joi, 22 februarie 2018

Inima orasului - prezentare si distributie



Inima orasului - prezentare si distributieTitlul original: Bu Şehir Arkandan Gelecek
Traducere - Heart of the city/Inima orașului
Gen: dramă, romantic, acțiune
Episoade: 20, de cca 150 minute
Producător: Ay Yapim, Turcia 2017
Rețeaua de distribuție: ATV Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Cagri Vila Lostuvali
Scenariul: Ece Yorenc

Serialul se difuzează pe Happy Channel din februarie 2018.

Ali a văzut când tatăl său i-a omorât mama, la doar 4 ani. Cu această traumă în suflet pornește în viață crescut de către Rauf, care se ocupă cu pescuitul oceanic. Ali se plimbă astfel prin toată lumea și consideră vaporul ca fiind casa sa, devenind un soi de apatrid. Nu vrea să ia în considerare stabilirea la Istanbul din cauza amintirilor.

Totuși, când ajunge la vârsta de 20 de ani este nevoit să se întoarcă în orașul natal cu un cargo, și să petreacă o zi până la ridicarea ancorei. Dar imediat ce pune piciorul pe uscat, pentru Ali încep problemele. Încearcă să ajute o tânără, pe Derin, dar își pierde pașaportul. De fapt, el găsește dragostea, însă nu știe încă ce urmează să i se întâmple. Ali și Derin încep să se vadă, de pe o zi pe alta, fără să-și planifice viitorul.

Derin provine dintr-o familie bogată și ar trebui să se mărite cu Yigit peste 10 zile. Ea vrea să devină balerină, însă familia nu este de acord. Și atunci, pentru că vrea să guste libertatea, se avântă în această idilă apărută de nicăieri. Își propune ca timp de o zi, înainte de căsătorie, să facă exact ceea ce dorește, fără să se gândească la părinți sau la Yigit. Însă zilele petrecute alături de Ali o determină să-și schimbe tot viitorul și anulează nunta cu Yigit.

Până la urmă, nici Ali nu mai poate pleca atât de repede precum credea din Istanbul, din cauza pașaportului pierdut, și găsește de cuviință să-l caute pe fostul campion de box Șahin, despre care nu știe că este, în realitate, tatăl său biologic. Cum va reacționa Ali când va afla adevărul despre trecutul său și ce se va întâmpla cu iubirea la prima vedere născută între el și Derin, vom urmări pe Happy Channel de pe 27 februarie.

Distribuția


Kerem Bürsin în rolul Ali Smith
Gürkan Uygun în rolul Sahin Vargi
Leyla Lydia Tugutlu în rolul Derin Mirkelamoglu
Osman Alkas în rolul Rauf Anne
Burak Tamdogan în rolul Tekin Mirkelamoglu
Seda Akman în rolul Belgin Mirkelamoglu
Defne Kayalar în rolul Nesrin
Ali Yörenc în rolul Yigit Bursali
Nilperi Sahinkaya în rolul Asli Tanöz
Selim Türkoglu în rolul Veysel
Berrak Kus în rolul Süreyya Bursali
Enginay Gültekin în rolul Ebru Tanöz
Abdurrahman Yunusoglu în rolul Hayri
Ebru Alkanat în rolul Nimet
Alican Altinbas în rolul Cengiz
Aziz Caner Inan în rolul Bora
Baris Akkoyun în rolul Seyit


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











2 comentarii:

  1. Buna seara! Ar fi fost frumos sa aiba 70 de episoade, totusi s-a oprit la 20 turcesti, din care s-au facut 60 de 45 de minute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Acum am vazut si eu ca are doar 20 de episoade turcesti, cand am postat articolul, vazusem listate pe youtube inclusiv ep. 70, dar nu m-am uitat sa vad cat dureaza :) multumesc pentru atentionare!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.