marți, 27 martie 2018

Camera 309 episoadele 51-55 turcesti rezumat



Camera 309 episoadele 51-55 turcesti rezumatOnur și Lale dau o petrecere surpriză organizată de ea, dar trebuie să se confrunte cu un obstacol pus la cale de terapeut. Cei doi soți se văd nevoiți s-o ia de la capăt, mutându-se fiecare acasă la el și dându-și întâlniri ca și cum abia s-au cunoscut. Astfel, relația lor ar trebui să se cimenteze.

Și într-adevăr, în ciuda tuturor, cei doi redevin fericiți, flirtează unul cu celălalt și se simt bine împreună. Dar vine și momentul în care el o cere de nevastă pe Lale și apoi urmează logodna. Terapeutul Pînar îi determină pe toți cei din familie să se implice în acest exercițiu. Acum familia lui Onur se pregătește să ceară mâna lui Lale. Acasă la ea se fac pregătiri și toată lumea așteaptă cu nerăbdare ziua aceea...

Dar, ca de obicei, intervine ceva și mamele lor se supără. Acum cei doi soți trebuie să acționeze ca să le împace. Pînar, însă, deja a trecut la fapte. A mai rămas un singur obstacol în calea fericirii lor. Lale vrea să-l găsească pe tatăl ei ca să aibă loc o confruntare. Onur n-o lasă singură în această aventură și amândoi pornesc în căutarea lui.

Onur și Lale petrec o vacanță de vis la hotel. După mult timp, sentimentul acesta de relaxare și de liniște sufletească le face foarte bine. Iubirea lor s-a închegat, dar totul durează până când intră din nou în scenă Betul, Erol și Filiz. Între timp Kurtulus și Onur au câte o surpriză pentru Lale și Nilufer.

Când se întorc din vacanță, Lale vrea să ajute la florărie, dar nu știe ce are de făcut când bona lui Emir se îmbolnăvește. Onur se oferă voluntar să aibă grijă de micuț. Lale nu este convinsă că soțul ei chiar știe cum să îngrijească un copil mic, așa că ezită. Situația se transformă într-un fel de pariu. Nilufer și Kurtulus se implică.

Onur și Kurtuluș au grijă de copil pe rând, timp de câteva zile, și când totul pare să decurgă normal, Emir și Gulșah dispar...


Acest rezumat cuprinde cca 11 ore de serial fără reclame.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






a fost: Camera 309 ep. 46-50 tr                                     urmează: Camera 309 ep. 56-65 tr, ultimele episoade

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina Rezumate seriale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.