sâmbătă, 10 martie 2018

Oje nude review. Azi, Sally Hansen si Astor Perfect Stay


Oje nude review. Azi, Sally Hansen si Astor Perfect Stay

Acum câteva luni cumpăram de pe elefant niște lacuri de unghii de nuanțe deschise, mai ales nude, care mi se par foarte potrivite pentru toată ziua și care îmi plac foarte mult în ultimul timp. Primele două din aceste nuanțe sunt Sally Hansen COMPLETE SALON MANICURE™ nuanța 230 Nude Now, și Astor Perfect Stay Gel Color, nuanța 006 desirable.

Oje nude review. Azi, Sally Hansen si Astor Perfect StayOje nude review. Azi, Sally Hansen si Astor Perfect Stay

Ambele lacuri de unghii sunt foarte fluide și este necesar să fie aplicate de 3 ori pentru ca unghiile să arate bine, fără acel aspect de văruială care poate să apară. Țin câteva zile până la o săptămână pe unghii, nu chiar fără să se cojească deloc, dar se duce foarte puțin, la marginea unghiei, în special dacă faceți treabă la bucătărie. Eu nu pot evita să trebăluiesc mai multe ore zilnic, așa că la mine, nicio ojă clasică nu poate să țină perfect pe unghii.

Oje nude review. Azi, Sally Hansen si Astor Perfect Stay

Ambele lacuri de unghii dau luciu foarte bun și nu necesită un top coat, dar eu obișnuiesc să aplic o astfel de protecție, pentru că am unghiile moi și fragile. Oja Sally Hansen COMPLETE SALON MANICURE™ are o culoare bej ceva mai spre portocaliu, în timp ce oja Astor Perfect Stay Gel Color este o nuanță de cacao cu lapte. Totuși după 2 zile, oja Astor devine portocaliu deschis, probabil datorită luminii solare. Citesc pe site-uri că această ojă de la Astor are și un top coat special, și că ea ar fi foarte asemănătoare cu un gel, doar că nu se usucă la lampa UV sau cu led, ci la lumina naturală. Eu nu pot spune că această ojă este un gel. Nu e foarte consistentă, dimpotrivă, și nici nu dă absolut deloc vreun efect 3D. Poate că nu am primit eu ceea ce trebuia, sau în sticluță era altă ojă decât cea originală, n-aș ști să spun. Mie îmi place așa cum se prezintă, dar nu pot să afirm că ar semăna cu o manichiură cu gel.

Oje nude review. Azi, Sally Hansen si Astor Perfect StayOje nude review. Azi, Sally Hansen si Astor Perfect Stay

Despre oja Sally Hansen COMPLETE SALON MANICURE™ citesc pe site-urile străine că ar dura până la 10 zile pe unghii. Bănuiesc că în formă inițială :) Poate că ține atât de mult, dacă nu faci nici un fel de treburi casnice. În orice caz, eu nu am cum să stau cu mâinile liniștite nici măcar o jumătate de zi.

Ambele oje se pot folosi timp de 30 de luni de la prima deschidere a sticluței, amândouă sunt produse în Spania. Oja Astor conține 12 ml, iar oja Sally Hansen 14,7 ml de lac. În mod normal se aplică pe unghiile curățate și uscate, două straturi, după care se lasă să se usuce. Dar cum am spus, am considerat că lacul de unghii de la Sally Hansen necesită o aplicare în plus. Prețul lor în momentul în care scriu este de 14 lei pana la 22 de lei pentru oja Astor (+4 lire sterline în străinătate), iar Sally Hansen este de aprox. 18 lei la noi, dar în străinătate ajunge la cca 15 dolari.






Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











11 comentarii:

  1. Daca aplici si un top coat bun, dupa ce ai aplicat lacul colorat atunci va tine mult mai bine chiar si cu treburile casnice. Chiar daca scrie ca e valabil 30 de luni,eu am oje de ani de zile si sunt in stare perfecta,trebuie doar sa ai grija sa le inchizi bine sa nu se ingroase

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e drept, si eu am oje de ani de zile, insa un top coat bun nu stiu cum ar trebui sa fie. Am trei, din care unul l'Oreal si 2 de-ale noastre. Dar nu vad mare diferenta intre ele.

      Ștergere
  2. Nuanța e tare frumoasă, potrivită de primavară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg care din cele doua nuante e potrivita, cea bej sau cea spre oranj?

      Ștergere
  3. am si eu 2 culori, una este un verde frumos, chiar o sa o folosesc yilele acestea, merge!
    si cea bej mi+ar placea tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu oje nude folosesc cand am unghiutele mici. Ca si top-coat folosesc pe cel de la Melkior in varianta mica si manechiura ma tine cam 5 zile ...si trebaluiesc mult, gatesc zilnic , spal vase si ma dezinfectez destul de des la cabinet(deci le supun la multe traume)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat doar oja de la Astor dar intr-o nuanta de rosu si mi-a placut la nebunie. A rezistat excelent pe unghii fara top coat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac nuantele! Dar eu prefer rosul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ma dau in vant dupa nuantele nude, dar asta nu inseamna ca nu le am in colectia mea de oje.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nuantele astea nude merg tare bine pe unghiile scurte, ca ale mele, asa. :) Nici mie nu imi tine nicio oja prea mult pe unghii, indiferent cat e de buna.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac nuantele acestea naturale alese de tine

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.