vineri, 18 ianuarie 2019

Povestea noastra, episoadele 16-20 rezumat



Povestea noastra, episoadele 16-20 rezumatFiliz, care este gata să facă orice ca să-și aducă frații înapoi, acceptă ideea lui Cemil de a se căsători. Însă el are de gând ca această căsătorie să nu fie doar în acte, așa cum speră fata. Tulay, care are ceva mai multă experiență, o avertizează să nu cumva să-i pară rău, să se gândească bine ce face, dar Filiz nu se gândește la asta, ea crede că doar o logodnă va fi de ajuns ca să-și ia frații înapoi. Barîș, se întoarce, dar între ei doi are loc o ceartă, pentru că nu poate să-i spună adevărul despre plecarea lui subită.

Cei mici, la orfelinat, nu au parte chiar de un tratament corect, dar ca să n-o supere pe sora lor mai mare, se prefac fericiți la telefon și nu discută despre ceea ce se întâmplă cu ei. Însă cum au ocazia, îl sună pe Barîș să îi ceară ajutorul. Filiz mai trebuie să-l convingă pe Fikri să renunțe la custodia celorlalți frați în favoarea ei, dar acest lucru se va dovedi mai greu de înfăptuit. Până la urmă Filiz află că trebuie să recurgă la o căsătorie legalizată dacă vrea să-și vadă visul împlinit.

Când vede ce întorsătură au luat lucrurile, Barîș se hotărăște să spună tot adevărul spre stupoarea tuturor. Cu toate acestea, Filiz, care știe că el a mai spus minciuni în trecut, cere un răgaz, pentru ca să-și adune gândurile și să judece totul la rece. În scurt timp, toată lumea crede că s-a întâmplat ceva rău cu ea și încep s-o caute. În realitate, Filiz stă să se gândească acum că nu va avea încotro și va fi nevoită să se căsătorească cu Cemil, așa cum a sfătuit-o avocata ei.

Povestea noastra, episoadele 16-20 rezumatFikri dă de bucluc la propriu, pentru că de data asta se află într-o situație gravă și nu se știe cum se va termina totul. Hikmet și Rahmet încep să scormonească secretele lui Barîș și află lucruri surprinzătoare chiar despre cum s-a folosit el de frații lui Filiz. Hikmet, primește un cadou surpriză de la Muazzez și curiozitatea lui față de Esra crește, el schimbându-și sentimentele.

Barîș face tot posibilul să n-o piardă pe Filiz și într-un moment de panică, o răpește în ziua nunții. Când se află, cu toții rămân în stare de șoc. De fapt, Fikret și Kiraz l-au invitat pe Barîș la nuntă și au jurat să nu spună la nimeni acest lucru, deși la răpire au conlucrat și alte persoane.

Cemil spumegă de furie și folosește tot ce are la dispoziție pentru a o găsi Filiz și Barıș. Cemil, care crede că Barıș a forțat-o pe Filiz să fugă cu el și vrea să se asigure că de data asta Barıș este întemnițat pentru acțiunile sale. Pe de altă parte polițistul are probleme cu mama sa, care nu a fost de acord cu această căsătorie de la început și acum îi spune să n-o mai urmărească pe Filiz, care doar se joacă cu el.

Povestea noastra, episoadele 16-20 rezumatSoarta copiilor se schimbă odată cu revenirea bruscă a unei persoane neașteptate. Șükran s-a întors și este hotărâtă să-și țină din nou familia unită. Mai întâi începe cu Fikri, apoi intenționează să-i convingă pe copii să se întoarcă acasă. Până în prezent Șükran a fost cunoscută drept o persoană iresponsabilă, așa că pare îndoielnic că o să reușească să facă ceea ce și-a propus.

Boala lui Fikri continuă să se înrăutățească pe zi ce trece. Cu toate acestea, el continuă să ignore situația. Odată cu revenirea lui Șükran, se pare că viața lui Fikri se va schimba cu totul. Relația dintre Hikmet și Muzi la orfelinat se schimbă și ea odată cu sosirea unui anumit oaspete. Această vizită îl bulversează pe Hikmet este foarte confuz și se pare că va avea unele probleme. Filiz, care este ținută captivă la cabana de la munte a lui Barıș, vrea să se întoarcă acasă. Totuși, el nu are intenția să lase acest lucru să se întâmple. Baris se străduiește din greu s-o convingă pe Filiz că o iubește cu adevărat.

Fericirea celor doi se termină odată cu sosirea lui Cemil. Chiar dacă ea nu vrea, Filiz este forțat să se întoarcă în cartier cu Cemil. Când se întoarce acasă, se confruntă cu surpriza de a-și găsi mama, care nu are nicio intenție să mai plece. Pentru ca totul să fie și mai rău, copiii sunt toți acasă. În timp ce Filiz este fericită să-și revadă frații, este foarte supărată pe mama ei care i-a lipsit atâta vreme. Cât despre Baris, el se mută în cartier, aproape de Filiz. Vrea să-i dovedească intențiile lui serioase prin faptul că nu are de gând să plece nicăieri. Fikret și Kiraz sunt nedumeriți de ceea ce se petrece.

În ceea ce-l privește pe Cemil, ultima mișcare a lui Barıș îl înnebunește de furie. Hikmet are probleme că Esra a ascuns o anumită scrisoare. Pe de o parte, încearcă să-l împiedice pe Asim să-i facă rău lui Esra, iar pe de altă parte, vrea să păstreze secret că este cel care a scris scrisoarea. Rahmet și Müjde lucrează și câștigă destui bani pentru a se putea descurca singuri, însă acest lucru nu este ușor. Tülay încearcă să discute cu Tufan despre adopția lui Ceylan, dar o problemă din trecut îl bântuie pe Tufan și nu este atent la ce spune Tülay.

Cine îl va ajuta pe Tufan să rezolve problema? Șükran este hotărâtă să demonstreze tuturor că ea este mamă în casă. Acum încearcă să preia problemele gospodăriei și familiei de la Filiz, care a dus totul de una singură ani de zile, iar acest lucru provoacă disensiuni între mamă și fiică. Filiz nu crede că Șükran este sinceră, și va încerca să-i convingă și pe ceilalți copii că are dreptate.

Povestea noastra, episoadele 16-20 rezumatCeea ce se întâmplă cu Șükran zdruncină profund întreaga familie. Astfel, toată lumea află de ce Șükran s-a comportat superficial în trecut, dar această dezvăluire le dă și speranță pentru viitor. Rămâne însă de văzut dacă Șükran se va simți bine și se va întoarce acasă de la spital.

Copiii trăiesc acum cu teama de a-și pierde mama și de a se întoarce la orfelinat. Cu toate acestea, Filiz este hotărâtă să nu permită acest lucru. Cât despre Cemil, el încă mai trăiește cu durerea și mânia că nu poate să stea alături de femeia pe care o iubește. Drept urmare, el începe să-și verse nervii pe cei din jur și se gândește să se mute în alt oraș. Fikri, care îi învinuiește pe copii pentru ce s-a întâmplat soției sale, începe din nou să bea. Sănătatea lui continuă să se înrăutățească și începe să se vadă că el suferă de ceva, cu toate că n-a spus la nimeni ce-l macină.

Tufan și-a pierdut controlul asupra vieții sale cu toate evenimentele nefericite care s-au petrecut și odată cu venirea unui oaspete neinvitat. Ferda soția lui, pe care n-a văzut-o de mulți ani, a apărut brusc și se poartă foarte frumos cu el. Tülay vede în revenirea lui Ferda o oportunitate pentru ca Tufan să divorțeze de soția lui.
Iubirea platonică a lui Hikmet continuă să-i aducă probleme atât lui cât și Esrei. Chiar dacă Esra îi spune să plece și să păstreze distanța, Hikmet nu vrea s-o părăsească. Drept consecință, relația lui cu Muzi va fi afectată.

Răceala dintre Filiz și Barıș începe încet să se topească, însă atenția lui Filiz este totuși asupra mamei sale. Cu sprijinul pe care îl primește de la Barıș încearcă să mențină familia unită. Pentru a-și pune viața în ordine și a putea planifica un viitor cu Filiz și cu familia ei, Barıș decide să-și împărtășească planurile cu ai lui, iar cea mai bună idee care-i vine în minte este să o ia pe Filiz la el acasă la o cină împreună cu părinții lui...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Povestea noastra, ep. 10-15                             urmează: Povestea noastra, ep. 21-25

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Povestea noastră.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.