sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 43-45 turcesti rezumat



Mireasa din Istanbul, ep. 43-45 turcesti rezumatReyhan se află încă la spital și tot îi cere niște bani lui Can. Acesta îi dă, deși nu știe exact pentru ce are ea nevoie de ei, dar nici nu insistă să afle, bănuind că doar vrea să mituiască personalul ca să se poarte mai bine cu ea. Însă Reyhan nu-și ia medicația, păcălind doar asistentele. Ea scoate pastilele din gură când rămâne singură și le bagă sub saltea. Astfel, starea ei psihică devine tot mai rea. În realitate, Reyhan are nevoie de bani ca să mituiască pe cineva s-o ajute cu niște haine de medic, să poată fugi din spital. Când se ivește prilejul, Reyhan își pune planul în aplicare și evadează.

Ipek încearcă să joace la nivel înalt și se decide să accepte, formal, divorțul. Însă, în realitate, o amenințase pe Esra că-i va distruge și viața ei și pe a fratelui ei, care a atacat-o în parc și are probe video în acest sens. Exact când Ipek stă de vorbă cu Fikret, acesta mirându-se de acceptul neașteptat al soției sale, vine un sms de la Esra care de data asta chiar plecase la Alanya, la părinți. Fikret se înfurie, pentru că înțelege că la mijloc sunt mașinațiunile lui Ipek, dar nu-și dă seama cu ce o poate ea avea la mână pe Esra. După câteva zile se duce în Alanya, dar rămâne convins că Esra nu-l mai vrea pentru că ea nu ar suporta bârfele celor din jur.

Acest rezumat acoperă episoadele difuzate de Kanal D pe 12-13-14 nov. 2018

Sureyya suferă după ruptura din partea Dilarei, cu care era prietenă din copilărie. Încearcă să îi explice de ce a reacționat așa, dar Dilara nu vrea să audă nimic și nu vrea nici să mai împartă școala de muzică, spunând că niciodată Sureyya nu s-a implicat cu adevărat în acest vis al lor, ci Adem a ajutat-o să-l facă să devină realitate. Dilara din nou îi reproșează Sureyyei că a renunțat la prea multe în favoarea lui Faruk și a statutului de a fi o Boran, că din acest motiv nici nu mai cântă deloc. Sureyya renunță să mai insiste, dar înțelege că Dilara are dreptate în multe privințe și că faptul de a fi soția lui Faruk Boran a însemnat o schimbare majoră în viața ei. La un moment dat, Senem le cheamă pe amândouă acasă la ea, fără să le spună, în ideea de a le face să se împace, dar totul scapă de sub control și Dilara cu Sureyya se ceartă și mai mult. Senem regretă că s-a implicat.

Cârcotașele de la fundație o vizitează pe Esma și află pur întâmplător că Bade e ste soția lui Murat. Esma se simte foarte prost, mai ales că unele dintre musafirele sale o umilesc și o jignesc pe această temă. Nurgul și Mustafa sunt hotărâți să plece din casă, în special Nurgul, pentru că Esma a jignit-o considerând-o pe Bade (care a fost crescută și educată de Nurgul) o oportunistă. Servitoarea o anunță pe Esma că ea și Mustafa se vor muta la Faruk atunci când el și soția lui își vor găsi o altă casă unde să locuiască. Pentru Esma asta e o noutate și rămâne surprinsă să audă așa ceva. Ca să alunge supărarea, discută cu Garip să meargă cu el în vacanță.

Faruk reconsideră relația lui cu Adem și îi propune să încerce să fie prieteni și frați cu adevărat. Adem este impresionat dar și sceptic, însă Faruk e sincer și Adem își dă seama de asta, deși rămâne precaut. Faruk îi povestește lui Adem despre cum era Fevzi, ce fel de om era, cum se comporta ca și tată cu băieții lui. În acest timp Akif deja luase pe cont propriu legătura cu Halim și voia să continue ceea ce începuse mai demult împreună cu Faruk, însă acesta îi pune în vedere să încheie relația cu mafiotul. Akif nu este de acord cu șeful lui, însă Faruk nu se răzgândește și Akif va continua să lucreze cu Halim pe ascuns, crezând că face un bine.
Ajuns acasă, Faruk organizează o cină între frați, și, pentru că Adem îi dăduse un răspuns ambiguu, pregătește tot ce este necesar apoi se duce cu Fikret și cu Murat acasă la Adem, unde așează masa. După aceea vin și niște lăutari și are loc o seară de pomină, la care Adem nu participă din toată inima, dar încă odată începe să se convingă de intențiile bune ale lui Faruk.

Ada face febră mereu și Ipek este nevoită să ducă fetița la spital. Acolo află în urma unor analize că Ada suferă de leucemie și că va începe un tratament dar până la urmă va avea nevoie de transplant de măduvă. Aici medicul face o observație, că era bine ca Ada să aibă un frățior sau o surioară pentru că astfel ar fi existat un donator extrem de compatibil. În urma acestei vești, căsnicia dintre Ipek și Fikret pare să se refacă, fie și doar pentru mai binele fiicei lor. În aceste condiții, Nurgul se răzgândește și nu mai pleacă, la fel făcând și Faruk cu Sureyya, care ascultă sfatul Esmei de a rămâne uniți în fața problemelor.

Osman caută oportunități de lucru în Irak și vrea s-o convingă pe Burcu că este neapărat necesar să plece acolo cu serviciul. Burcu nu-l crede și își dă seama că evenimentele din ultima vreme, vorbele ei auzite de Faruk și faptul că a expus sentimentele lui Osman pentru Sureyya îl îndepărtează pe acesta de ea. Văzând, însă, că nu-l poate întoarce din drum, apelează la ajutorul Esmei, pe care o roagă să nu cumva să-i spună lui Osman de unde știe despre intențiile lui de a se muta cu serviciul în Irak. Esma îl cheamă pe Osman acasă povestindu-i despre boala Adei.

Adem află că maică-sa a fugit din spital și acum se teme că ea vrea să le facă rău Boranilor. Pe de altă parte, Faruk și Adem încearcă și ei să le reunească pe soțiile lor, iar stratagema pe care o pun la cale le reușește și Dilara o iartă pe Sureyya. La cină, unde apar Osman cu Burcu, se pune problema plecării în Irak, dar Burcu are un nou motiv de iritare când își dă seama că Sureyya știa despre intențiile lui Osman. Esma face o mutare periculoasă, întrebându-l direct pe fiul ei dacă pleacă din cauza Sureyyei și a lui Faruk. Osman se supără pentru asta și le spune tuturor că nu l-au cunoscut cu adevărat niciodată. Faruk și Esma au o discuție particulară despre Osman și sentimentele lui, dar Faruk nu crede că totul este doar o afecțiune sinceră și bănuiește că fratele lui e îndrăgostit de Sureyya.

Reyhan se duce, exact așa cum bănuia Adem, la companie într-o seară să-l omoare pe Faruk, dar Adem ajunge pe acolo și reușește s-o dezarmeze. Faruk e impresionat că tocmai Adem l-a salvat, după toate câte au fost între ei în trecut, dar decide să nu facă plângere la poliție, pentru că Reyhan a fost oricum dusă înapoi la arest. Adem, la rândul său, este și el uimit că Faruk nu a depus plângere. Fikret află despre cele întâmplate și nu-și explică brusca schimbare de atitudine a lui Faruk, crezând că e un nou joc de-al lui. Oricum, le spune tuturor ce a aflat și rămân uluiți prin ce pericol au trecut fratele și cumnata lor, iar ei nu vor să o dea pe mâna justiției pe Reyhan. Faruk recunoaște că Fikret a avut dreptate și spune că de acum înainte ar vrea ca relația dintre ei și Adem să se îmbunătățească pentru că Fevzi a dorit așa.

În urma acestei întruniri de familie, Adem îl concediază pe Can și îi spune să renunțe la proces. Can nu este de acord, dar nu are încotro și face cum îi spune clientul său. Până la urmă Can, nemaifiind legat de nimeni în Bursa, va decide să plece la Istanbul. Faruk se duce la Osman să-i povestească prin ce a trecut și să discute pe îndelete, sincer, despre ce este între el și Sureyya. Osman îl convinge că totul este doar o neînțelegere, că el și-a sublimat iubirea pentru Sureyya în momentul în care a văzut-o de mână cu el, dar o apreciază pentru că e o femeie valoroasă și că le-a schimbat viețile tuturor celor din casă.

Sureyya caută să-și reia vechile ei îndeletniciri și aranjează să cânte la un eveniment, dar Esma se implică și reușește să discute cu organizatoarea evenimentului ca s-o înlăture pe Sureyya și să-și caute o altă trupă. O amică de-a Sureyyei află despre schimbarea care are loc și o informează pe aceasta, dar amândouă bănuiesc că faruk este implicat. Akif l-a determinat pe Halim să-i aducă dovezile necesare pentru ca Adem să poată fi exclus din board-ul de conducere al firmei, dar când vede că într-adevăr Faruk vrea să se apropie de Adem, îi cere lui Halim să distrugă documentele. Acesta se înfurie, pentru că se simte tras pe sfoară și pentru că voia de multă vreme să-și ia revanșa față de Adem.

Peste câteva zile acasă la Borani se organizează în mod tradițional un grătar cu prilejul venirii primăverii. Adem este și el invitat și are parte de un tratament așa cum se cuvine din partea fraților lui și a Esmei. El este impresionat, își cere scuze pentru cele întâmplate cu Reyhan, iar Fikret îl asigură că acum Fevzi este probabil împăcat sufletește. Totuși Fikret este invidios că din nou Faruk a picat în picioare și este vedetă în ochii lui Adem.

Burcu rupe logodna lui Osman, fără să-i dea acestuia explicații, deoarece se simte mereu pe locul doi, după Sureyya, în inima lui. Sureyya află că Esma a împiedicată-o să cânte la eveniment și se ceartă cu bătrâna, dar o iartă în final. Halim se duce la Adem și îi dezvăluie tot jocul lui Faruk început anterior. Adem crede că avea dreptate să fie suspicios și redevine omul răzbunător care fusese înainte.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 41-42 tr                               urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 46-48 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.