miercuri, 19 octombrie 2022

Pilote de iarnă și nu numai la Coneltex vei găsi

Pilote de iarnă și nu numai la Coneltex vei găsi




Ne apropiem cu pași repezi de sezonul rece unde ne cam ferim de frig și preferăm să stăm mai mult în casă. Un sezon care pentru unii înseamnă mai multă relaxare în confortul casei.
Deja ne pregătim să ne schimbăm garderoba și să scoatem de la naftalină hainele groase, bocancii și căciulile. Este important să ne protejăm de frig în această perioadă și căutăm deci acele produse care ne oferă confortul de care avem nevoie.
Tot în această perioadă sunt persoane care sunt în căutarea pilotelor de iarnă cât și a lenjeriilor mai groase. Nu doar când ieșim afară avem nevoie de confort termic ci și atunci când suntem în casă.

Vremurile care vin par cam incerte având în vedere situația actuală și scumpirile care au loc în lanț. Facturile tot mai mari la utilități s-ar putea să ne cam dea bătăi de cap și deja ne gândim să facem economii. Centrala termică pentru multe familii va arăta cu câteva grade în minus, de teama costurilor facturilor ce tot se anunță. O pilotă de iarnă groasă este o metodă eficientă de a ne încălzi pe timpul nopții.
Când vine vorba de cumpărături, căutăm prețuri tot mai mici, de producător, iar dacă mai sunt și câteva reduceri, cu atât mai bine.

Un magazin de nișă în această perioadă este Coneltex, unde putem găsi pilote de iarna si nu numai. Mai exact, Coneltex este un producător de textile, fapt pentru care și prețurile sunt mult mai accesibile.

Economișeste cu producătorul Coneltex

Desigur că nu doar prețurile mici sunt un punct de reper atunci când suntem în căutarea anumitor produse. Ne interesează și calitatea, iar atunci când vine vorba de pilote sau lenjerii de pat, cu atât mai mult ne dorim să fie trainice și rezistente în timp.

Lenjeriile de pat joacă un rol important având în vedere că seară de seară ne învelesc. Acestea trebuie să fie de calitate și cât mai confortabile pentru ca somnul nostru să fie cât mai odihnitor.
La fel de mult contează și alegerea pilotei, mai ales în sezonul rece. Avem nevoie de confort termic. Materialul din care sunt realizate aceste produse își vor spune cuvântul. Privind lenjeriile de pat, de preferat este bumbacul, fiind un material hipoalergenic, ce lasă pielea să respire. În plus, se adaptează în funcție de temperaturi, adică vara răcorește, iar iarna încălzește. Indiferent de numărul de purtări și spălări, bumbacul nu își pierde din proprietăți, fiind o țesătură ce rezistă foarte bine în timp.
Sunt preferate pilotele din bumbac însă cu umplutură din fibră de poliester.

Toate aceste produse și multe altele pot fi găsite în magazinul online Coneltex.ro. Gama de produse este variată de unde putem alege în funcție de dimensiuni, culoare și așa mai departe.

Fiind producător, Coneltex colaborează cu cei din industria Horeca pentru a le oferi produse de calitate, la prețuri excelente.
Așadar, descoperă gama de produse de aici și alege ceea ce ai nevoie.

Date de contact:

office@coneltex.ro



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






4 comentarii:

  1. Noi avem o singura pilota pe care o folosim in toate anotimpurile cand e frig, dar cred ca am avea nevoie de una mai calduroasa pentru iarna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte simpatic modelul de pilota. Avem si noi cateva in casa, cred ca ne-ar mai trebui una un pic mai usoara, dar sa fie calduroasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi place să mă ”culcușesc” în pilote confortante, mai ales că a venit deja sezonul rece.
    Nu știam de Conneltex, dar fug să văd ce produse au, deoarece am nevoi de o pilotă nouă.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am nevoie de o pilota noua doar ca vreau sa verific pe site daca au si dimensiuni mai mari pentru ca sotul meu vrea ceva de 2 metri.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.