joi, 10 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 30-31 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 30-31 rezumat

Planul lui Vedat a reușit până acum. Nefes este arestată, dar el nu a depus probele, ci face o aceeași ofertă și lui Tahir, direct, și lui Nefes, prin avocata lui. Le spune ambilor care sunt avantajele de a divorța unul de celălalt și la bagă sub nas actele, pe care ei ar trebui doar să le semneze. Bineînțeles, totul în schimbul retragerii reclamației de la poliție. Însă nici Tahir și nici Nefes nu acceptă oferta. Judecătorul îi ajută pe cei doi, pentru că amână viitoarea înfățișare până când se aduc probele și se citează martorii. Această amânare nu este de bun augur pentru Vedat, pentru că Tahir și Nefes, care este deocamdată judecată în stare de libertate, au timp să se organizeze. Ali poate să-i ajute doar ca prieten, pentru că procurorul de caz i-a încredințat ancheta altcuiva, considerându-l pe acesta prieten al familiei Kaleli.

În același timp cu arestarea lui Nefes are loc o descindere a poliției la docuri, pe vaporul lui Mustafa pe care au fost plasate două lăzi cu arme de contrabandă de către oamenii lui Cemil în seara precedentă. Însă poliția găsește locul curat. De fapt, Mercan îl aude pe taică-său vorbind la telefon despre acest lucru și o avertizează pe Nazar care se duce să vorbească cu Murat. Astfel gemenii deja scoseseră armele de pe vapor înainte să ajungă poliția acolo și la ascunseseră într-o pădure sub crengi de brad.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 30-31 rezumat

Mustafa se duce să-i ceară socoteală lui Cemil pentru fapta lui, deși își imaginase că în spatele ticăloșiei se află Vedat. Cemil se află acum între ciocan și nicovală, pentru că și Vedat îl dojenește că treaba n-a fost făcută așa cum trebuia, ba mai mult, Cemil, care nu mai poate face comerț cu arme, este nevoit să-i ceară un împrumut lui Vedat. După aceea Cemil merge acasă unde își ceartă fetele, bănuind că ele l-au deconspirat. Vedat ajunge și el la Dagdevireni s-o ia la vilă pe Nazar, dar ea se împotrivește. Cemil o trimite la soțul ei, după care Vedat, ajuns la el acasă, o bate din nou pe Nazar pentru că se poartă impertinent cu el și îl înfruntă.

O întorsătură interesantă o iau lucrurile când îl vedem pe Fikret alături de avocata lui Vedat. Aceasta vorbește la telefon cu clientul ei, dar el habar nu are că Fikret aude toată discuția. În mașină, după ce avocata pleacă, Fikret are și el o convorbire despre cineva care a fost bătut iar persoana e inconștientă, în spital, și trebuie dusă în secret acasă la el pentru îngrijiri, dar să se aranjeze lucrurile în așa fel încât să pară totul un fel de evadare din spital. Oare cine este acest personaj misterios și de ce ar avea nevoie Fikret de el?

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 30-31 rezumat

Tahir acționează ca să poată s-o scape pe Nefes de acuzații și aranjează un bluf. Gemenii se duc la vilă în lipsa lui Vedat (Nazar era acolo, dar unul dintre bodyguarzi o va apăra și îi va spune șefului său că ea nu era acasă) și pun niște cutii în camera lui. Apoi o vedem pe dna avocat că iese din mașină (ea are pistolul și glontele asupra ei pentru a le duce la poliție), iar Tahir o sună și îi spune să dea punga cu probele celui care se află în fața sa (adică Fatih). Avocata se conformează și Vedat rămâne fără probele atât de prețioase. În realitate Tahir l-a amenințat pe Vedat că i-a pus lăzile cu arme în casă și că îi trimite poliția în percheziție dacă nu-și convinge avocata să le predea lor probele.

După asta Vedat se duce nervos acasă, dar în dormitorul lui sunt doar două cutii cu ziare mototolite și cu o caserolă de caise confiate, așa cum îi ceruse lui Mithat când a stat închis. Vedat râde de felul în care a fost păcălit, dar își propune să-și ia revanșa. Este seară și Fikret e anunțat că personajul luat din spital s-a trezit. Acesta merge sus în dormitor și acolo avem surpriza să vedem că bărbatul bătut este Rustem, cel care a recunoscut crimele lui Vedat ca fiind făptuite de el și intrase la închisoare în locul șefului său.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 30-31 rezumat

Acum Tahir vrea să organizeze o nuntă, pentru că Nefes nu a avut parte de așa ceva. Toată familia se entuziasmează și participă la organizarea evenimentului. Murat îl sfătuiește pe Fatih, care este îndrăgostit de Berrack, cum să-și mărturisească sentimentele. Asiye merge cu Nefes să cumpere rochia de mireasă, totul este bun și frumos la Kaleli. Doar Saniye se comportă altfel și familia observă, dar ea nu vrea să le spună nimic. Se tot uită pe o poză veche și înțelegem că Sakine era sora ei. Tahir o surprinde la un moment dat că ea bagă poza sub plapumă și presupun că el va scormoni și această rană a trecutului mamei lui. Când Saniye revine la cimitir la mormântul surorii, Fikret o sună și îi spune că ar trebui să-i accepte pe cei sărmani care i-au intrat în casă - referire la Nefes - ca să-și spele păcatele. Saniye parcă se trezește dintr-un vis și își dă seama că omul are dreptate, iar de atunci încolo n-o mai jignește pe Nefes ci începe s-o trateze normal, ca pe o noră.

Fikret îl pune pe Rustem să-l sune pe Vedat și să-i vorbească amenințător. Într-adevăr, Vedat se simte încolțit, pentru că el i-a promis multe când l-a pus pe omul lui să facă pușcărie în locul său, dar după aceea l-a uitat de tot. Acum, psihopatul crede că Tahir este cel care l-ar fi eliberat pe Rustem ca să se răzbune, și se duce la acesta să-i reproșeze acest fapt. Tahir tace luând aminte la vorbele rivalului său, după care îl anunță pe Ali despre ce a auzit. Apoi Vedat i se plânge chiar lui Fikret, fără să bănuiască o secundă că Rustem este la un metru de el, în dormitor. Pe parcursul discuției, Fikret nu prea este atent la Vedat ci meșterește la un instrument muzical ca un fel de vioară pe care știe s-o construiască singur, și tocmai lipise ultima bucată de lemn, după ce pusese înăuntru un bilet. A doua zi Fikret se duce la birou la Mustafa și îi dăruiește acel instrument.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 30-31 rezumat

Vine ziua nunții lui Nefes cu Tahir. Kaleli le invită și pe surorile Dagdeviren, dar Vedat în ziua aceea o bate pe Nazar rău de tot (deși el habar nu are despre nuntă), iar Cemil n-o lasă pe Mercan să meargă considerând că din cauza lui Tahir ea era să moară. Acum este momentul în care Mercan îi mărturisește maică-sii adevărul, că Vedat a spânzurat-o. Vedat, la vilă, se gândește cum i-ar mărturisi el lui Nefes, îmbrăcată mireasă, că o iubește și că a fost violent cu ea doar din cauză că s-a uitat mereu disprețuitor la ea și tot strigă în imaginație de ce nu mă iubești? Iar la urmă dezvăluie că de fiecare dată când o bătea se ducea la subsol și se rănea pe corp, ca să se autopedepsească. Și îl vedem pe Vedat dându-și jos cămașa, iar pe piele ies la iveală nenumărate cicatrici...

În acest timp nunta merge înainte, lumea e fericită, Nefes execută un dans tradițional din Trabzon ca să-i arate soțului ei că a devenit de-a casei. Musafirii își prezintă darul, apoi Kaleli observă că gemenii lipsesc. Nazar a sunat-o pe Berrack și i-a spus că Vedat a bătut-o foarte rău, iar Murat a intervenit în convorbire și a aflat totul. El a și sărit să ia pistolul și să plece către vilă. Fatih, bineînțeles că s-a dus cu fratele lui, dar și Berrack este cu ei. Ajunși acolo, Murat strigă la Nazar, dar bodyguarzii îndreaptă pistoalele spre el. Fatih vine să-l apere pe Murat și să-i ia pistolul din mână, dar în acel moment este împușcat drept în zona inimii. Berrack îl ia în brațe pe Fatih care își pierde cunoștința după ce privirile li s-au întâlnit...

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 30-31 rezumat

Oare Fatih va trăi după acest eveniment dramatic? Mustafa va găsi biletul pus de Fikret în instrumentul muzical? Rustem va deveni unealta prin care Fikret îl va face pe Vedat să plătească pentru faptele sale? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 29 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 32 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.