vineri, 1 martie 2019

Cennet, rezumat episoadele 26-30 tr



Cennet, rezumat episoadele 26-30 trArzu nu regretă deloc ceea ce a făcut, chiar dacă e posibil să-l fi omorât pe agresor. Dacă s-ar fi întâmplat din nou, ea ar face exact același lucru ca s-o salveze Cennet. După tot ceea ce i-a făcut propriei fiice, acum Arzu începe să se schimbe și să-o iubească pe fata ei ca o mamă adevărată, și își dă seama că nu este nimic mai important decât Cennet. Singurul lucru pe care îl simte acum sunt sentimentele de maternitate față de Cennet, pe care le ignorase tot timpul.

Cennet nu numai că este uimită de acțiunile lui Arzu și de sacrificiul pe care l-a făcut pentru ea, dar are și un sentiment profund pe care nu și-l poate explica. Așa cum spune legea, Arzu este la închisoare pentru agresiunea asupra violatorului fiicei sale. În timp ce Cennet se simte vinovată de această situație, pentru Arzu, faptul de a fi acolo și motivul pentru care este acolo reprezintă un semn de mândrie. Ea a făcut ceea a trebuit pentru fiica ei și își primește plata pentru efortul de a o fi scos din mâinile agresorului! De data aceasta, ea vede ce înseamnă închisoarea și pățește cam aceleași lucruri pe care le-a îndurat fiica sa, însă Arzu este foarte puternică și nu se lasă îngenuncheată de șefa celulei și acolitele ei.

Afară, Kaya și Selim îl caută pe adevăratul răpitor și astfel află că tot Melisa este indirect cauza problemelor lui Cennet. Cu toate acestea, Kaya nu vrea ca fata lui să afle cine-i este mamă, de teamă că Arzu i-ar putea spune ce fel de om a fost el în trecut. Drept urmare, el și Melisa se aliază ca s-o împiedice pe Arzu să-i spună lui Cennet adevărul, lucru pe care femeia vrea să-l facă neîntârziat.

Cennet, rezumat episoadele 26-30 trÎnainte să iasă din închisoare, pentru că agresorul lui Cennet trăiește, Arzu se mai confruntă cu un mare pericol. Șefa celulei este hotărâtă s-o omoare pentru că Arzu a avut curajul s-o înfrunte, dar lucrurile se petrec astfel încât deși Arzu știe ce se întâmplă, este foarte stăpână pe situație, și când să se ia la bătaie cu șefa celulei, pe una dintre femeile de acolo o apucă durerile nașterii. Arzu, imediat, o ajută pe femeie să nască și să-și păstreze copilul, pe care inițial tânăra voia să-l dea spre adopție, de rușine că l-a omorât pe tatăl acelui copil, care o bătea și o trata rău. Arzu îi spune că ar fi o greșeală să-și abandoneze copilul, iar mai târziu, după ce iese de acolo, va avea grijă de colega ei de celulă, să nu-i lipsească nimic.

Nerăbdătoare să se întâlnească cu Cennet căreia îi comunicase ora la care va ieși pe poarta închisorii, Arzu o întâlnește pe Melisa, care a complotat cu Kaya să o îndepărteze pe Cennet de acolo. În continuare, cei doi aliați luptă pe toate căile ca să nu se afle cine este mama lui Cennet. Însă datorită acestui mic război subteran, relația dintre Cennet și Selim are din nou de suferit. Selim ar vrea să-i arate lui Cennet cine-i taică-său cu adevărat, pentru că el a depistat niște lucruri, dar nu-i este ușor să le dezvăluie. Ca să afle ce se petrece în casă la Kaya, Selim o trimite pe Pînar, o amică, drept menajeră, iar aceasta minte că a fost recomandată de Nilgun, ca să fie acceptată. Pînar, ajutată de Khalil, reușește să pătrundă în biroul lui Kaya, lucru care în mod normal îi este interzis, și să ia stickul cu pozele din noaptea în care Cenghiz l-a îngropat pe Rîza. Selim este sigur că socrul său ascunde ceva, deși până la urmă tot nu va ști ce conține acel stick.

Cennet, rezumat episoadele 26-30 trCennet, care este, cum am mai spus, un personaj de o naivitate anormală, o apără pe Melisa în fața lui Selim care degeaba încearcă să-i spună că Melisa e o prefăcută. Arzu este decisă să-i spună fiicei sale adevărul, chiar dacă nu este sigură dacă aceasta o va ierta sau nu. Dar apar, ca de obicei, tot felul de piedici și Arzu nu poate să facă ceea ce are în plan. De data asta Melisa și cu Kaya pun la punct un joc care va avea două tăișuri. Kaya înscenează un accident de mașină, iar Melisa e dusă la spital leșinată și cu o rană superficială la frunte. Când își revine, Melisa constată că nu-și poate mișca picioarele și o face pe disperata. Toată lumea este dată cu susu-n jos din acest motiv, iar Arzu amână momentul adevărului, trebuind să fie alături de fata ei cea mică.

Selim intră în posesia laptopului lui Kaya, adus de Pînar, pe care îl duce la un prieten priceput să spargă parole (ca și în alt serial, acest hacker locuiește într-un garaj, unde totul e vraiște, iar el un grăsun mâncăcios... așa or fi unii hackeri turci? :) ). Dar Kaya observă că stickul a fost înlocuit, apoi se uită pe camerele de supraveghere și îi vede pe Pînar și pe Selim operând în biroul lui. Fulgerător, demarează o acțiune în așa fel încât stickul este recuperat, hackerul lipsește de acasă, iar Selim nu mai poate afla ce-l interesa. Pînar este acum în vizorul lui Kaya, care începe să-i amenințe fata. Nici Khalil nu scapă de mânia lui, dar pe el va încerca să se răzbune mai subtil.

Mukaddes și Suna trebuie să se mute într-o altă casă, împreună, ca să le fie mai ușor cu plata chiriei, pentru că proprietarul vrea să vândă fosta locuință.
Cennet acum stă la Kaya, dar o mai vizitează pe bunica sa și, după ce află indirect ca Arzu este mama sa, fiind foarte bulversată de acest adevăr, se duce la Mukaddes să stea de vorbă cu ea, să-i ceară socoteală de ce nu i-a spus, când știa foarte bine cine-i maică-sa. Dar acum Suna și Mukaddes sunt la piață, iar Cennet se duce pe acolo și strigă în gura mare după ele. Când o vede Mukaddes, fata începe să-și verse amarul, pentru că adevărul aflat atât de târziu, e așa de copleșitor pentru ea.

Cennet, rezumat episoadele 26-30 trMelisa vine acasă, în scaunul cu rotile, iar Kaya îi aduce ultimele două fiole care o ajută să nu simtă nimic la picioare. Când acestea se termină, ea se vede nevoită să facă o scenă în momentul în care medicul vrea să-i testeze reflexele. Neexperimentată în astfel de intrigi, la un moment dat, Melisa plictisită să tot stea nemișcată în pat, încuie ușa dormitorului și își pune căștile începând să danseze de zor. Arzu, speriată că ușa este încuiată, găsește o a doua cheie și astfel vede adevărata față a fiicei ei. Melisa, deconspirată, începe s-o strângă cu ușa pe maică-sa și să-i spună că ea nu poate s-o împartă cu Cennet, și că trebuie să aleagă între ea și fata ei mai mare. În continuare, va juca rolul victimei față de familie, prefăcându-se că se recuperează rapid.

Între timp, Kaya o constrânge pe Pînar să meargă în casă la Selim și să spioneze pentru el. Nilgun, care acum știe cine a făcut pozele cu Cenghiz îngropându-l pe Rîza, vinde casa și se mută în altă parte, dar Selim îi spune lui Pînar că această adresă nu trebuie cunoscută de Kaya. Pînar poate să-l informeze, așa cum i s-a cerut, dar să se sfătuiască dinainte cu Khalil ce poate să-i spună lui Kaya și ce nu. Se pare că acest Khalil, deși i-a fost loial mereu stăpânului său, s-a săturat de toanele lui și de ușurința cu care face rău celor din jur.

Cennet, după ce se mai obișnuiește cu ideea că e fiica lui Arzu, merge într-o seară la Soyeri acasă, în grădină, unde are loc o confruntare între mamă și cele două surori. Acum Arzu vede că fata ei nu poate s-o ierte imediat, iar Melisa răsuflă ușurată o vreme, deși Arzu nu poate să renunțe la nici una dintre copilele ei. Dar pe măsură ce Cennet vorbește, familia, care era adunată la cină, iese în grădină și acum cu toții aud adevărul ascuns timp de 23 de ani. Deși toată lumea o judecă aspru, Arzu nu vrea să dezvăluie motivul pentru care și-a abandonat cândva  bebelușul abia născut. În urma scandalului, Sema decide s-o alunge pe Arzu de la conac. Kaya este și mai bulversat știind că de-acum fiică-sa a aflat totul, și se gândește să-și tragă un glonț în cap, așa cum i-a zis Selim.

Cennet, rezumat episoadele 26-30 trLa Soyeri, Sema o tot spionează pe Arzu și văzând că este o relație între ea și Kaya, deduce că ar fi amanți. Îi strecoară minciuna asta și lui Mahir care începe să fie mai atent la ce se petrece sub nasul lui, deși el nu se poartă mai frumos nici cu Ozlem, pentru că n-o mai vrea deloc. Doar Sema o protejează pe Ozlem, și asta numai pentru copilul nenăscut încă, pentru că după ce acesta se va naște, Sema are de gând să se descotorosească și de Ozlem. La un moment dat, ca să mai pună de-o intrigă, Melisa profită de faptul că vede un mesaj pe telefonul lui Ozlem și se decide s-o urmărească, fiind convinsă că are un iubit. Adevărul este că Ozlem chiar are un iubit, mai tânăr decât Mahir, care i-a tocat averea, și ea crede că copilul pe care îl va naște este al lui.

Cennet, copleșită, se duce în casa acum goală a lui Mukaddes și ia niște pastile, apoi cade în inconștiență. Arzu vine și o găsește, după care o duce la spital. Din nou toată familia este alături de Cennet, iar Arzu o pune pe Melisa pe plan secund. Melisa își vede de treaba ei cu Ozlem și o fotografiază și filmează în timp ce stă de vorbă cu iubitul ei într-un restaurant.

Acasă, scoate pozele la imprimantă și le arată tuturor. Acum Ozlem are o mare problemă, pentru că Sema decide să fie făcut un test ADN să vadă al cui e copilul. Melisa, prin acest joc, nu face decât niște pași pentru a-și recăpăta mama și a o readuce înapoi acasă. Cennet se confruntă și cu al doilea mare adevăr al vieții ei, că este un copil rezultat dintr-un viol, apoi se duce să-l întrebe pe taică-său dacă e adevărat. Kaya, învins și neputincios, tace... Arzu reușește să redreseze situația, dar în acest timp Melisa o caută la hotel, iar ea nu e acolo. Dându-și seama că maică-sa e cu Cennet, geloasă, Melisa îi arde hainele în grădină.

Cennet, rezumat episoadele 26-30 trÎn scurt timp Selim și Cennet se hotărăsc să se căsătorească. Nilgun, care se împotrivește acestei căsătorii, află prea târziu, iar Melisa vrea din nou să o atragă pe Cennet într-o intrigă ca s-o determine să renunțe. Kaya, care este dispus să facă tot posibilul pentru ca fata lui să-l câștige pe Selim, dar și pentru că Melisa începe să-i încurce treburile, ordonă unor răufăcători să aranjeze frânele de la mașina Melisei. Dar soarta vrea altfel, și când Melisa se urcă la volan, de fapt o ia și pe Cennet cu ea la o plimbare să stea de vorbă între patru ochi. În scurt timp bineînțeles că accidentul se produce și mașina cu cele două surori se răstoarnă. Degeaba Kaya vede o poză cu Melisa demarând și vrea să anuleze toată operațiunea, că acela care s-a ocupat de frâne și a găurit rezervorul de benzină, nu vrea să se apropie să salveze fetele, pentru că știe că mașina poate exploda în orice moment.

Arzu ajunge la locul accidentului și se vede nevoită să facă din nou o alegere, pentru că trebuie să scoate din mașină doar pe una dintre fetele ei. Ca de obicei, alege greșit... pe Melisa. Însă tot atunci apare în zonă un vecin de-al lui Cennet care o salvează și pe ea în ultima secundă înainte de explozie. Chiar și așa, o puternică umbră de îndoială se strecoară în inima lui Cennet, care se vede din nou părăsită de mamă chiar în fața morții. Mult efort va trebui Arzu să depună ca să o convingă pe Cennet că dacă nu era vecinul ei acolo, ar fi venit s-o scoată și pe ea afară din mașină...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Cennet, ep. 21-25 tr                                              urmează: Cennet, ep. 31-36, ultimele episoade

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Cennet - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.