joi, 30 noiembrie 2017

Steaua sufletului, prezentare si distributie




Steaua sufletului, prezentare si distributieTitlul original: Coban Yildizi
Traducere - Steaua Ciobanului/ Steaua polară
Gen: romantic, melodrama
Episoade: 17
Producator: Most Production, Turcia, 2017
Reteaua de distribuție: Star TV, Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Gul Oguz
Scenariul: Gulizar Irmak

Serialul va fi difuzat de Kanal D sub numele de Steaua sufletului începând cu data de 6 decembrie.

Fikret Karakaya, un tip în vârstă dar foarte influent din Cappadoccia, o vrea de nevastă pe Zuhre, o tânără din Nidge, o localitate în Turcia Centrală. Ea este obligată de familie să se mărite cu el și să-l urmeze în Cappadoccia. Mariajul are loc însă lucrurile nu merg așa cum ar vrea tatăl fetei, care practic a vândut-o pentru bani. Cu puțin înainte de căsătorie, Zuhre vrea să scape de taică-său, la un popas pe un drum de munte, și șofează o autoutilitară cu gândul de a fugi, deși nu știe să conducă. Zuhre e cât pe ce să facă un accident și oprește mașina, apoi o ia peste stâncărișuri, urmărită de taică-său și un om de-al casei, până când ajunge la o altă șosea unde cere ajutorul unui șofer de tir. Acesta o ia în cabină și pornește, dar pe drum începe să o pipăie iar Zuhre se zbate și bădăranul e nevoit să oprească, deși continuă s-o agreseze pe fată. Tocmai atunci trecea pe șosea Seyit, care o scapă pe Zuhre de individ, dar care o duce înapoi la taică-său, neavând o altă alegere la îndemână. Până la urmă, cei doi se cunosc mai bine și între ei se înfiripă o iubire puternică. De aici, totul intră sub semnul imprevizibilului pentru cei care au pus la cale nunta. Iubirea fascinantă dintre Zuhre și Seyit întâmpină mari obstacole, dintre care cel mai important este chiar soțul Zuhrei, Fikret, obstacol care se va dovedi insurmontabil. Acțiunea se mută pe parcursul serialului din Cappadoccia la Istanbul.

Seyit este un tânăr onest, devotat valorilor morale și lucrează în domeniul materialelor de construcții. Locuiește cu bunicul patern, mama și o soră. Își ajută financiar familia de când tatăl lor a lăsat-o pe mama lor și a plecat după o altă femeie, la Istanbul. După acea primă întâlnire cu Zuhre, Seyit are treabă în Cappadoccia și este găzduit la familia Karakaya, cea mai bogată din oraș, cu care nimeni nu ar vrea să aibă de-a face. În acest context, cei doi tineri se mai văd de câteva ori.

pentru linkurile rezumatelor episoadelor derulați pagina

În noaptea nunții, Zuhre vrea să se sinucidă când Fikret vine în camera nupțială, însă în loc de asta, îl înjunghie din greșeală pe soțul ei. Fata fuge, de frică să nu fie descoperită, și e ajutată de către Sîrma, soția lui Zekkar, fiul lui Fikret, să plece din impresionantul conac pe o ușa secretă care dă într-un tunel subteran rudimentar. Sîrma îl văzuse pe soțul ei că o dorea pe frumoasa Zuhre, și îl surprinsese pe când era beat și o săruta cu forța, așa că ea nu are niciun interes s-o lase pe fată să rămână la conac. Deși nu are nici bani și nici obiecte de valoare asupra ei, Zuhre este nevoită să dispară, pentru că nu știe acum dacă Fikret este mort sau nu. După ce iese din tunel, pleacă pe un cal și ajunge în sat, unde se ascunde exact în spatele atelierului de lucru în piatră a lui Seyit. A doua zi el o găsește acolo și se decide s-o protejeze împotriva familiei Karakaya, cu toate riscurile, mai ales că ea era rănită, de asemenea. El va avea de luptat nu doar cu Fikret, ci și cu Zekkar, fiul periculos al acestuia. Zekkar conduce un club de noapte în Istanbul și când află de Zuhre și de Seyit le va deveni cel mai mare dușman și le va face viața de coșmar.

Dacă Zuhre și Seyit vor reuși să-și apere iubirea și vor scăpa de familia Karakaya, vom vedea împreună în serialul de numai 17 episoade standard (150 minute fără reclame) difuzat de Kanal D în fiecare seară de miercuri până vineri începând cu data de 6 decembrie.

sursa foto: dizifilm forum


Distribuția

Şükrü Özyıldız în rolul Seyit Zahir
Selin Şekerci în rolul Zühre Filiz
Selim Bayraktar în rolul Zekkar Karakaya
Menderes Samancilar în rolul Fikret Karakaya
Serhat Ozcan în rolul İbrahim Zahir
Feyza Işık în rolul Cevahir Zahir
Aysun Metiner în rolul Sırma Karakaya
Arif Erkin în rolul Mustafa Zahir
Sahra Şaş în rolul Rüveyda Zahir
Taygun Sungar în rolul Ali Karakaya
Elif Çakman Öztürk în rolul Fikriye Gönen
Özlem Çakar în rolul Neslihan

Linkurile rezumatelor episoadelor în formatul lor original, din Turcia

prezentarea serialului,  1-2-3,  4-5-6,  7-8-9,  10-11-12,  13-14-15,  16-17



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

















3 comentarii:

  1. nu este episodul 22 uplodat desi astazi a fost dat la tv episodul 23!
    caut episodul 22 chiar si 23 si imi da episodul 21!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seby, pe acest blog vezi doar rezumatele episoadelor conform duratei lor turcesti. Kanal D. a schimbat durata unui episod, de aceea la ei sunt 23 de episoade, in realitate au fost doar 17.

      Ștergere
  2. Poti vedea serialul din nou (+finalul serialului) pe filmetraduse.online :) Merge destul de bine si chiar imi pare rau ca nu au mai continuat serialul.. Anyway , un serial foarte frumos ! Sper sa ii mai vad impreuna si in alte seriale ( Selin si Şükrü).

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.