marți, 19 iunie 2018

Meryem episoadele 7-13 rezumat



Datorită încăpățânării lui Savaș, încep să iasă lucuri la iveală. Informatiile pe car ele afla Burcu vor schimba multe, inclusiv abordarea evenimentelor. Meryem începe să se îndoiască din ce în ce mai mult de sinceritatea lui Otkay și are impresia certă că el îi ascunde ceva. La un moment dat îl supune unui test, ca să vadă reacția lui.

Meryem episoadele 7-13 rezumatSavaș își propune să dezvăluie și să lămurească toate secretele lui Otkay în instanță. Dar când este condamnat pentru șapte ani și îi spune că el l-a salvat din incendiu, Otkay era într-o situație dificilă. Savaș demonstrează din nou că este alături de Meryem, pentru amândoi sunt victimele lui Otkay, și dă o declarație prin care relevă relația dintre procuror și victimă. Drept consecință se inițiază o anchetă în această privință iar Otkay se vede prins la mijloc și ar vrea ca Meryem să spună ce știe. O trimite pe Derin să discute cu mama lui Meryem iar lui Belize îi cere să-o supravegheze pe fată pas cu pas.

Savaș are încredere în ea, că nu ea a făcut accidentul, iar Meryem se hotărăște să confrunte ceea ce știe ea cu faptele pe care le cunoaște Savaș. După aceea o convinge pe Burcu să redeschidă cazul și să se cerceteze noile date. Otkay nu vrea să renunțe la viața de lux pe care o duce și face tot posibilul să nu se afle adevărul. Până la urmă Meryem are de gând să povestească cine era la volan când s-a întâmplat acciedentul, dar lucrurile se precipită și Otkay ajunge s-o împuște ca s-o facă să tacă. Totuși, când o vede căzută, se panichează și conștientizează gravitatea a ceea ce a făcut. Savaș este martor la acest incident.

Derin se repede și ea să o apere pe Meryem și trage spre Otkay. Savaș trebuie să facă în așa fel încât Derin să nu ajungă în arest. Războiul dintre Meryem și familia ei se confruntă cu o nouă încercare. Otkay și Savaș află că Arif a vorbit și merg, fiecare separat, la spital să-l vadă. Meryem ajunge și ea acolo. Arif vrea să o protejeze pe fata lui dar ar vrea și să dezvăluie că Otkay este cel care l-a băgat în comă.

Burcu bănuiește că Ertan a fost cel care i-a rănit pe ea și pe Gulcu. Cei doi încep să-l aibă pe Ertan sub observație. Savaș o caută în spital pe asistenta care a răspândit informația că Arif s-a trezit din comă, dar aceasta nu este de găsit. Meryem se tot învinovățește crezând că ea aduce ghinion celor din jur, la care ține. Atunci, ia o decizie privind viața ei și vrea să lase totul în urmă. Scrie un mesaj în care povestește totul, cum a fost în noaptea accidentului și lasă scrisoarea pe mormântul lui Sevinc. Savaș o face să se răzgândească.

Impreună cu Meryem, Savaș merge acasă la asistenta care a auzit ultimele cuvinte ale lui Arif, care a murit, și sunt pe cale să afle adevărul. Yurdal acceptă să le fie de ajutor, iar Derin trebuie să-i explice tot ceea ce s-a întâmplat. Otkay deja nu prea mai are multe alternative. Burcu si Gulcu ajung acasă la Ertan despre care cred că este cel care i-a rănit. Otkay bănuiește că Savaș e îndrăgostit de Meryem, și este gelos, dându-și seama că și el o iubește. Însă această situație periclitează pe toată lumea.

Savaș știe că o va pierde pe Meryem dacă îi dezvăluie că Yurdal, adică tatăl lui, a jucat un anume rol în maortea lui Arif. Însă îi spune că dacă află amănunte, o va înștiința și pe ea. Otkay a acceptat faptul că se află pe o poziție total diferită față de Yurdal Sargun și încearcă să facă tot posibilul ca Meryem să stea cât mai departe de Savaș. Nurten a aflat cine este Gulumser în realitate și vrea să-i spună vestea și lui Otkay. Beliz e cât pe ce să afle ce urmărește Berk, dar informațiile pe care le aude ar putea schimba viețile tuturor.

Meryem este devastată când înțelege cine este Gulumser, iar asta se întâmplă prin grija lui Otkay. Savaș caută să fie iertat dar are o surpriză când ajunge acasă la Selma. Mahmut, fostul soț al Selmei, a răpit-o. Situația fiind gravă, Meryem, Savaș, Gulcu și Burcu lasă deoparte divergențele dintre ei și se aliază ca s-o găsească pe Selma și pe copilul ei.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Meryem, ep. 4-5-6                                     urmează: Meryem, ep. 14-20

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.