duminică, 7 ianuarie 2018

Sandale de piele de la Giulio. Review





Sandale de piele de la Giulio. Review

Am vrut să-mi iau niște sandale cu finiș metalic, auriu, nu neapărat pentru că erau la modă anul trecut, cât mai ales pentru că mi se păreau perfecte pentru ținuta mea de Revelion. Aveam niște pantaloni negri cu paiete, o bluză din catifea neagră și voal cu inserții din cristale acrilice la decolteu, numai accentul de glamour lipsea din acest outfit. O pereche de încălțări negre, erau asortate, nimic de zis, dar dădeau un aspect general tern și monoton întregii ținute. Aveam nevoie de ceva mult mai atrăgător pentru ochi, care să stimuleze monotonia cromatică dată de negru și care să se potrivească și cu licărirea paietelor de pe pantaloni.

Sandale de piele de la Giulio. Review

Până la urmă am găsit ceea ce-mi doream în perechea de sandale aurii de la Giulio. Sandalele sunt de piele, moi, sunt bine finisate, iar branțurile sunt căptușite cu un burete special, moale, în așa fel încât să sporească senzația de confort. Stratul metalizat de deasupra are o nuanță aurie foarte plăcută. Când am făcut comanda mă temeam că o să fie o culoare prea tare sau prea lucioasă, dar am avut o surpriză plăcută când am scos sandalele din cutie. Am luat nr. 38, adică exact numărul pe care-l port (la pantofi iau 39 ca să nu mă roadă la călcâi sau la degete).

Sandale de piele de la Giulio. Review
Sandale de piele de la Giulio. Review

Sandalele de la Giulio sunt ușoare la purtat, au tocul de 3 cm, dar pe site găsiți și sandale cu toc mai înalt. Partea din spate este cusută doar până la jumătate, în așa fel încât să nu facă rosături la călcâi. Baretele se închid normal, cu cataramă în 6 găuri, iar lățimea sandalei este normală (am specificat acest lucru pentru că pe net se găsesc uneori pantofi și sandale foarte înguste, cu care, practic, nu te poți încălța, pentru că nu-ți încape laba piciorului). Perechea de sandale pe care mi-am luat-o arată foarte bine, este cu grijă lucrată, lucru mai rar la produsele 100% românești. Eu când am văzut ce aveam în cutie, am crezut că mi-am luat sandale italiene la preț românesc, și m-am mai dus odată pe site să mă conving că e vorba despre încălțăminte românească de piele.

Comanda a venit în cca 4 zile lucrătoare, în cutie era alături de sandalele învelite în hârtie, o declarație de conformitate și instrucțiuni despre cum trebuie îngrijite încălțările din piele, ceea ce este o idee excelentă, pentru că, de exemplu, nu știam că încălțămintea din piele nu se spală la mașină, deși aceasta are program special pentru așa ceva. Prețul sandalelor luate de mine a fost unul foarte bun, am prins o reducere de la 239 la 149 de lei.

Sandale de piele de la Giulio. Review


Sandale de piele de la Giulio. Review

Multă lume fuge de încălțămintea metalizată, pentru că e prea îndrăzneață și pare greu de asortat, la prima vedere. Totuși aparențele înșală. Încălțămintea aurie sau argintie se potrivește cu non-culorile (alb și negru), cu blugii, cu rochiile de vară în nuanțe nude, ori fac un contrast bun cu bluzele și topurile în culori pudrate. Așa că, sandalele mele au fost bune de Revelion, vor fi bune la orice altă ocazie, dar și la vară, în plimbările de pe promenada vreunei stațiuni de pe litoral.

Dar voi, ce pereche de sandale sau pantofi v-ați alege de la Giulio?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











20 de comentarii:

  1. Grea intrebare.... dintre atatea frumuseti pe care le-am vazut, mi-ar fi greu sa aleg. Mi-ar placea o pereche de sandale cu toc mai inalt si subtire dar fiindca m-am dezobisnuit de asa ceva, as alege si eu tot ceva mai comod, cu toc mai jos. Parca imi ofera mai multa siguranta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate deocamdata au foarte putine sandale cu toc jos, in schimb sunt alti pantofi pe site fara toc sau cu platforma comoda.

      Ștergere
  2. Vai de mine ce modele faine sunt pe stoc!! Sandalele Serena 2 sunt preferatele mele. Si sunt super ieftine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandale Piele Naturala Giulia V,sunt alegerea mea,sunt extrem de dragute!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu as opta tot pentru metalizat, sunt de mult in cautarea unei perechi de sandale mai extravagante.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi le-as alege pe cele cu toc mai mare, tot pe auriu, chiar langa ale tale apar pe site :)
    Paula Sosoi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de vreo 15 ani nu mai port toc inalt din motive medicale. De fapt, caut pantofi cu tocul cat mai inexistent. Altfel, mi-as fi luat alte sandale, sunt o gramada care-mi plac!

      Ștergere
  6. Oh dar cate modele draguite au pe site! Se potrivesc bine marimile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Steluta, se potrivesc, dar pentru orice eventualitate, vezi tabelul de marimi de pe site!

      Ștergere
  7. Ce model frumos! Mie imi plac mult cele de aici: https://pantofigiulio.ro/produs/sandale-piele-naturala-serena-ii/ . Iar pretul e foarte ok pt sandale din piele :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa spun drept n-am nicio pereche de incaltari cu un astfel de finish, mi s-au parut prea tipatoare, dar daca as fi avut ocazia sa probez ceva poate m-as fi razgandit. M-am uitat pe site si n-am putut sa ma hotarasc la nimic pentru ca ma atrag mai multe modele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu mi le-as fi luat daca aveam de ales - vezi raspunsul pt Bianca, mai jos - dar nu-mi pare rau, nu sunt tipatoare sandalele, tocmai, asta m-a mirat la ele, ca luciul este difuz, cumva, iar nuanta de galben e una spre bej, mai stinsa, nu e ca la bâlci.

      Ștergere
  9. Nu pot incaltaminte metalica, cumva nu ma regasesc in ele, dar am aruncat o privire pe site si sincer, e greu sa alegi ceva. Sunt superbe toate, dar eu am o problema pentru ca am picioare foarte subtiri si la sandale de cele mai multe ori daca sunt croite larg pe laterale imi pleaca degetele la vale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu voiam neaparat metalizat, dar erau singurele numarul meu si cu toc foarte jos...

      Ștergere
  10. Imi plac mult aceste sandale, sa le porti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am sandale metalice si mi se par tare faine. Sunt multe modele faine pe site, nici nu stiu ce as alege

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt interesante sandalele tale! Eu caut ceva cu toc. Stiletto ma prinde cel mai bine

    RăspundețiȘtergere
  13. eu imi cumpar majoritatea incaltamintei online, mai ales acum ca e sezonul rece de pe https://www.superlative.ro/ gasesc tot ce am nevoie. Voi de unde va faceti cumparaturile?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.