miercuri, 4 iulie 2018

Dragoste de contrabanda episodul 7 (15-16) tr rezumat



Dragoste de contrabanda episodul 7 (15-16) tr rezumatGlonțul se duce direct în inima celui de pe scaun. Elif este devastată de durere și de gândul că a comis o crimă fără voia ei, dar Omer, care vine exact din partea opusă, observă că Sitki, căci el era pe scaun, fusese deja înjunghiat (de către Metin) la spate și era mort când a fost pus pe scaun și legat. Totul a fost aranjat în așa fel încât să o impresioneze pe Elif și să o determine să continue să spele bani pentru mafie. Ca să nu fie implicată Elif, Hussein ia vina asupra sa, deși când apare echipajul de politie toată lume vede că Sitki fusese deja ucis înainte de declanșarea mecanismului și a pistolului legat de clanță. Ca să se liniștească, Omer o duce pe Elif acasă la părinții lui, care o primesc cu tot dragul.

Metin o pune pe Nilufer să citească un mesaj, în fața camerei telefonului mobil, cu o amenințare directă, că dacă mai implică poliția, ea, Nilufer, va avea cu adevărat de suferit. Elif, acasă la Omer, are o criză și începe să plângă amintindu-și prin ce a trecut la baraca din pădure. In timp ce se duce la toaletă, Omer îi spune mamei sale exact care e relația dintre el și Elif și de ce sunt împreună, dar o roagă să nu mai spună la nimeni acest secret. Arda are probleme cu soția lui, care crede că Pelin este amanta lui și o urmărește prin oraș ca să-i ceară socoteală. La companie, Levent este din nou strâns cu ușa de Aslî, care nu-l vrea pe acolo, și care are o discuție cu Elif pe această temă.

Dragoste de contrabanda episodul 7 (15-16) tr rezumatDupă ce Metin îi trimite ultima înregistrare cu Nilufer lui Elif, Omer cere s-o vadă și observă ceva pe măsuța de lângă fată. Când mărește imaginea, amândoi văd că este vorba despre un bon de casă de la o firmă de catering cu specific japonez numită Sushimoka. Imediat încep să caute pe internet date și află că acel restaurant are numai trei puncte de lucru în Istanbul. În acest timp Metin încearcă s-o convingă pe Nilufer că sora ei își vede de viață, arătându-i revistele mondene unde se scrie despre Omer, noul iubit al lui Elif și apoi îi pune înregistrarea din Italia, ca să vadă că soru-sa spală bani pentru ei și că nu are timp să-i salveze viața. Nilufer este deprimată și își acceptă soarta de ostatică, deși îi vine, totuși greu să creadă că Elif e atât de egoistă.

În finalul episodului 7 turcesc Dragoste de contrabandă, Elif și Omer ajung într-un loc unde cred ei că sunt pe cale s-o găsească pe Nilufer...


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame și corespunde aproximativ episoadelor 15-16 Pro 2.

a fost: Dragoste de contrabanda ep. 6/13-14                                     urmează: Dragoste de contrabanda ep. 8/17-18

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.