vineri, 15 februarie 2019

Cennet, rezumat episoadele 16-20 tr



Cennet, rezumat episoadele 16-20 trKaya și Cennet ies din tren, dar și Arzu se află pe peron. Kaya doar îi aruncă niște priviri grăitoare și se proptește în așa fel încât Cennet să n-o vadă. După ce pleacă, Cavidan îi urmărește cu mașina, apoi se opresc acasă la Mukaddes. Kaya o vede și după ce se încredințează că totul e în ordine cu fata lui, iese afară și are loc prima confruntare dintre el și Cavidan. Ea are un pistol cu care ar vrea să-l omoare pe Kaya, dar acesta îi scoate gloanțele fără ca ea să observe.

Selim este băgat până în gât în jocul Melisei. De data aceasta totul ia o turnură care se dovedește mai mult decât putea el să prevadă și se ajunge în pragul logodnei din cauza Melisei care începe să răspândească vești. Însă la început, e doar un scandal de familie. Nici Arzu și nici Cenghiz nu sunt de acord cu atitudinea și decizia Melisei de a sta la Selim, dar dau înapoi când află că cei doi sunt împreună. Cenghiz face în așa fel încât reușește să-l împace pe Selim cu el și cu Nilgun, printr-o discuție serioasă în fața mormântului părinților lui decedați în accidentul provocat de Nilgun în trecut.

După ce Selim revine acasă, Sema vine să discute termenii logodnei, dar Selim spune că el nu-și amintește nimic din noaptea cu pricina. Dincolo, la Soyeri, Arzu intuiește că Melisa minte și că totul a fost o capcană întinsă lui Selim ca să se căsătorească cu ea, dar Melisa se ține tare și nu vrea să recunoască adevărul în fața maică-sii. Pe moment, lucrurile rămân pe loc, pentru că Arisoii își susțin fiul și-l îndeamnă să nu se însoare cu Melisa. Selim crede acum că tot tărăboiul e făcut chiar de Melisa care îl vrea cu orice preț.

Arzu mai are o problemă de rezolvat și se duce la Mukaddes să-i ceară socoteală de ce l-a căutat pe Kaya, spunându-i că nici nu visează ce om rău este și că a dezlănțuit iadul când l-a băgat în viața lor. Mukaddes se preface impasibilă, dar după aceea se tot gândește, îngrijorată, la vorbele lui Arzu. La conac, Mahir, care trece și printr-o bătaie cu Orhan și Selim, se decide să-și susțină soția și fiica și să-și țină familia unita. Arzu chiar avea nevoie de un sprijin, așa că oferta lui de ajutor vine la timp.

Pe de altă parte, intrigile otrăvite ale lui Orhan l-au târât pe Selim într-o nouă capcană. Orhan îi spune lui Cennet despre așa zisa noapte petrecută cu Melisa, iar ea crede și cu inima frântă se duce la Selim să-i spună că pentru ea, Ali este mort. Acum pentru Cennet pare să nu existe nici o cale de întoarcere la Selim. Ea încearcă să se obișnuiască cu durerea de a-l fi pierdut pe Ali al ei. Acum are doar un tată pe care se poate sprijini și care este gata să i-l redea pe Selim înapoi cu orice preț... Doar că Selim, înfrânt, acceptă să se căsătorească cu Melisa, ca să pună capăt scandalului.

Arzu este hotărâtă să termine lucrarea pe care a început-o, și se confruntă cu Kaya. Cu toate acestea, eliminarea lui se dovedește un lucru dificil de înfăptuit. Până la urmă o mare surpriză o așteaptă pe Arzu. Sema vine pe la magazinul de antichități al lui Kaya și acolo dă peste Cennet, astfel ea află că ei doi sunt tată și fiică. Le face o invitație la cină, iar ei doi acceptă.

Cennet, rezumat episodul 17


La un moment dat în timpul mesei, Arzu pleacă la etaj în camera ei, iar Kaya se duce după ea. Între patru ochi are loc o confruntare dură, iar Arzu e gata să riște totul înfigându-i un cuțitaș în beregată. Mahir sosește la timp ca să salveze, involuntar, situația. După cină, o altă bombă cade în sufrageria Soyerilor când Sema îi anunță că Orhan vrea să se însoare cu Cennet. Mukaddes, speriată de dezvăluirile lui Cavidan, îl roagă pe Omer să discute cu prietenul lui polițist și să se intereseze despre Kaya cu tot ceea ce se poate afla.

Cennet, rezumat episoadele 16-20 trKaya se decide să facă ceva ca s-o îndepărteze pe Melisa din calea fiicei lui și a lui Selim. Arzu se vede nevoită să joace tare în aceste condiții și îl amenință pe Kaya ori de câte ori are ocazia. Dar obiectivul lui Kaya rămâne Melisa. Arzu simte că nu-i poate face față singură fostului ei stăpân, așa că îi povestește lui Cenghiz despre Kaya dar în loc să se alieze cu el, discuția alunecă iarăși pe panta sentimentelor lui Cenghiz și ea se supără spunându-i că nu vrea un asemenea prieten. Kaya începe s-o bombardeze pe Arzu cu sms-uri să oprească nunta dintre Selim și Melisa, pentru că seara premergătoare logodnei se apropie. În aceea seară, însă, izbucnesc două scandaluri: Mukaddes are în mână dosarul de la poliție al lui Kaya, pe care i-l arată lui Cennet de față cu acesta. Iar el a făcut închisoare acuzat fiind de crimă.

La Soyeri, întrevederea pentru a cere oficial mâna Melisei se sfârșește prost, nu doar pentru că Arzu pune punctul pe i când îl întreabă pe Selim dacă o iubește pe fata ei, ci și pentru că Nilgun nu vrea ca această căsătorie să aibă loc, și, mai târziu, va apela la ajutorul unui prieten din anturajul băiatului ei. Selim prinde curaj și încearcă s-o recâștige pe Cennet, sau măcar să-i obțină iertarea.

Între timp, Kaya acționează și o atrage pe Melisa într-o capcană, răpind-o. Arzu încearcă să salveze viața Melisei, dar poate că este prea târziu pentru orice ... Un necunoscut însă, joacă un alt joc pentru Cennet, trimițându-i bucăți rupte dintr-o poză cu Arzu, ca s-o facă pe fată ca treptat să afle cine este mama sa. Dar Cennet nu știe de unde vin plicurile cu bucățile de fotografie, și asta o scoate din minți.

Cennet, rezumat episodul 18


Amenințarea cu moartea Melisei se dovedește un bluf, dar Kaya a obținut ceea ce-și dorea - s-o sperie pe Arzu și s-o îmblânzească. Pe moment Arzu e ca o leoiacă rănită și se duce acasă la el în culmea furiei și disperării. Kaya îi repetă că pe ea o vrea, iar Arzu repetă și ea că-l urăște. Selim, după mai multe încercări de a o recuceri pe Cennet, renunță, pentru că ea îl respinge mereu. Kalil, omul de încredere al lui Kaya, cumpără pentru acesta un teren pe care îl dorea. Mai târziu Kaya face rost de o pușcă de vânătoare și îl invită pe Mahir la o partidă. Mahir, acceptă, iar pe drum, Kaya îi trimite sms-uri și poze elocvente lui Arzu, insinuând că-l are pe Mahir în bătaia puștii. În toiul nopții revin amândoi la conac, dar Mahir este împușcat în braț. Arzu e speriată din nou, crezând că soțul ei este mort...

Pregătirile de logodnă continuă, Melisa este fericită, deși Selim nu împărtășește aceleași sentimente. Ea împreună cu Orhan vor să fie siguri că Cennet va participa la această ceremonie în așa fel încât iubirea dintre Selim și Cennet să primească ultimele lovituri dure. Amandoi cred că prin uneltirile și jocurile lor vor distruge pentru totdeauna sentimentele dintre cei doi foști îndrăgostiți. Însă de data asta nu-și dau seama că a sosit vremea decontului și amândoi vor plăti pentru cele făcute.

Acțiunile lui Kaya de până acum reprezintă doar vârful aisbergului, față de marele plan pe care l-a imaginat. Arzu își dă seama că a-l ucide pe Kaya nu este o soluție viabilă, deși se teme foarte mult de el și nu știe ce să facă în continuare. Pe de altă parte, are dreptate să se teamă pentru că ținta lui Kaya este familia ei. Arzu trebuie să se asigure că acest bărbat nu se va răzbuna pe toți, ci el va fi cel eliminat din joc. Kaya, însă, îi face lui Arzu o ofertă, care ei i se pare dezgustătoare, dar o acceptă pentru că vrea să scape de el. Însă ceea ce-i propune Kaya, ei i se pare mai rău decât moartea... e vorba de o noapte cu el, în schimbul vieții familiei ei ...

Acum Kaya este preocupat să-și elimine dușmanii, iar Mukaddes a devenit dușmanul său. Într-o noapte pătrunde în casa bătrânei și dă drumul la gaze apoi pleacă. În scurt timp Cennet, care își petrecuse seara cu Orhan, vine acasă și o salvează pe bătrână în ultimul moment. Nilgun accelerează logodna pentru că deține un as în mânecă și vrea s-o termine pe Melisa cât mai repede. Pregătirile se fac la restaurantul unde lucrează de puțină vreme Cennet. Dar ea și colegele ei nu știu pentru cine pregătesc sala de bal. Când îl vede pe Selim acolo, Cennet are un șoc...

Începe petrecerea, iar Nilgun face o surpriză celor doi logodnici și numeroșilor invitați punându-le un DVD pe care se află diverse imagini din copilăria lor. Apoi, brusc, apare o înregistrare cu Melisa beată, în care spune adevărul despre minciuna pe care a pus-o la cale ca să-l oblige pe Selim să se însoare cu ea.

În acest timp, Arzu se duce acasă la Kaya, în speranța că dacă face ce-i cere, va scăpa de el...

 Cennet, rezumat episodul 19 


 Kaya îi spune lui Arzu că nu e vorba doar de o noapte că el își dorește ca ea să învețe să-l iubească și să fie împreună o familie. Arzu e îngrozită de această perspectivă și pleacă spre casă. Între timp, la restaurant, Melisa este disperată când vede imaginile și încearcă să convingă lumea că totul nu e decât o minciună, dar invitații se retrag și ea rămâne plângând amar. Selim, furios, o ia de mână pe Cennet și le spune tuturor că de acum încolo n-o să mai stea nimeni în calea fericirii lui și a lui Cennet. Scandalul ia amploare, afară sunt câțiva paparazzi iar ziarele de scandal abia așteaptă să aibă ce publica. Sema este supărată că Nilgun a ales această soluție, de a se da în spectacol și de a o umili public pe Melisa. Nilgun se scuză că de atâtea ori a zis că nu e de acord cu această căsătorie și nimeni dintre Soyeri n-a ascultat, acum să se descurce cum știu.

Însă adevărata problemă este Melisa. Ea crede că Cennet e în spatele logodnei ratate și a dezvăluirii filmate de către un amic de-al lui Selim și, obsedată de el, vrea să se răzbune cumplit. Trece peste interdicția lui Mahir de a nu părăsi casa și pleacă la Mukaddes, sparge geamurile și se repede la Cennet s-o strângă de gât. Noroc că vine Kaya s-o scoată din mâinile nebunei pe fiica lui. Tot Kaya este acela care îl determină pe Selim s-o ceară de nevastă pe Cennet a doua zi și să înfăptuiască logodna, pentru ca într-adevăr nimic să nu le mai stea în cale celor doi îndrăgostiți. Dar Mahir va deveni un dușman al lui Kaya, când află că el a cumpărat un teren pe care îl voise Rîza ca să dezvolte un anume proiect.

Pentru că Melisa nu se potolește, Arzu și Mahir se gândesc la o altă soluție și îi cumpără bilete de avion s-o trimită la Londra, dar ea îi păcălește și de data asta și o atrage pe Cennet într-o capcană. Amândouă ajung la o cabană pe care Melisa o incendiază, spunând că ea preferă să moară decât să știe că Selim este cu Cennet. Selim e afară, legat cu cătușe de o remorcă de camion, iar Kaya și Arzu ajung când deja cabana e cuprinsă de flăcări. Din fericire Cennet este în regulă, dar Melisa e inconștientă și sunt amândouă duse la spital.

Cennet, rezumat episodul 20


La spital se discută despre grozăvia petrecută iar Kaya vrea să o bage la pușcărie pe Melisa pentru incendiul provocat. Arzu, auzind așa ceva, se duce și reușește s-o convingă pe Cennet să mintă pe polițiști că totul a fost un accident. Acum, cu toții sunt siderați de declarația lui Cennet și nu înțeleg de ce o apără pe Melisa. Arzu, parcă nebună de furie și de teama de Kaya, auzind că el și cu Mahir plănuiesc s-o bage pe Melisa la ospiciu, o ia pe fată din salon și fuge cu ea într-o direcție necunoscută.

Cenghiz este la cheremul lui Kaya, care l-a amenințat din nou cu pozele din noaptea în care a fost îngropat Rîza în grădina casei de vacanță. Pentru că Arzu se întoarce împotriva lui, Cenghiz e nevoit să-și joace toate atu-urile gândindu-se cum să-și scape pielea și averea intacte. Astfel, el, care plănuise inițial să fugă împreună cu Arzu și Melisa în străinătate ca să înceapă o altă viață, îl informează pe Kaya unde se vor afla Arzu și fata ei a doua zi. La ora stabilită, apar la debarcaderul de unde Arzu urma să fugă cu un iaht, Kaya, Mahir și Cenghiz. Melisa este luată pe sus și dusă acasă, apoi Mahir o internează în ospiciu. De fapt, aceasta este cea mai bună metodă pentru ca Melisa să scape de închisoare.

Arzu se duce să-și vadă fata și să o convingă că trebuie să rămână acolo o lună de zile, dar Melisa face o criză de isterie și se comportă exact ca un om cu mintea rătăcită, medicii intrând imediat s-o sedeze. Lucrurile se complică atunci când Mukaddes se hotărăște să vină la spital să-i spună Melisei că ea și Cennet sunt surori. La Soyeri, Ozlem îi spune lui Mahir că este însărcinată. Arzu află și ea și scandalul izbucnește din nou.

Disensiunile dintre Kaya și Cenghiz nu sfârșesc pentru că mai există un motiv de discordie, și anume pentru faptul că Cenghiz este cel care îi trimite bucăți de puzzle dintr-o poză cu Arzu lui Cennet. Însă ultima bucată, cu figura ei, va ajunge pe mâinile lui Kaya, în loc să fie văzută de Cennet. Dat fiind și disputa asupra unor terenuri, pe care Kaya le pierde pentru că Cenghiz nu semnează actele de vânzare, Kaya recurge la gesturi limită. Face planul unui joc murdar din care să reiasă că Cenghiz s-a sinucis. Selim primește un sms ciudat de la taică-său, iar când ajunge acasă împreună cu Cennet, îl găsește împușcat în tâmplă...



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Cennet, ep. 11-15 tr                                     urmează: Cennet, ep. 21-25

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Cennet - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.