miercuri, 9 ianuarie 2019

Cennet, rezumat episoadele 4-5-6 tr



Cennet, rezumat episoadele 4-5-6 trMukaddes, auzind ce vorbește Arzu, face o criză (un AVC?) și cade. Femeia, speriată, o prinde în brațe, dar tocmai atunci vine acasă Cennet. Arzu se ferește să fie văzută, Cennet se repede la bunică-sa, iar aceasta abia poate să rostească  "uite-o pe mama ta" și îi pune în palmă o broșă smulsă de pe reverul blazerului lui Arzu. Broșa îi fusese dăruită de către Cenghiz chiar în acea zi, în semn de prețuire. Cennet aleargă după Arzu, dar ea se ascunde și fata n-o mai vede. Însă acum, toată atenția se îndreaptă către Mukaddes care este dusă la spital și intră imediat în operație. Selim e primul care află și o sprijină pe Cennet așteptând lângă salonul bătrânei. Între timp, Cennet îi arată broșa și îi povestește ce s-a întâmplat, cu speranța că e tot mai aproape de a o găsi pe mama sa.

Dată fiind condiția lui Mukaddes, Cennet stă de vorbă cu Orhan și îl anunță că nu mai poate merge în Dubai. Orhan, auzind că Selim este la spital, o avertizează pe Melisa și începe să se gândească la un plan bine pus la punct pentru a-i despărți pe Cennet și Selim, astfel că-i cere Melisei să devină prietenă cu Cennet. Arzu observă lipsa broșei și se duce acasă la Cennet, știind unde punea soacră-sa cheia de la intrare, apoi pătrunde în casă și se uită peste tot pe unde ar fi putut să-i cadă. Suna o surprinde înăuntru și o dojenește pentru ceea ce a făcut, amenințând-o că Cennet tot va afla într-o zi cine-i mama ei.

Cennet, rezumat episoadele 4-5-6 trPână când Mukaddes își revine, Selim începe să investigheze pe la bijutierii care lucrează pe comandă, pentru că broșa este fină și lucrătura deosebită, piesa fiind un unicat. Arzu, nici ea nu stă de pomană, ci îi invită pe Nilgun și pe Cenghiz la cină, apoi pune un apropiat de-al ei să intre în casă la Cenghiz și să caute broșa. Cum era de așteptat, angajatul respectiv nu găsește nimic. Selim ajunge până la urmă și la bijutierul care a lucrat broșa. Acesta îl întreabă cine este și îi recomandă să vorbească cu taică-său dacă vrea să afle cine-i femeia care a purtat-o. Selim și Cennet rămân fără grai de uluială, pentru că au impresia că Cenghiz ar avea o amantă.

Ozlem îl cheamă pe Mahir la ea la hotel și îi spune cum s-au petrecut lucrurile cu Arzu și că n-a mai putut pleca în America. Ozlem este bătută și arată rău. Însă totul e o înscenare pusă la cale de ea și iubitul ei, un tip care-i mănâncă banii și i-a tocat averea, astfel că ea este falită acum. Mahir o crede și, impresionat, o va ajuta în continuare, mai ales că este mințit că Arzu ar fi venit și a bătut-o pe Ozlem.

Selim stă de vorbă cu Cenghiz și încearcă să-l facă pe tatăl său să vorbească, legat de broșă. Dar situația este foarte delicată, Cenghiz știe că broșa e a mamei lui Cennet, dar știe și că nu trebuie să dezvăluie așa ceva nimănui. Situația fiind delicată, Cenghiz ia legătura cu Arzu și hotărăsc împreună ce este de făcut. Cennet este chemată la un restaurant de o femeie care se dă drept mama ei, și vorbește exact ca din partea lui Arzu.

Cennet o crede dar se întristează văzând atâta înverșunare în a nu o interesa propria fiică. Femeia, pe care o cheamă Mine și este o prietenă de-a lui Arzu, a fost convinsă cu bani să joace rolul mamei lui Cennet, este mișcată de vorbele fetei și uită să-i ia broșa, astfel că problema nu este încheiată de tot.

Cennet, rezumat episoadele 4-5-6 trVisele lui Cennet se spulberă și începe s-o urască pe mama ei deși, în realitate, tot nu știe cine este. Nu e mulțumită cu răspunsurile oferite de Mine, și frustrarea de a nu fi aflat ceea ce-și dorea o face să se înfurie. Mukaddes se trezește din coma indusă, însă în urma operației rămâne semiparalizată și nu poate comunica. Este adusă acasă, cu speranța că într-o zi își va reveni. Cennet o îngrijește cu multă dragoste și, într-adevăr, peste un timp bătrâna începe să-și miște mâinile, apoi lent, își revine complet. Cenghiz, acum știind adevărul despre Cennet, începe să o ajute pe Arzu să o îndepărteze pe fată de viețile lor.

Cennet stă de vorbă cu Selim și își spune of-ul cu privire la faptul că mama ei o respinge, deși nu înțelege de ce. Pentru că broșa a rămas la ea, Selim îi sugerează să mai discute odată cu femeia ca să-i dea bijuteria înapoi și, poate în acest fel, inima acesteia se va mai înmuia. Cennet este de acord cu ideea, îi transmite lui Mine că vrea să se mai întâlnească odată dar răspunsul primit este unul care o dezamăgește și mai mult.

Sema, care n-a suferit-o niciodată pe Arzu, începe să-i investigheze trecutul, în ideea de a-și apăra fiul de o impostoare. Sema află în demersul ei că pe Arzu o cheamă Cavidan și că și-a schimbat identitatea și dezvăluie acest adevăr în fața familiei, la masă, ca pe ceva nemaipomenit. Efectul este în mare măsură cel scontat, dar Rîza cunoștea acest amănunt, pentru că Arzu venise în tinerețe la el să-l roage s-o ajute să scape de trecutul ei. De fapt, fără să vrea, Sema decade în ochii soțului ei, în loc s-o umilească pe Arzu, care de-a lungul anilor a muncit mult pentru companie și a fost loială familiei.

Totuși mai rămâne un amănunt care în timp îi va da niște bătăi de cap lui Arzu: detectivul pus pe urmele ei i-a făcut poze care demonstrează că între ea și Cenghiz e mai mult decât o amiciție, deși întâlnirile și complicitatea lor au cu totul alt motiv. Ca să o țină pe Cennet departe de companie, Arzu se duce cu un plic consistent de bani la Mukadddes, spunându-le ei și Sunei că fata trebuie să-și caute un alt loc de muncă. Cele două femei îi refuză vehement oferta, și atunci Arzu speră ca măcar broșa să o poată recupera, dar broșa este acum la Selim.

Orhan face din nou tot posibilul să și-o apropie pe Cennet și se preface afectat de starea bunicii ei, insistând de fiecare dată că trebuie să meargă cu el în Dubai. Ba chiar împreună cu Melisa merge la ea acasă să semneze actele pentru Dubai, chiar dacă Arzu a concediat-o, asigurând-o că totul va fi așa cum spune el și că vor avea grijă de bunică până se vor întoarce. Melisa își începe jocul față de Cennet, pe care reușește s-o păcălească. În aceste condiții, Cennet revine la serviciu, deși Selim vede că eforturile lui Orhan au fost încununate de succes și are impresia că Cennet începe să fie cucerită de el. Orhan discută cu Arzu și o convinge că Cennet trebuie să fie la compania lor, generând o scurtă criză de nervi din partea acesteia. Totuși, ea o trimite pe Cennet pe un șantier și îi dă o funcție de răspundere, care în mod normal nu se acordă unui începător într-ale meseriei. Apoi o salvează pe fată de la a cădea în gol, în ziua în care-i prezintă munca pe șantierul de construcții, tulburând-o pe Melisa, care nu se aștepta ca mama ei să facă acest gest față de Cennet.

Când Nilgun și Cenghiz află că Selim îl caută pe Ali, prietenul din copilărie al lui Cennet, își pierd cumpătul și fac tot posibilul să-l împiedice să afle cine este el cu adevărat. Însă pe măsură ce ei pun piedici, Selim este tot mai aproape de a afla secretele propriei sale vieți.
La ziua lui Orhan vine și Cennet, îmbrăcată cu o rochie de-a Melisei. Orhan este foarte încântat, și parcă nu vede că Cennet stă mai tot timpul cu Selim. După un incident provocat de Melisa, Cennet urcă în vilă să se schimbe de rochie și este cât pe ce să-l vadă pe Cenghiz dându-i broșa înapoi lui Arzu. Nilgun nu vede deloc cu ochi buni această apropiere a fetei de Selim și începe să născocească o intrigă urâtă pe care o va pune în aplicare în episodul 6 al serialului. Îl contactează pe tipul de la orfelinat, care știe povestea lui Ali și a lui Cennet, și îi cere s-o omoare pe fată.

Pe acest fond general, familia are și alte probleme. Ozlem, care de fapt, nu a plecat în America, îl contactează din nou pe Mahir și îl convinge că Arzu a bătut-o. Rîza află și Mahir încearcă să-i spună tatălui său că el nu și-a dorit-o niciodată de soție pe Arzu, că pe Ozlem a iubit-o dintotdeauna, dar Rîza se enervează și foarte curând, văzând că Mahir nu face așa cum se așteaptă el, va schimba testamentul fără să-și anunțe familia.

Cennet, rezumat episoadele 4-5-6 trIndividul contactat de Nilgun începe s-o urmărească pe Cennet, dar nu reușește s-o răpească din primele încercări. Într-o zi, Orhan organizează lucrurile în așa fel încât s-o atragă pe Cennet într-un restaurant unde vrea s-o ceară de soție, dar fata este aproape mereu cu Selim. Înainte ca Orhan să poată spune ce are pe sufletul său îndrăgostit, apare Selim și îl ia la bătaie, totul degenerând. Arzu tocmai o urmărise și ea pe fată și o forțează să intre în mașina ei ca să-i vorbească între patru ochi, dar după această conversație, Cennet este răpită și dusă într-o baracă. Arzu nu știe ce s-a petrecut la câteva zeci de secunde după ce mașina ei a demarat.

Destul de rapid cu toții își dau seama că s-a întâmplat ceva cu fata și încep s-o caute. La poliție se investighează camerele stradale și se observă momentul când Arzu a luat-o pe Cennet în mașină. După toate aparențele, ea ar fi răpitoarea, iar familia face plângere împotriva lui Arzu. Nilgun se duce la baracă să discute cu individul și îi cere s-o omoare și s-o îngroape prin pădure. Cennet vede printr-o spărtură a ușii ghetele lui Nilgun.

În timp ce pistolul amenințător este îndreptat asupra fetei, Arzu e dusă la poliție și acolo Suna o amenință că dacă nu spune unde-i Cennet, ea va dezvălui tuturor adevărul. Pentru că Arzu insistă că nu știe despre ce-i vorba și nu are legătură cu cele petrecute, Suna deschide ușa biroului și strigă pe hol, la Melisa, că a venit vremea adevărului ....


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Cennet episoadele 1-2-3                                     urmează: Cennet, episoadele 7-8-9-10 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
 accesați pagina Cennet - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.