sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Tu ce-ai alege intre hoverboard si airwheel?







Tu ce-ai alege intre hoverborad si airwheel?Eu aș alege un hoverboard ieftin. Și să vă spun și de ce. În primul rând mi se pare mai potrivit pentru ceea ce mi-ar trebui mie, adică un transportor urban, cu care să mă deplasez mai rapid pe distanțe medii și lungi, în interiorul orașului. Dar nu numai din acest motiv, pentru că așa, și un airwheel face aceeași treabă, însă lucrurile între cele două transportoare stau un pic diferit.

Să vedem care sunt diferențele dintre un hoverboard și un airwheel.


1. Aspectul

Este evident că aspectul lor este diferit. Hoverboard-ul este, în sine, o placă pusă pe două roți. Airwheel-ul are de cele mai multe ori o singură roată cu două pedale în lateral. De departe, mie mi se pare că hoverboard-ul oferă un plus de stabilitate, de care trebuie să ții cont când alegi ce fel de transportor urban vrei.

2. Acomodarea

A învăța să te deplasezi cu unul sau celălalt dintre vehicule este mai mult o chestiune de adaptare a fiecăruia, dar cartea tehnică a hoverboard-ului este mai puțin stufoasă și mai rapid de învățat. Poate de aceea, pentru că e mai greu de mers cu un airwheel, pentru copiii sub 15 ani este indicat hoverboard-ul.

3. Viteza

Aici hoverboard-ul este pe locul doi, cu el poți atinge cca 20 km la oră, însă aici trebuie să spun că cu cât crește viteza de deplasare, cu atât scade securitatea ta. Deci un hoverboard nu creează probleme, dar când ai un airwheel trebuie să mai pui lângă el și echipamentul de protecție - o cască măcar!

Tu ce-ai alege intre hoverborad si airwheel?4. Prețul

Și aici tot airwheel-ul stă mai "bine", pentru că e mai scump, și, cum ziceam, mai ai de luat câte ceva pe lângă el. Un hoverboard poate fi de două-trei ori mai ieftin și mai sigur. Apropo, hoverboard ieftin găseșți exact pe hoverboardieftin.com, dacă vrei să-ți iei unul.

5. Autonomia

Într-adevăr, cu hoverboardul poți merge cam 15-20 de km fără să schimbi bateria, în timp ce un airwheel are o autonomie de 60 de km. Dar hoverboard-ul, vă reamintesc, este un transportor eminamente urban, deci nu are de ce să te țină zeci de km, că nu îl folosești la făcut naveta București-Ploiești.

Așadar, până la urmă e o chestiune de alegere, care depinde de ceea ce vrei, unde vrei să mergi și cum te pricepi la boarding. Eu, una, nu mi-aș alege decât un hoverboard ieftin, ca să-l folosesc în oraș. Aa, era să uit, îl puteți achiziționa online de pe acest site.

Dar tu, ce ai alege dintre cele două transportoare?

surse foto: pixabay.com si wikimedia.org


Dacă ți-a fost util, dă mai departe!










13 comentarii:

  1. Hoverboard as alege si eu. Mi se pare un gadget interesant si as fi curioasa sa vad daca ma descurc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma tenteaza atat de mult aceste gadgeturi, insa fiul meu isi doreste de mult timp un hoverboard.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma tenteaza deloc gadget-urile acestea, dar pentru cei carora le place sunt mai mult decat dragute😄

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu îmi plac aceste gadget-uri, dar cu siguranță băiatul meu când va mai creste o să vrea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea ma tenteaza aceste gadget-uri, desi se pare ca vor fi peste tot curand (deja sunt...). :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Hoverboard as prefera, insa nu pentru mine ci pentru copil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de ce nu si pentru tine? :) pt ca asa e moda pe la noi? offf, in alte tari un hoverboard este folosit de toata lumea, am vazut in Italia acum cativa ani, pentru zonele centrale ale marilor orase, unde nu e voie cu masini nici mici si nici mari, ca sa nu poluezi, un hoverboard se face extrem de util.

      Ștergere
  7. Măi, eu tot vad chestii de astea peste tot si mi-am amintit datorită lor o faza tare din vara. Treceam pe lângă un copil cu hoverboard si era el asa mândru că îl folosește. Cand colo, se împiedică și cade. Am ras mult. Multumesc ca mi-ai trezit aceasta amintite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;))) nu stiu de ce, la noi toata lumea zice ca un hoverboard este pt copii, dar in Vest si adultii se deplaseaza cu asa ceva.

      Ștergere
  8. Eu imi doresc un airwheel de cand le-am vazut in Spania. Era un model interesant, se plia si se transforma intr-un fel de geanta putand fi agatat pe umar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sorry, dar eu mereu aleg varianta 3: bicicleta :) Pe lângă faptul că nu am probleme cu cât consumă, oare bateria e încărcată şi câţi km rezistă. În plus, fac mişcare.
    Înşeleg rostul acestor gadget-uri, atunci când într-adevăr avem nevoie de ele şi ne uşurează efertul depus. Dar pentru plimbări normale, nu le înţeleg. Avem nevoie de mişcare, nu doar aerul să se mişte în jurul nostru.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.