marți, 30 ianuarie 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 18-19 turcesti, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 18-19 turcesti, rezumat Amândoi se înfurie, fiecare acasă la el, și încep să-și facă valizele certându-se cu câte cineva. Faruk țipă la Akif iar Sureyya se ceartă cu Dilara și cu Sanem prin telefon, dar se hotărăște să vină a doua zi la Istanbul ca să fie prezența la nunta prietenei ei. Acum, fiecare crede că are dreptate și că celălalt e de vină.
Osman o așteaptă pe Bahar la o cafea însă vine verișoara ei, care are și ea astm și pe care Osman o ajută să-și revină dintr-o criză. Esma, când aude că fiul său mai mare divorțează, aproape că nu-și poate stăpâni bucuria, și pune să i se pregătească dormitorul lui Fikret, iar pe Ipek și pe Fikret îi mută în dormitorul matrimonial care-i aparținuse ei și mai apoi lui Faruk. Înainte să plece la aeroport, colega de apartament a Sureyyei îi propune să-l cunoască pe fratele ei, care este avocat în Turcia, dar și muzician, în vederea divorțului.

Când ajunge în țară, Sureyya îl contactează pe Can, avocatul, dar acesta tocmai era în mijlocul unui concert live transmis pe youtube și îi propune să aștepte puțin, dar ea se enervează și pleacă acasă la Dilara. În zilele următoare o însoțește pe prietena ei pe la magazinele de modă să-și cumpere rochia de mireasă.
Garip, avocatul lui Adem, este, în realitate, primul iubit al Esmei, și de aceea ea era contrariată când a aflat că-l reprezintă pe fiul nelegitim al soțului ei. Garip vine în vizită la conacul Boran și le propune Esmei și fiilor ei să-l accepte pe Adem ca membru al familiei din două motive - unul, pentru că dacă se ajunge în justiție, va avea loc deshumarea lui Fevzi și atunci toată Bursa va avea ce bârfi, și doi, din moment ce Adem a cerut testul ADN este clar că nu se teme, și că e într-adevăr fiul lui Fevzi Boran.

Mireasa din Istanbul, ep. 18-19 turcesti, rezumatEsma, însă, se înfurie peste măsură când aude așa ceva și pleacă de la masa negocierii, fiind convinsă că Garip s-a înțeles cu Adem și are propriile interese. Faruk, mai prudent, îl pune pe Akif să se intereseze de acest Garip mai îndeaproape. Într-o seară Dilara cu Adem și cu Sanem ies la un restaurant unde o invită și pe Sureyya. Din întâmplare și frații Boran iau acolo o cină de afaceri. Faruk nu este deloc atent la ce se discută, ci e cu ochii numai la Sureyya și când ea merge la toaletă, îi taie calea, și vorbește cu ea despre ce avocat are, crezând că îl va lua tot pe Garip, lucru care ar fi în dezavantajul lui. A doua zi Akif îi dezvăluie lui Faruk că Sanem i-ar fi spus că nepoata ei nu-și dorește divorțul și că nu și-a luat niciun avocat. Faruk crede ceea ce aude și se bucură în sinea lui.

Dar Sureyya, iritată de atitudinea lui Faruk de la restaurant, îl sună din nou pe Can și îi propune să se mai întâlnească odată. La această nouă întrevedere, Can vede că Sureyya oscilează și o determină să se hotărască odată, dacă vrea cu adevărat să divorțeze ori ba. Sureyya se decide să continue acțiunea de divorț și Can îl contactează pe Faruk să-i prezinte actele întocmite de el, în care Sureyya cere 2,5 milioane de lire turcești despăgubire morală pentru că a fost determinată să se căsătorească, ascunzându-i-se tot adevărul despre situația lui Faruk vizavi de Emir și Begum.

Acum e rândul lui Faruk să rămână uimit de propunerile lui Can, mai ales că el avea alte așteptări și credea că Sureyya nu are bani să-și pună un avocat. Atât Faruk cât și Sureyya sunt derutați, pentru că, fiecare spera în sinea lui la împăcare. Dar Sureyya știe minciuna că el ar fi revenit la Begum, iar Faruk este gelos pe Can, care este disponibil și o place pe clienta sa. Situația degenerează când Ipek, șireată și perversă, îi spune doamnei Esma despre despăgubirea pe care a cerut-o Sureyya. Esma se înfurie și îi promite lui Begum că o va ajuta să-l obțină pe Faruk, totodată încercând să-și convingă fiul că a avut dreptate când a văzut în Sureyya o vânătoare de avere.

În tot acest iureș, se pregătește nunta Dilarei cu Adem. Frații Boran se gândesc să-i ofere lui Adem prin contract o parte din acțiuni, ca să renunțe la procesul de paternitate post mortem și moștenire. Esma face gălăgie, și nu este de acord, mai ales că și Garip o influențează în acest sens, băgându-i în cap că fiii ei n-ar ezita s-o dezamăgească.

Mireasa din Istanbul, ep. 18-19 turcesti, rezumatVine și seara nunții Dilarei cu Adem, la care Boranii își anunță prezența în ultimul moment. Toată lumea bârfește pe șoptite despre Faruk și Sureyya. Pe scenă cântă Can și formația lui, iar când Sureyya urcă și ea să-i facă o dedicație muzicală prietenei ei, Faruk clocotește de gelozie și în aceeași seară, nu pierde ocazia de a-l amenința pe Can că va pierde procesul. Ca s-o convingă pe Sureyya că o iubește, se duce în camera unde se îmbrăcase Dilara, și o sărută spunându-i că ea este soția lui. Sureyya, e fericită, dar se preface supărată pe el. Seara se încheie cu anunțul făcut de Adem, care pune astfel în aplicare planul de răzbunare clocit de multă vreme în mintea lui, cum că și el este un Boran și mulțumește familiei lui regăsite că a venit la acest eveniment. Lumea rămâne uimită de ceea ce aude...






Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin





a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 16-17 tr                    urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 20-21 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.