marți, 4 septembrie 2018

Dragoste de contrabanda episoadele 29-30 tr rezumat



Dragoste de contrabanda episoadele 29-30 tr rezumatHussein încearcă să-i explice lui Nedret că ei și familia Denizer sunt diferiți și că nu va putea avea loc o căsătorie, dar Nedret este sigură că dragostea dintre Elif și Omer va triumfa. Disputa continuă până când Nedret îl provoacă pe Hussein să spună deschis ce gândește, tuturor, lucru pe care acesta nu ar vrea să-l facă. Omer și Elif se află în casă și când se așează la masă, el o cere de nevastă, iar Melike se oferă să le punaă casa la dispoziție. Nedret acceptă în calitate de mătușă, să-și dea nepoata lui Omer.

Cigdem rămâne însărcinată și îl pune pe Arda să aleagă între Pelin și copilul lor. Pe de altă parte, Pelin, auzind așa ceva, se îndepărtează de Arda, considerând că pe primul loc trebuie să fie copilul. Arda, însă, vrea să fie sigur că Cigdem spune adevărul și îi va cere să meargă la doctor amândoi.

Pinar, care a făcut o operație, se interesează despre niște amănunte, precum de ce Tayyar nu a operat-o în spitalul lui ci acasă, și cine este donatorul. Metin fuge de la fermă și este căutat peste tot. În timpul ceremoniei de logodnă, el o sună pe Nilufer și o cheamă s-o vadă, că este pe moarte. Într-adevăr, Metin sângerează. Omer o întreabă pe Nilufer cine a sunat-o dar ea minte că o prietenă. Noaptea, se furișează din casă și ajunge la Metin care-i povestește că a fost mințit și că i s-a scos un rinichi dar el a fugit de la locul operației. Nilufer îl duce acasă la prietena ei, Bahar, dar el refuză să fie văzut de vreun medic.

Dimineața, Nedret și Aslî remarcă lipsa lui Nilufer, dar tocmai atunci ea vine acasă. Nedret o prinde cu minciuna și fata este nevoită să recunoască unde a fost. Elif îl sună pe Omer să-i spună ce s-a întâmplat.
Omer se duce la Pinar cu rezultatul testului de paternitate pentru copilul ei, care relevă că Taner este tatăl copilului, iar femeia îl roagă să nu cumva să afle Tayyar pentru că îi va omorî copilul. În schimbul tăcerii, Omer o constrânge pe Pînar să-i spună unde se află Metin/Fatih. Elif, care află că Bahar nu va veni la serviciu, se duce la ea acasă dar acolo sunt Metin și Nilufer, așa că Bahar o minte și scapă rapid de ea.

În ziua în care Arda trebuie să meargă la spital cu Cigdem, ea aranjează cu un lucrător să se dea drept medic și să falsifice o echografie, în așa fel încât să pară că ea este însărcinată. Arda se miră de acest fapt, pentru că, probabil că nu mai avusese de ceva vreme contacte intime cu soția lui și era de mirare că ea este însărcinată. Cigdem este foarte bucuroasă că i-a reușit stratagema, dar Arda tot nu e sigur că acesta este adevărul.

Elif ajunge la Bahar și o găsește pe Nilufer plângând, pentru că Metin a dispărut iar. Însă Omer îi cere să nu mai mintă și să spună unde sunt Bahar și Metin. Apoi vedem că Metin a capturat-o pe Bahar și au fugit pe scara de incendiu. Până la urmă Omer îi prinde, dar Metin amenință că dacă se apropie, îi taie gâtul lui Bahar. Chiar dacă Omer îl asigură că doar pe Tayyar îl vrea, Metin nu-l crede și reușește să fugă împreună cu Bahar cu o mașină furată. Bahar îl bandajează pe Metin și rămâne alături de el, încercând să-l seducă și să-i câștige încrederea spunându-i că și ea este tot o victimă.

Omer se duce la poliție și spune tuturor ce s-a întâmplat în ideea de a încerca acum s-o găsească pe Bahar. Metin află de la Tayyar că este căutat de poliție. Hussein face tot posibilul să-l oprească pe Omer în demersul său, pentru că dacă ajunge la Metin, dă peste Tayyar și afacerile lui din umbră. Astfel, Omer este cât pe ce să-i dea de urmă lui Metin, dar nu găsește decât un telefon abandonat pe trotuar. În toată această degringoladă, Omer o vede pe Ipek, care de curând venise în poliția din Istanbul. Hussein anunță că Ipek îl va înlocui pe Omer.

Bahar se duce acasă la Denizeri și zice că a fost agresată de metin. Omer vine s-o interogheze, fiind foarte circumspect în privința celor spuse de ea. Într-adevăr, Bahar minte, susține că nu știe unde este Metin și spune o droaie de minciuni, iar Omer nu crede o iotă. Elif, care îl vede pe Omer prea implicat în munca sa, îi cere acestuia să evadeze pentru o mică vacanță.
Arda și Pelin o tot întreabă pe Ipek ce caută la Istanbul și ea le povestește că a divorțat, iar soțul ei a luat copilul și de atunci nu i-a mai văzut. Și, mutându-se în Istanbul, speră să-și găsească fiul. Pelin și Arda promit s-o ajute. La un moment dat Ipek îl recunoaște pe cel care i-a răpit copilul.

Tayyar îl somează pe Hussein să-l găsească pe Metin, ceea ce se și întâmplă. Bahar, care este ascunsă, dar vede totul printr-o crăpătură a ușii, încearcă să fugă pe ungeam care se sparge și Hussein aude zgomotul și o împușcă pe Bahar care cade în mare de pe stânci. Metin nu are încotro și merge să se confrunte cu Tayyar.

Omer și Elif petrec fericiți câteva zile, dar într-una din dimineți telefoanele lor sună simultan...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Dragoste de contrabanda ep. 26-28                                     urmează: Dragoste de contrabanda ep. 31-32

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.