joi, 15 noiembrie 2018

Bani din videochat

Bani din videochat

Există o mulțime de locuri de muncă (la domiciliu sau nu) disponibile, dar unul dintre cele mai interesante și bănoase joburi, deși nu este pentru oricine, deși temporar, este videochat-ul. Mereu se fac angajări în videochat, așa că dacă sunteți femeie și căutați o modalitate de a genera venituri suplimentare, lucrul la un studio ar putea fi o opțiune de luat în calcul. Știu că multă lume are prejudecăți despre această profesie, dar poate că nu de puține ori, bărbații sunt dispuși să dea bani doar pentru a sta de vorbă cu cineva necunoscut, sau poate au unele fantezii pe care nu le pot împărtăși oricui, iar o hostessă de videochat poate fi persoana ideală pentru a discuta despre asta, pentru că acolo secretul lor este în siguranță.

Există site-uri care plătesc femeile să vorbească cu bărbați din diferite țări, iar acolo e un avantaj cunoașterea limbii engleze și abilitățile de comunicare. Deci, da, dacă sunteți femeie, puteți fi plătită doar pentru chat, pentru că sunt bărbați care preferă un anumit limbaj din partea partenerei, sau îi place s-o vadă cu un anumit machiaj, ori cu cine știe ce fel de haine. Iar cu partenera din realitate s-ar putea să fie un pic prea dificil să-i dezvălui astfel de adevăruri despre tine, în cazul în care chiar vrei s-o păstrezi.

Multă lume arată, pe nedrept, cu degetul către femeile care fac videochat, deși un asemenea studio nu este un loc de dating și nimeni nu vă obligă deloc să vă întâlniți în realitate cu clienții dv., dimpotrivă, poate că nici nu este recomandat. În timpul sesiunilor de chat aveți control asupra subiectelor pe care le abordați, astfel încât să nu trebuiască să faceți nimic din ceea ce nu v-ar plăcea. Firește, cu cât sunteți dispusă la mai mult, cu atât mai mulți clienți veți avea și cu atât mai mulți bani vor fi virați în contul dv. Dar asta depinde de ce și cât poate fiecare hostessă să dea.

Bani din videochat

Cerințele de bază pentru a deveni o hostessă de videochat sunt că trebuie să aveți vârsta de peste 18 ani, să aveți un computer și o cameră web cu o conexiune bună la internet ca să vă asigurați că puteți comunica eficient cu alți membri. La un studio decorul, camera și calculatorul sunt asigurate deja, și cred că este mult mai bine pentru o hostessă să lucreze la studio decât în propria ei casă, loc care ar putea fi recunoscut de cine știe ce client, care din întâmplare e o persoană din cercul dv. de amici.

Cât de mult bani poți să faci ca hostessă de videochat? Puteți alege să interacționați cu cât de multe persoane doriți doriți - ceea ce înseamnă că vă stabiliți singură, până la urmă, propriul venit. Depinde de dv., dacă sunteți hotărâtă să faceți asta și dacă aveți toate abilitățile necesare unui asemenea job.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin







11 comentarii:

  1. Am observat pe diferite grupuri că se discută tot mai des despre subiectul acesta. Probabil multe femei apelează la acest job.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am observat pe diferite grupuri că se discută tot mai des despre subiectul acesta. Probabil că multe femei apelează la acest job .

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca e un job ok pentru o tipa dezinhibata. acolo conteaza enorm sa ai incredere in tine si sa stii sa vorbesti

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu stiu, in video chatul asta, pana unde se merge?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca trebuie putina incredere si dezinhibitie sa faci asa ceva. Dar din auzite am auzit ca se fac bani frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  6. In fond la urma urmei e optiunea fiecaruia ce vrea sa faca, nu vad de ce unii oameni infiereaza aceasta meserie.

    RăspundețiȘtergere
  7. E o sursa rapida de facut bani si intr-un mod simplu si comod.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bani usor de castigat, nu trebuie cine stie ce specializari...Desi, cred ca varsta e foarte importanta. Eu sunt expirata :D Dar cred ca nici cand eram tanara nu as fi putut sa fac asa ceva... Trebuie sa ai sange-n instalatie, cum s-ar zice! Tupeu la maxim si inima de fier! :D Succes, fetelor!!! Luati-le banii fraierilor! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Fiecare face cum considera a fi mai bine! Eu nu sunt aici sa judec!

    RăspundețiȘtergere
  10. Fiecare alege ce vrea sa faca. La urma urmei, e si asta o meserie...

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru o persoana care are o situatie dificila, putine studii si mai arata si bine, poate fi solutia ideala de a avea castiguri mari intr-un timp scurt

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.