sâmbătă, 12 octombrie 2019

Patria mea esti tu, ep. 36 rezumat


Patria mea esti tu, ep. 36 rezumat

Hilal, însă, nu este în hambar, locul e gol. Kerim a luat-o din nou și o duce prin pădure. Tevfik vrea s-o convingă pe Azize că-i va salva fata și pronunță de 3 ori că divorțează, ceea ce este echivalentul unui divorț la turci. Cevdet se duce la Caucazian și îi spune că este spion și că nimeni nu trebuie să afle asta, după care îi dă numele omului lui Filipos care se află infiltrat între ei. Caucazianul îl desemnează pe Tevfik s-o găsească pe Hilal, dar și Seher insistă pe lângă acesta s-o ia cu el, fiind vorba de fratele ei.

Cevdet se întoarce la Izmir și are o confruntare cu Filipos, pentru că nu i-a spus de bombele din lăzi. În pădure Kerim se străduiește s-o convingă pe Hilal că ei doi trebuie să se căsătorească. Hilal e disperată și nu știe ce să facă, pentru că s-ar putea ca taică-său să fie de acord. Între timp, Seher îi dă una după ceafă lui Tevfik pentru că nu are încredere că îl va lăsa pe Kerim în viață. Seher își găsește fratele care-i spune că o iubește pe Hilal. Tevfik se întoarce la tabără și o informează pe Azize că Seher i-a spulberat planurile. Însă Seher apare în zonă, ca să caute un imam să-și însoare fratele, ca să nu fie ucis. Seher ia patru femei, printre care și Azize, drept martori și un imam și pleacă la locul unde Kerim o ține pe Hilal legată. Dar Hilal lăsase bucăți din rochia ei drept semne, iar Leon o găsește, așa că Seher nu mai are pe cine căsători. Când Kerim este adus în fața Caucazianului, acesta îl dojenește apoi îl dă la munca de jos și îl numește grăjdar.

Patria mea esti tu, ep. 36 rezumat


Hamilton, Yakup și Cevdet descoperă o bază militară nu departe de Izmir, iar Cevdet se strecoară înăuntru și vede că Filipos ține acolo ostatică pe prințesa rusoaică Anastasia Romanov (și uite-așa ne reîntâlnim cu Alina Boz, rebela Hazal din serialul Furtună pe Bosfor). În noapte, se petrec două lucruri: Leon o duce într-un loc romantic pe Hilal și o cere de soție, iar Cevdet stă de vorbă cu Caucazianul și face un plan ca s-o scoată pe prințesă din depozitul de arme unde o ține Filipos. Planul reușește și Anastasia e luată de Cevdet într-o trăsură, iar Filipos înnebunește de nervi când aude că prințesa a dispărut și începe să-și împuște oamenii. Yakup și generalul o duc pe Anastasia la taverna lui Mihalis care este închisă de câd el a plecat în Grecia.

Dimineață, când Yakup aduce ceva de mâncare pentru fată, Alexis tocmai voia să se apuce de o afacere și vine să vadă dacă poate să redeschidă localul. Anastasia fuge la etaj, iar Yakup este găsit înăuntru mințind că și el vrea restaurantul. Dar Alexis nu renunță și îi oferă un parteneriat, iar Yakup nu are de ales. Când se întoarce în camera unde se află Anastasia, Yakup mai mănâncă un pic și cade jos - fata i-a pus un somnifer ca să poată fugi de acolo.

Patria mea esti tu, ep. 36 rezumat


Filipos este înștiințat că bandiții din munți se vor înfrunta cu rușii care o caută pe Anastasia s-o împuște (pe răbojul istoriei deja revoluția comunistă din Rusia avusese loc iar familia ultimului țar fusese omorâtă, doar Anastasia a scăpat ca prin minune), și se bucură că grecii nu mai au nimic de făcut și declară că n-o mai vrea pe prințesă. Anastasia fuge prin oraș și fură o piesă de îmbrăcăminte turcească ca să se deghizeze, dar fapta ajunge imediat chiar la urechile lui Filipos. Prințesa se duce în port și oferă un colier de mare valoare ca să fie primită pe un vas de pasageri care urma să plece la Istanbul. Însă atât Cevdet cu Yakup cât și Filipos o caută. Cevdet ajunge primul la ea și fata, disperată că nu poate fugi, bea toată otrava din inelul de pe degetul arătător. Atunci intră și Filipos în cabină și Cevdet îi spune că prințesa este moartă.

Seara, Leon și Hilal se plimbă pe străzile pustii din jurul casei generalului și el îi dăruiește inelul mamei sale. Kerim, care o caută pe Hilal, îi vede și, turbat de gelozie, scoate pistolul să-l împuște pe Leon, strigând că nu se poate ca un grec și o turcoaică să fie îndrăgostiți. Cevdet aude gălăgia și încearcă să-l facă pe Kerim să se calmeze, dar acesta nu vrea să asculte nimic. Din întuneric, Azize trage în Kerim....


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Patria mea esti tu, ep. 34-35 tr                                     urmează: Patria mea esti tu, ep. 37 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.