vineri, 2 februarie 2018

Mama, episoadele 29-33 turcesti, ultimele episoade, rezumat





Mama, episoadele 29-33 turcesti, ultimele episoade, rezumatCenghiz, care îl consideră vinovat pe Sinan pentru toate relele din viața sa, se gândește s-o răpească pe Zeynep ca să se răzbune. Ea stă acum cu Aysel și aceasta începe să se îngrijoreze când vede că Zeynep nu mai vine acasă. La un moment dat o sună pe Gonul s-o întrebe de ea, dar nici Gonul nu știe unde ar putea fi și încep s-o caute peste tot. Văzând că nu dau de urma ei, îl sună pe Sinan, știind că el a fost printre ultimele persoane care s-au întâlnit cu Zeynep în ziua aceea. Comisarul începe imediat investigația, dar nu găsește niciun indiciu.

La o bucată de vreme, încep să se consoleze toți cu ideea că Zeynep a dispărut, când, surpriză!, Cenghiz îl sună pe Sinan. Comisarul este dispus să plătească pentru Zeynep dar Cenghiz nu vrea nimic în schimb, el vrea doar să-i facă pe amândoi să sufere. Acum toată lumea este în alertă ca să găsească locul unde ar putea fi Zeynep sechestrată. Gonul se folosește de Belkis ca să afle ceva amănunte. Sule este și ea luată la interogatoriu și atunci află Turna că Zeynep a fost răpită de Cenghiz. Bulversată de întâmplare, se duce la Cahide să afle și alte detalii despre mama ei adoptivă.

Zeynep se arată agresivă și puternică la început, față de Cenghiz, dar pe măsură ce zilele trec și nimic bun nu se întâmplă, Zeynep începe să deznădăjduiască, mai ales că Cenghiz are planuri foarte urâte cu ea și cu Sinan. Vrea să-l cheme pe comisar acolo și, de față cu el, s-o omoare pe Zeynep, apoi să-l omoare și pe el. Ea se îngrozește când își dă seama că bărbatul vorbește serios. Mai mult, Cenghiz începe să fie atras de frumusețea ei și încearcă să abuzeze de ea.

Ca să îl facă pe Sinan să sufere, așa cum și-a propus, îi trimite o fotografie cu Zeynep într-o postură demnă de milă. La început Sinan se înfurie dar apoi își dă seama că din poza aceea ar putea deduce locul unde este ascunsă tânăra. Cooperând cu cei din sectorul IT, Sinan dă de urma semnalului telefonului lui Cenghiz, dar când ajunge la locul respectiv au parte de o uriașă surpriză.



Sinan este pus în situația de a face ce-i spune Cenghiz, dar are un plan minuțios pe care îl urmează singur. Fără să anunțe pe nimeni, ajunge la depozitul unde este ținută ostatică Zeynep, iar ceea ce vede acolo îl înfurie peste măsură de mult. Zeynep este în picioare pe un scaun, cu un laț de gât. În acele clipe se gândește numai la cum ar putea s-o salveze. Însă cum face un pas înainte, Cenghiz îi dă una după ceafă și comisarul cade fără cunoștință. Când își revine, o vede pe Zeynep pe podea, nemișcată, între viață și moarte, iar el este cu mâinile legate la spate.

Însă Cenghiz nu se abate de la planul său - mai întâi vrea să moară Zeynep, apoi Sinan, și la urmă el să-și ia zilele. Ceilalți, când văd că nici Sinan nu mai apare, își dau seama că și el trebuie să fie tot în mâinile lui Cenghiz. Sule se simte singură și crede că Cenghiz vrea s-o rupă definitiv cu trecutul. Acest sentiment o bulversează și acționează fără să se gândească la consecințe. Turna va fi cea mai afectată de toate cele ce se întâmplă.

Până la urmă cel care moare este Sinan. Turna se reunește cu Zeynep, iar aceasta din urmă trebuie să treacă peste durerea de a fi pierdut omul iubit. Cenghiz și Sule cu bebelușul lor nu vor să mai trăiască așa ca până atunci și se gândesc să-i propună lui Zeynep să ajungă la o înțelegere. Turna găsește că-i va fi greu să nu-l mai vadă pe micuțul Hasan zi de zi, iar Zeynep decide ceva în favoarea fetiței, făcând un sacrificiu, și acceptă să trăiască cu toții împreună. Această hotărâre nu va fi ușor de acceptat de către ceilalți membri ai familiei. Gamze e împotrivă, Cahide nu se decide deocamdată, pentru că a făcut o criză cardiacă și nu vrea să se afle.

Cenghiz descoperă niște secrete și din nou pune la cale niște jocuri ca s-o încolțească pe Zeynep. Dar tot răul înspre bine, pentru că anumite dezvăluiri, o fac pe tânără să se întrebe cum s-a produs incendiul în care a murit tatăl ei. Gonul, care nu vrea ca Zeynep să afle adevărul, îi cere ajutorul lui Ali. Dar adevărul iese la iveală și Zeynep află că Gonul a stat 25 de ani la închisoare ca s-o protejeze pe ea. În sfârșit, Zeynep îi spune mamă lui Gonul.



Cenghiz află că Turna va moșteni o mare avere și vrea să pună mâna pe bani. Într-o noapte pătrunde în casa lui Cahide dar este auzit și cineva îl amenință cu pistolul. Cahide mai are o criză cardiacă și situația ei este delicată. Ca să fie totul bine, trebuie să accepte o operație. Turna este nefericită că s-a despărțit de fratele ei, iar Zeynep se străduiește s-o facă să uite.

Sule descoperă și ea niște lucruri din trecut, dintre care un adevăr pe care Cenghiz i-l ascundea cu mult interes. Acum, Sule vede totul într-o altă lumină, și dacă avea o atitudine de a se preface că nu vede și lăsa de la ea de cele mai multe ori, acum nu are de gând să-l mai ierte. Sule ia o hotărâre care va dezechilibra viața tuturor.

Acum, când toată lumea află că Cenghiz a făcut o crimă, încep să reevalueze situația. Zeynep nu mai acceptă ca Turna să stea sub același acoperiș cu el. Sule are o confruntare cu Cenghiz în care-i aruncă în față tot adevărul, iar el insistă că este nevinovat. Sule cedează și îl crede din nou.

Viețile tuturor se reiau dar în finalul serialului cineva se va fi săturat de toate și va lua o anumită decizie. Cine pierde și cine câștigă, cine va rămâne împreună cu cine și care anume va renunța la tot... asta veți vedea în finalul serialului Mama, pe care vi l-a oferit canalul TV Antena 1.


S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I

a fost: Mama, ep. 24-28 tr 

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.