duminică, 13 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 32 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 32 rezumat

Fatih! Cel mai timid dintre gemeni este pe muchie de cuțit din cauza unei răni de glonț. El a fost împușcat de unul dintre ticăloșii lui Vedat în timp ce lua arma de la Murat. Acum, stă în brațele lui Berrak în timp ce Murat îl duce la spital. Va să uite de durere, Fatih stă de vorbă cu Berrak despre sentimentele sale, o invită să ia un ceai cu el și apoi să meargă undeva în Trabzon împreună. Un dialog romantic care are o valoare cu atât mai mare cu cât situația poate deveni tragică.

Tahir, Nefes și Yigit au plecat de la nuntă, fără să știe ce ce se întâmplă cu gemenii. Ali și Esma se duc la casa Kaleli, iar Mustafa, Asiye, Saniye și nepoata vor petrece noaptea la casa de la munte, astfel încât mirele și mireasa să poată sta o seară acasă, singuri. La scurt timp după ce Tahir și Nefes ajung la conac, Nefes primește un apel de la un Nazar care îi spune că Fatih a fost împușcat. Nazar, care suferă de rănile bătăilor lui Vedat, este încă închisă în dormitorul de la etaj, dar se pare că știe că Fatih a fost împușcat, probabil uitându-se pe geam.

Cemil se ceartă furios la telefon cu cineva care încearcă să încaseze o datorie de la el. El trântește telefonul în jos doar ca să-l audă din nou. De această dată este soția lui, Turkan, care îi spune că nu l-a informat despre Vedat care a bătut-o pe Nazar, dar nu mai poate sta liniștită. Apoi îi spune că Mercan nu s-a spânzurat din cauza iubirii pierdute pentru Tahir, ci că Vedat a făcut-o, știind că el (Cemil) avea să se răzbune încercând să-l omoare pe Tahir. Cemil închide, ia pistolul din sertarul biroului și se repede afară. Turkan, șocat că Cemil nu mai răspunde, se duce la Vedat s-o vadă pe Nazar. Când o găsește pe fiica ei bătută și descurajată, cade în genunchi plângând. În curând ajunge și Cemil, urlând către Vedat cu pistolul în mână.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 32 rezumat

La spital, Murat suferă considerând că din vina lui Fatih este în această stare gravă. Nu se poate controla pentru că se simte responsabil și se teme că va pierde „cealaltă jumătate a lui”. Tahir vrea să afle care este starea lui Fatih și circumstanțele în care a fost rănit. Când îi spune Murat, Tahir se supără.

Vedat așteaptă acasă la Fikret pentru ca acesta să se întoarcă de la nuntă. Când ajunge Fikret, Vedat îi spune că s-a săturat de Nazar, că îl enervează și că o bate. Mai adaugă că nu mai poate suporta nici prezența ei. Fikret îl dojenește pentru că a bătut o fată nevinovată, apoi îi pune arma în mâna lui Vedat și îi spune să tragă. Vedat este furios, dar este laș. Fikret ia arma de la el și spune: „Cred că îți datorez o viață.” Vedat îi reproșează că i-a promis că-l ajută dar de fapt îi pune doar piedici. Mai târziu, aflăm că Fikret a vrut să aibă amprentele lui Vedat pe pistol la fel cum a ascuns pușca pe care Vedat o folosea pentru a trage în Nefes. De altfel i-a cerut lui Rustem să scrie amănunțit despre toate crimele lui Vedat.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 32 rezumat

Tahir pleacă să caute răzbunare din partea lui Vedat sau a bodyguardului său. Ali încearcă să-l oprească pentru că deja a chemat poliția să-i ridice bărbații de la vilă, dar Tahir nu ascultă. El și Murat, amândoi cu armele în mână, ajung să-l găsească pe Vedat singur în casă. Tahir vrea să știe unde se află vinovatul, dar Vedat nu-i spune. În schimb, îi cere socoteală lui Murat, spunând că nu trebuia să vină acolo, ce vrea el de la o femeie „căsătorită”? Face exact ce a făcut Tahir, luând o femeie „căsătorită”? El râde de ei, spunând că Tahir nu a fost un model bun pentru fratele său, dar imediat Ali ajunge cu poliția.

La casa de la munte, mama Saniye se zbate pentru că nu știe de ce sunt acolo în loc să fie acasă. Asiye încearcă să explice, dar Saniye spune că mirii ar trebui să fie aici și restul familiei, acasă. Mustafa pleacă să-l întâlnească pe Osman în legătură cu o casă pe care a găsit-o pentru el, dar pe drum, Ali îl sună să-i spună despre Fatih. Mustafa se grăbește la spital și, după ce aude povestea, îl lovește pe Murat, acuzându-l furios pentru că n-o lasă pe Nazar în pace. Murat își acceptă vina, dar spune că Mustafa nu a susținut-o pe Nazar așa cum a făcut cu dragostea lui Tahir pentru Nefes.

Vedat se află la interogatoriu în secția de poliție, dar îl ridiculizează pe Ali pentru că este un bun prieten al familiei Kaleli. El spune că ar trebui să-l interogheze pe Murat care era la el acasă, s-o ia pe Nazar. Vedat susține că este nevinovat și spune că este reținut ilegal. Ali recunoaște că Vedat nu a fost prezent atunci când a avut loc fapta, așa că trebuie să-l elibereze. Când Vedat pleacă din secția de poliție, îl sună pe Cemil și îi spune că se vor întâlni la biroul său.

Cemil, însă, este foarte supărat și îl acuză pe ginerele său că a bătut-o pe Nazar și a spânzurat-o pe Mercan. Dar Vedat întoarce totul împotriva celorlalți, îmbrobodindu-l pe Cemil cu o plasă de minciuni. Mai mult, spune că a bătut-o pe Nazar pentru că se întâlnea în secret cu Murat. În legătură cu spânzurarea lui Mercan, Vedat presupune că acuzația este ridicolă, deoarece el a plătit terapia și a lăsat-o să rămână în casa lui. El continuă să spună că el și Cemil au avut o înțelegere să-i distrugă pe Kaleli, dar Cemil nu și-a onorat promisiunea. El mai spune că Cemil este păcălit de fiicele sale, ca să-l înfurie astfel încât să-l omoare și să meargă la închisoare, și atunci Nazar ar putea fi cu Murat. Cemil nu face nimic, în aparență se lasă păcălit de Vedat care păleacă triumfător din birou.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 32 rezumat

Mama Saniye, Asiye și Balîm se întorc acasă pentru a o găsi pe Esma care-i aștepta. Ea le povestește despre Fatih, dar spune că acesta se va face bine. Înainte de a pleca la spital, Nefes și Berrak sosesc ca să-și schimbe hainele de nuntă. Saniye o atacă imediat pe Nefes, învinovățind-o pentru că l-a adus pe Vedat în viața lor. Apoi o roagă pe Nefes să plece înainte ca altcineva din familia ei să fie rănită. Asiye îi spune lui Nefes să nu-și facă griji, că Saniye are ceva pe suflet dar nu vrea să spună. De asemenea, îi spune lui Nefes să nu facă nimic necugetat în timp ce ei sunt plecați la spital. Din păcate, Nefes se simte vinovată și va pleca. Împachetează câteva lucruri și îl ia pe Yigit într-o „mare aventură” care începe cu o drumeție spre casa lui Nuran și Idris.

De asemenea, Saniye îl acuză și pe Tahir la spital, că s-a întors împotriva familiei sale de dragul lui Nefes. Ea îi spune dacă el renunță la familia lui, ea nu îi va da binecuvântarea nici în această lume, nici în următoarea. Loialitatea lui Tahir față de familie a devenit o problemă uriașă, el alegând-o practic Nefes peste mama sa. Tahir pleacă de la spital iar pe drum primește un apel de la Idris care îi spune că Nefes și Yigit sunt la el.

Tahir și Nefes au o confruntare. Nefes îi spune că nu poate face ca familia lui să o accepte, că s-a săturat de conflictul cu mama sa, că trebuie să o lase să plece. El spune că nu poate trăi fără ea și că își va găsi propria casă. Nefes spune că dacă se mută într-o locuință separată, asta nu rezolvă problemele cu mama sa, deoarece ea o va învinui în continuare pe Nefes pentru toată durerea și suferința pe care familia a suferit-o din cauza lui Vedat. Cu toate acestea, Tahir nu acceptă argumentele lui Nefes. El spune că nu o va lăsa niciodată să plece. Osman, Ali și Esma vin a doua zi dimineață să-i ia pe Nefes și Yigit. Osman le spune că are o casă nouă și frumoasă în care să trăiască și vrea ca Nefes și Yigit să rămână cu el.

Cemil Dagdiveren, acasă cu soția și fiicele sale, îi spune lui Nazar să meargă la un avocat și să depună dosar pentru divorț. Când fetele merg la culcare, Cemil îi spune lui Turkan că Vedat a spus că fiicele lui îl păcălesc, dar că preferă să fie păcălit de fetele lui decât să-l creadă pe Vedat. Turkan îi este recunoscător că nu l-a ucis pe Vedat pentru că n-ar fi vrut ca el să meargă la închisoare, lăsând-o singură cu cele două fete. În dimineața următoare, Cemil spune că Vedat susține că Mercan s-a spânzurat; nu pare să-i pese de ce are de spus Mercan. El îi amintește lui Nazar să obțină o petiție de divorț și apoi să vină acasă. Mai mult, îi spune lui Nazar că trebuie să renunțe la Murat cât timp trăiește (Cemil). Nazar este uimită și dezamăgită în același timp. Mercan plânge pentru că tatăl ei nu pare să o creadă.

Omul lui Vedat, cel care l-a împușcat pe Fatih, îl sună să spună că trebuie să iasă din oraș, dar are nevoie de bani. Vedat îi spune să aducă arma pe care a folosit-o când a tras și că unul din oamenii lui vine la un loc de întâlnire să-i dea pistolul în schimbul banilor. În realitate psihopatul îi întinde o capcană și va pune să fie prins. Vedat îl sună pe Ali să-i spună despre aranjament, astfel încât să-l poată prinde pe bărbat când vine pentru bani.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 32 rezumat

Cemil primește un apel, aparent despre arme ilegale. El spune că va livra o ladă la debarcader în seara aceea. Mai târziu, îl vedem pe Cemil trăgând o ladă cu arme pe o barcă mică. După ce o vede pe Nefes acasă la Osman, Tahir merge și el la docuri și pleacă pe mare cu o barcă de pescuit. În noaptea aceea are loc o furtună puternică, iar dimineața, un băiat pe bicicletă vede un trup pe tărâm. În același timp, Yigit se trezește dintr-un coșmar, strigând: „Tată, tată!”.

Al cui este cadavrul pe plajă? Ce va face Fikret cu lista lui Rustem despre crimele lui Vedat și cu armele ascunse? Care este adevărata relație dintre Fikret și Vedat? Cât timp vor rămâne Nefes și Yigit cu Osman? Care este următorul pas al lui Vedat împotriva familiei Kaleli? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 30-31 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 33 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.