marți, 8 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 28 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 28 rezumat

Nefes strigă în urma mașinii, Yigit plânge și el după mama lui de pe bancheta din spate, dar lui Vedat nu-i pasă. A obținut ce a vrut, fără să mai conteze ce vrea copilul. Ba chiar Yigit are curajul să-i spună lui taică-său că nu-l iubește și că îl vrea pe Tahir drept tată. Vedat se înfurie dar deocamdată se stăpânește. De fapt, el îl folosește pe Yigit ca s-o tortureze psihic pe Nefes. Acasă, din nou băiatul este retras, necooperant și refuză să mănânce. Atunci psihopatul își sechestrează propriul copil într-o cameră și îi cere lui Nazar să aibă grijă de el.

Mercan, care se reface destul de repede, acum poate să vorbească puțin să miște membrele și poate sta fără suport la gât. Dar în prezența lui Vedat surorile cred că este mult mai înțelept să se prefacă în continuare paralizată. Dar nici Vedat nu e prost. El bănuiește că Mercan se face bine și o supune unui test la care ea nu se așteaptă. În timp ce pregătește micul dejun, o amenință brusc cu cuțitul și Mercan reacționează instinctiv, apărându-se cu mâna. Acum Vedat știe adevărul și va trebui să acționeze în consecință. El îi spune lui Mercan că dacă va vorbi, Nazar va fi cea pedepsită. Apoi o trimite acasă la părinți pe Mercan pentru că nu are de ce să mai stea la vila lui.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 28 rezumat

Acasă la Kaleli Tahir promite că-l vor recupera pe Yigit, dar de data asta toată lumea își dă seama că acest lucru nu se va putea întâmpla. Presiunea este mare pe umerii lui Tahir, așa că el se gândește să facă ceva și să meargă la închisoare, ca să-l întâlnească acolo pe Rustem și să-l oblige cumva să recunoască adevărul despre moartea lui Necip. Însă nici Nefes și nici Ali nu aprobă acest plan.

Vedat se duce pe la Cemil să vadă ce mai face și ce gânduri mai are. Își dă seama că nu-l bănuiește de nimic rău și este satisfăcut. După aceea îl caută pe Fikret și îl informează că va pleca în seara următoare spre Statele Unite împreună cu băiatul lui și că îi mulțumește pentru tot ajutorul oferit. Fikret îl avertizează că nu e bine ce face, dar Vedat nu ascultă.

Tahir și Nefes se retrag la casa din vale ca să nu mai audă jignirile permanente ale lui Saniye. Vedat pune un om să-i urmărească, iar într-un moment când Tahir nu este acolo, Vedat se duce la Nefes să-i spună ce va face și o pune în fața unei alegeri extrem de dificile: ori rămâne cu Tahir, și n-o să-și mai vadă niciodată băiatul, ori vine cu ei în America așa cum este normal.

A doua zi Nefes este pe cale să-l părăsească pe Tahir, când apar în fața casei Osman și toată familia Kaleli ca să-i aducă pe cei doi soți acasă. La vilă, Yigit îi face probleme lui Vedat care nu-și mai poate stăpâni nervii, și, cu toate că nu-l lovește pe copil, acesta se scapă pe el de frică. Atunci Vedat pare să-și dea seama cât de mult rău îi face copilului și că se poartă cu el la fel de dur cum s-a purtat tatăl său cu el când era adolescent. La Dagdevireni, Mercan reușește să ia singură paharul cu apă de pe masă și să bea, gest care aduce multă bucurie părinților ei.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 28 rezumat

Vedat o trimite pe Nazar acasă la ea, ca să nu fie de față când va pleca. Nefes în sfârșit stă de vorbă cu Tahir despre vizita lui Vedat. Acesta se enervează pentru că este prea puțin timp să acționeze, dar o pune pe Nefes să accepte oferta apoi plănuiește cu Ali o ambuscadă ca să-l aresteze pe Vedat. Dar destinul are propria lui cale... La vilă se ia curentul și un bodyguard aduce lumânări în camera lui Yigit. Însă afară e o ploaie cu tunete și fulgere și copilul este speriat. Una din lumânări cade jos și perdeaua ia foc. Yigit nu poate ieși pentru că ușa este încuiată....

 Dacă Yigit va fi salvat și de către cine, dacă Vedat va mai pleca în America și dacă Mercan va spune adevărul, vom afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 27 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 29 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.