miercuri, 21 februarie 2018

Vacanta cu masina: 4 lucruri de care TREBUIE sa ai grija


Vacanta cu masina: 4 lucruri de care TREBUIE sa ai grija


Dacă ai ales să pleci cu mașina la drum lung, în vacanță, sunt anumite lucruri pe care este recomandat să le faci înainte. Pentru a evita orice neplăcere și pentru a fi sigur că totul merge ca pe roate, ține cont de aceste sfaturi!

Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le pui la punct înainte de plecare!

1. O reevaluare a mașinii este primul pas care trebuie făcut înainte de un drum lung. Este necesar să te asiguri că toate piesele funcționează perfect. Dacă există, totuși, anumite componente ale mașinii care ar trebui schimbate, intră online pe magazinul Raoauto și alege ce ai nevoie, dintr-o gamă variată de produse, pe care le găsești indiferent de tipul mașinii. Acest pas este foarte important, în felul acesta nu vei rămâne cu mașina defectă într-un loc necunoscut, mai ales dacă pleci în străinătate.

Vacanta cu masina: 4 lucruri de care TREBUIE sa ai grija

2. Un al doilea pas este reprezentat de starea oglinzilor și a geamurilor. Acestea trebuie să îți asigure vizibilitate optimă, atât pe timp de zi, cât și de noapte și, mai ales, indiferent de condițiile vremii. Vacanta cu masina: 4 lucruri de care TREBUIE sa ai grija Dacă și ele se află pe lista lucrurilor care ar trebui înlocuite, cumpără geamuri și oglinzi auto la RaoAUTO, iar calitatea produselor se va dovedi a fi pe măsura așteptărilor. De asemenea, luminile și farurile trebuie, și ele, verificate. De ele vei avea nevoie tot timpul și nu este de dorit ca acestea să nu funcționeze. Verificarea lor nu durează mult, iar înlocuirea acestora este foarte ieftină.

Vacanta cu masina: 4 lucruri de care TREBUIE sa ai grija3. Chiar dacă revizia mașinii este încă în termen, nu strică o verificare fix înainte de plecare, pentru ca totul să meargă că uns. Presiunea în anvelope, uleiul, antigelul, lichidul de frână și cel de parbriz sunt printre cele mai importante lucruri care trebuie să fie în regulă. În plus, este bine să pleci la drum cu rezervorul plin, să calculezi exact cât ai de mers și să înveți, înainte de a pleca, unde vei întâlni pe drum benzinării.

4. Ca să nu întâmpini probleme, este obligatoriu să ai la tine actele mașinii și actele tale, precum buletinul, permisul de conducere și pașaportul. Există foarte mari șanse să fii oprit pentru un control de rutină, fie în țară, fie în străinătate, dar dacă vei avea tot ce este nevoie la îndemână, acest lucru nu îți va afecta în niciun fel călătoria.

Ține cont de sfaturile de mai jos și vei avea parte de o călătorie plăcută și de o vacanță minunată. Decât să pierzi din timpul alocat distracției, mai bine pregătești totul din timp și îți faci un plan de rezervă, iar în felul ăsta, vei avea, garantat, parte de tot ce ai așteptat de la vacanță!











13 comentarii:

  1. Atunci cand pleci la drum lung cu masina este mereu nevoie sa treci prin aceste etape deoarece tine de siguranta tuturor celor din masina.

    RăspundețiȘtergere
  2. E obligatorie o verificare a masinii inainte de a pleca la drum. Iar actele trebuie sa fie in masina in permanenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietenul meu e foarte scrupulos asa ca tine cont de sfaturile tale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inainte de un drum lung, sotul meu verifica totul la masina, asa ne simtim in siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  5. maine plecam si noi la munte, ma ingrijoreaza mai mult vremea, in rest, toate sunt bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru sfaturi, am sa ii arat sotului articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim, o sa tinem cont, abia astept urmatoarea plecare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte utile sfaturile! Eu nu plec la drum lung fara sa fac o serie de verificari ale masinii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce-mi plac drumurile lungi, cu muzica tare si fara sa am vreo grija, totul fiind pus la punct dinainte.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am grija doar de acte. In rest, se ocupa sotul de toate. Benzina cred ca am pus o singura data

    RăspundețiȘtergere
  11. De obicei de aceste aspecte se ocupa sotul, dar o sa-i reamintesc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Este obligatoriu sa avem grija de toate aspectele astea înainte sa plecam la drum.

    RăspundețiȘtergere
  13. De masina se ocupa partea masculina, dar chiar se ocupa innainte de vacante.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.