luni, 19 februarie 2018

Top 5 mituri despre ce CADOURI isi doresc barbatii


Top 5 mituri despre ce CADOURI isi doresc barbatii


De câte ori ai fost indecisă în legătură cu un cadou pe care ai vrut să-l oferi unui bărbat? Mai ales când auzi tot timpul că anumite lucruri nu sunt potrivite sau nu vor fi apreciate de ei. Ei bine, o să fii surprinsă care daruri sunt considerate nedorite, dar, de fapt, îi încântă pe aceștia!

Top 5 mituri despre ce CADOURI isi doresc barbatii

Iată care sunt miturile în legătură cu ce NU își doresc bărbații.


1. Pulovere

Aceste piese de vestimentație au fost considerate niște daruri banale, neinspirate. Nu este așa! Pentru persoana potrivită, astfel de articol de îmbrăcăminte reprezintă un cadou foarte bun. Când faci un asemenea dar, asigură-te că materialul este unul de calitate, iar culoarea și modelul sunt pe placul celui care îl va primi. Măsura este, și ea, importantă. Dacă nu șții unde să găsești, intră pe site-ul Massini.ro, unde te așteaptă o gamă variată de produse, pe gustul tuturor. Poți achiziționa pulovere pentru bărbații care preferă stilul office sau smart casual.

2. Șosete

Top 5 mituri despre ce CADOURI isi doresc barbatii
Un alt mit adesea întâlnit este că bărbaților nu le place să primească șosete sau articole de lenjerie intimă. Acest lucru este fals. În mod sigur, orice persoană de sex masculin se va bucura să primească șosete, mai ales dacă modelul ales este unul deosebit și unic. Poți să intri pe https://www.falkeromania.ro/barbati/sosete și te vei convinge de ce sunt șosetele un cadou inedit și foarte cool! Acestea sunt potrivite pentru bărbații cu un simț dezvoltat al esteticului, cărora nu le este frică să experimenteze și să își creeze un stil propriu.

3. Vase pentru gătit

Această categorie a fost mereu considerată ca fiind exclusiv pentru femei. Este adevărat că, de obicei, acestea sunt cele care se ocupă de bucătărie sau de gătit. Însă, există și cazuri în care bărbații sunt cei pasionați de aceste lucruri, și, pentru ei, vasele pentru gătit reprezintă cadoul perfect. Fii atentă la ce anume îi lipsește din arsenal, sau ce își dorește, și achiziționează obiectul cel mai potrivit!

4. Surprize romantice

Orice persoană, fie femeie sau bărbat, va fi bucuroasă dacă va fi surprinsă cu un moment romantic! Fie că vorbim despre o cină la restaurant, o călătorie scurtă sau o seară petrecută acasă, va fi un cadou plăcut. De asemenea, cuvântul romantic nu are același înțeles pentru toată lumea: poți pregăti o întâlnire care să țină cont de pasiunile și interesele partenerului, iar asta o va face memorabilă!

5. Bijuterii

Top 5 mituri despre ce CADOURI isi doresc barbatii
De obicei, este considerat că bărbatul este cel care trebuie să ofere asemenea daruri femeii. Acesta este încă un mit! Pentru cei care poartă ceasuri sau alte accesorii, există foarte multe bijuterii bărbătești gândite special pentru aceștia. Nu te mai îngrijora și oferă-i un obiect prețios, ținând cont, bineînțeles, de gusturile lui!


Acestea fiind spuse, nu trebuie să îți fie teamă că vei oferi un cadou nepotrivit. Bărbații vor aprecia, cu siguranță, orice vor primi. Nu strică, însă, să ții cont de ce anume își doresc, ce pasiuni au sau ce anume le stârnește interesul. Nu uita: nu trebuie să ții cont de mituri!



Dacă ți-a fost util, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












15 comentarii:

  1. Sotului meu cu siguranta nu i.ar face placere sa primeasca un cadou ca vasele de gatit 😂. Nu e punctul lui forte dar da, sunt barbati ce iubesc sa gateasca asa ca nu ar fi o idee proasta. Accesoriile, puloverele sunt un cadou reusit de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  2. treaba cu bijteriile e reala - am intalnit barbati care apreciaza ceasurile, dar si bratarile. cele masculine sunt la mare cautare, din piele in combinatie cu argint!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase alegeri, multumim pentru idei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce ide faine! Super utile mai ales ca vine si Dragobetele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Depinde si de caracterul fiecarui barbat. Unii apreciaza muzica sau filmele. Poti lua un CD sau DVD drept cadou. Altii sunt mai practici si se bucura daca vad ca le-ai luat o scula noua pe care si-o dorea dar parca se gandea ca nu e momentul. Insa nu poti face asta la nesfarsit. Foarte faine ideile. Chiar o sa ma inspir, mai ales ca mi se confirma faptul ca baietii isi doresc mereu cadouri practice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu la al meu i-am cumparat de la pulovere la parfumuri, mai putin bijuterii si tigai desi cred ca i-ar placea asa ca vor urma.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru ponturi, sigur ca si barbatilor le-ar placea asemenea cadouri, nu numai doamnelor :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sotul meu se incadreaza la 5. Ceasurile si bratarile din silicon + aliaj sunt favoritele lui. Timp de 8 ani de zile, doar ceasuri i am cumparat. Anul acesta i am luat o bratara impletita cu accesorii din aur. I a placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sotul meu isi doreste foarte mult o tigaie profesionala, costa doar 200 euro, sigur ar fi un cadou minunat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vase pentru gatit nu as da unui barbat, cred ca ar zice ca i le-am luat sa le folosesc eu 😂

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt de acord cu tine! Si mie ca femeie mi-ar placea aceste lucruri. Eu cel mai des apelez la surprize romantice :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum sa nu le placa sa primeasca sosete? Eu de Craciun i-am luat 2 perechi de sosete colorate si mi-a zis ca nu incalta el asa ceva. Asta era de fata cu cumnata-su. Acum numai pe alea le poarta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu prea ii cumpar nimic pt ca e foate pretentios, mai degraba ii fac cadou o bijuterie ca alea le poarta mai putin si nu are e comenta :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca ai bifat toate cadourile nedorite de barbati, poate chiar si parfumurile sau mai exact deodorantele ar trebui adaugate pe lista. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca ii cumpar un ceas sotului meu, sigur il cuceresc. Problema este ca trebuie sa fie de firma ca altfel il iau degeaba

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.