marți, 13 februarie 2018

Apa de parfum Katy Perry's Indi. Review.


Apa de parfum Katy Perry's Indi. Review.

Acum puțin timp am descoperit apa de parfum de la Katy Perry, INDI. Katy Perry este o cântăreață de muzică bubblegum pop, lansată de curând și în industria parfumeriei. Pentru mine este primul parfum Katy Perry cumpărat, și e dragoste la prima inspirație, ca să zic așa. A devenit parfumul meu de zi preferat, pentru că mie îmi place moscul, care mi se potrivește perfect, și Katy Perry's Indi are nu mai puțin de 11 esențe de mosc în compoziție.

Pafumerii spun că acest Katy Perry's Indi este androgin, însă mie nu mi se pare potrivit pentru un bărbat, dimpotrivă este un parfum bogat în arome, ușor fructat, dar mai ales floral-lemnos, feminin, tineresc, văratic, sofisticat, de zi. Notele de vârf sunt de ceai alb, prune orientale și bergamotă italiană, cele de mijloc - lăcrămioară, ciclamen, trandafir, chimen și lemn de cedru alb iar notele de bază te învăluie la final în ambră, vanilie, santal și uluitoarea combinație de mosc. E un parfum care, atunci când îl miroși prima dată, te umple de o senzație de bine, de energie pozitivă, de plăcere nedisimulată și de confort. Conținutul poate fi folosit 36 de luni după prima folosire.

Apa de parfum Katy Perry's Indi. Review.

Cârcotașii spun că INDI este cel mai bun parfum de la Katy Perry iar eu zic la fel, cu diferența că nu cunosc alte parfumuri de la acest brand. Însă e al doilea parfum care-mi place foarte mult de la prima testare, și cred că sunt câteva zeci de pafumuri pe care le-am încercat de-a lungul vremii. Eu l-am luat de pe emag, flacon de 30 ml, la prețul de cca 40 de lei. În această variantă, nu este prea persistent, doar câteva ore durează pe piele, dar se simte mai multe zile pe țesături. Siajul este cel mult mediu. În afară, flaconul de Katy Perry's Indi 30 ml costă în jur de 25 de dolari (100 lei), sau chiar 23 de lire sterline și cei care au făcut review au spus că este persistent. Probabil depinde de furnizorul celor de la emag. Pe aoro flaconul de 30 ml nu este disponibil, însă, ci doar acelea de 50 ml și 100 ml, care costă peste 100 de lei ambele.

Apa de parfum Katy Perry's Indi. Review.

Parfumul vine într-o sticlă pătrată, de un alb lăptos, cu capac negru, în cutie țiplată. Sticla este elegantă și sobră, sugerând prețiozitate, lux, siguranță de sine. Mie mi-a plăcut atât de mult, încât am cumpărat mai multe flacoane de Katy Perry's Indi ca să le dăruiesc de 8 Martie unor persoane dragi. Sper să fie la fel de încântate de această apă de parfum, cel puțin precum sunt eu.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











14 comentarii:

  1. Mai facut curioasa cu acest parfum.

    RăspundețiȘtergere
  2. am mai mirosit de la katy perry killer queen, si mi-a placut varianta albastra. m-am cam ferit de parfumurile "de vedete", nu stiu de ce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca ai dreptate, apa de parfum Antonio Banderas, atat cea pt femei cat si cea pt barbati e destul de slaba, si am flacoanele luate din Spania... dar parfumul asta miroase tare bine, doar ca dureaza relativ putin timp pe piele.

      Ștergere
  3. Eheheee... Daca e treaba cu note orientale, sigur mi-ar placea si mie! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am încercat acest parfum, dar sigur mi-ar plăcea.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai facut curioasa de miros! Imi plac notele de varf ce-l definesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. A oferi cadou de 8 martie, un parfum mi se pare o idee buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un parfum destul de interesant, cand voi ajunge intr-un magazin de specialitate ma voi uita dupa el.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce as vrea si eu un astfel de parfum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Parfumurile acestea cu nume de cantarete, actrite, nu prea isi justifica pretul, sunt de obicei niste variante slabute. Acesta poate fi o exceptie, nu l-am testat inca.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa il miros si eu! Mai ales ca e cu mosc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Este prima oara cand aud de acest parfum. Si eu tot la un parfum ma gandeam sa-i ofer mamei de 8 martie

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma asteptam de la katty perry ceva feminin, la lady Gaga m-as fi asteptat la un produs androgin :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.