luni, 12 martie 2018

Inima orasului, ep. 7-9 turcesti rezumat



Inima orasului, ep. 7-9 turcesti rezumatAli se întâlnește cu Tekin la mormântul mamei sale. Șahin se pierde cu firea când îl vede stând acolo iar Ali este martor la bătaia dintre ei doi, aflând și despre animozitățile dintre ei din trecut. Tekin vrea să-și ia revanșa pentru bătaia primită și trimite niște oameni în vecinătatea casei. Acest fapt îl determina pe Ali să rămână, deși inițial voia să plece din Istanbul. De data asta bătaia e generalizată, vecinii sărind în ajutorul lui Ali și al lui Șahin.

Yigit este strâns cu ușa de mafie pentru că nu a plătit taxa de protecție. Derin vrea să discute față în față cu Ali, dar când ajunge la locul întâlnirii, un mare pericol o așteaptă. Ali vrea s-o salveze pe Derin și în scurt timp amândoi dispar. În acest timp, Tekin devine suspicios cu privire la locul unde se află fata lui și presupune că a fugit cu Ali. Imediat se duce să stea de vorbă cu Sahin. Acum toată lumea îi caută, însă ei se află în pericol.

Ali și Derin scapă de mafie și trebuie să se hotărască ce să facă mai departe: ori Derin îl crede pe Ali și se rupe de taică-său, ori îl pierde pe Ali pentru totdeauna și revine la viața de dinainte. Vești neașteptate vin de la un ring de box de-al lui Sahin. Ali vede asta ca pe o ocazie de câștig financiar ca să-și stingă datoria, însă Sahin nu crede că Ali este pregătit. Ca să-i dovedească că nu are dreptate, Ali face totul pe cont propriu și pune un pariu. Nesrin primește trandafiri de la un admirator secret și se implică în această întâmplare.

Asli dă semne că vrea să se apropie mai mult de Ali, ceea ce o neliniștește pe Derin. Ali este eliminat înaintea meciului decisiv, dar chiar și așa, el este hotărât să intre în ring. Derin se confruntă cu un adevăr pe care nu era pregătită să-l audă și ajunge la meciul care urmează să se țină. Surpriza pe care o generează venirea ei o determină să ia noi hotărâri.

În ciuda faptului că Ali își ascunde rana în fața lui Sahin, câștigă meciul și dreptul de a participa la turneu. Derin, care crede că Ali și Asli sunt împreună, nu-i spune lui Ali că a rămas însărcinată. Tekin, între timp, ajunge să-l cunoască mai bine pe Yigit și este încolțit de acesta. Derin vine să-și ia lucrurile și se ceartă cu Asli. Acum amândouă se rănesc în așa fel încât nu se vor mai împăca niciodată.

Sahin iese la cină cu Nesrin. Seara începe ezitant, dar până la urmă atmosfera dintre ei se mai topește și cei doi reușesc să se apropie. Asli află ceva de la Nesrin care o tulbură. Când Ebru, mama ei, se implică, lucrurile devin și mai complicate. Ali se pregătește pentru primul meci, iar Derin, presată de maică-sa, este pe cale să facă un pas decisiv, pe care ar putea să-l regrete.


Acest rezumat acoperă aproximativ 7 ore de serial fără reclame.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






a fost: Inima orasului, ep. 4-6 tr rezumat                                     urmează: Inima orasului, ep. 9-11 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.