miercuri, 20 februarie 2019

Cennet, rezumat episoadele 21-25 tr



Cennet, rezumat episoadele 21-25 trDin fericire imediat Cennet și Selim își dau seama că Cenghiz nu este mort și îl duc la spital, însă Cennet îl sună pe Kaya să-i spună ce s-a întâmplat. Acum Kaya are o nouă problemă, că trebuie să se asigure că Cenghiz nu va vorbi niciodată. Soyerii și Arisoii află grozăvia și se duc să afle care este starea lui Cenghiz. El a intrat imediat în operație, i-a fost scos glonțul, dar nu se știe dacă va supraviețui sau dacă creierul lui nu a suferit modificări. Așadar, planul lui Kaya este dat peste cap, dar el va găsi resursele necesare se profite de pe urma acestei greșeli.

Cenghiz își revine, Kaya nu poate să-l omoare sufocându-l cu perna, iar apoi toată lumea află că Cenghiz nu poate vorbi și nu se poate mișca. Varianta unei crime făcută să pară sinucidere prinde tot mai mult contur. Cu toate acestea, Nilgun găsește pozele incriminatoare și trage concluzia că soțul ei l-a omorât pe Rîza și n-a suportat presiunea acestui secret, drept urmare a încercat să se sinucidă.

Melisa, care se tot gândește la cuvintele lui Mukaddes, începe să investigheze să vadă dacă Cennet este cu adevărat sora ei. După ce o surprinde pe Arzu cu niște întrebări, face rost de o perie de păr de-a lui Cennet și merge la un centru medical să ceară un test ADN. Când vede rezultatul, este devastată pentru că spera, totuși, ca genele să nu se potrivească și ea să nu fie soră cu Cennet. Dar după ce acceptă adevărul, chiar începe să simtă legătura dintre ele două și vrea să se revanșeze pentru relele făcute în trecut surorii ei.

Cennet, rezumat episoadele 21-25 trSelim și Cennet încă aleargă după mama lui Cennet pe care n-au putut-o descoperi pentru că ultima piesă de puzzle cu fața lui Arzu n-a mai ajuns unde trebuia. Selim este, însă preocupat și de o altă chestiune, el crede cu tărie că taică-său a fost împușcat și nu s-a sinucis, bănuindu-l pe Kaya. Drept urmare, atât el cât mai ales Cennet încep să se poarte rece și dur cu Kaya, iar Cennet chiar îi dă niște ultimatumuri tatălui ei.

Bănuielile lui Selim sunt spulberate când Nilgun îi arată pozele și îl convinge că Cenghiz nu e decât un nenorocit de criminal care avea mustrări de conștiință. Acum, Cenghiz care și-a mai recăpătat vocea, nu poate spune adevărul pentru că ar trage prea multă lume în jos, dar și pentru că el este o țintă ușoară, fiind în scaunul cu rotile.

La companie, Orhan și Selim caută banii care se presupune că i-a luat Cenghiz pe terenul vândut lui Kaya, care afirmase că l-a plătit pe Cenghiz cu bani gheață. Dar nicăieri nu apare suma menționată pe contractul de vânzare-cumpărare. Cei doi asociați investighează toate căile și banii sunt de negăsit. Singura șansă este să le spună Cenghiz ce a făcut cu ei.

După ce Melisa începe să-și schimbe atitudinea față de sora ei și chiar o salvează de agresiunea unui hoț, din dorința de a fi iertată, ea își începe atacul asupra lui Arzu pe care o face în toate felurile și despre care spune că nu e mama ei, că mama ei nu putea să-și părăsească bebelușul. Melisa este atât de supărată pe Arzu încât o alungă de la conac, lucru pe care Sema nu l-a reușit niciodată. Într-un fel, tot ceea ce ar fi trebuit să-i spună Cennet mamei sale, îi spune Melisa. Arzu, văzându-se încolțită din mai multe părți, crede că nu mai are altceva de făcut decât să încerce să-l elimine pe Kaya (inițial crede că el i-a spus Melisei secretul vieții ei) printr-o soluție de sacrificiu.

Așa că îl atrage să vină la o întâlnire cu ea pe marginea unei faleze foarte înalte și se tot retrage spre margine ca să-l facă pe Kaya să se apropie și s-o salveze. Kaya vine, o ia în brațe, dar ea face ultimul pas și amândoi cad în mare....

Cennet, rezumat episoadele 21-25 trCâteva zile bune, cei doi sunt dați dispăruți, Soyerii primesc vestea că Arzu s-a sinucis, pentru că a fost un martor care i-a văzut pe cei doi căzând, iar acum Melisa urlă de durere și de părere de rău pentru cele ce i-a spus mamei ei. Cennet este și ea cuprinsă de vinovăție, pentru că nu a apucat să-i spună tatălui ei că a aflat că nu este vinovat. Arzu lăsase două scrisori celor două fete ale ei, dar numai mesajul destinat Melisei este găsit de către Sema, care citește consternată că nora ei s-a sinucis.

În realitate, cei doi n-au murit. Kaya a adus-o pe Arzu la mal și apoi a intrat într-o baracă pescărească. Arzu își revine după un timp, dar e din nou disperată văzând că n-a reușit să-l omoare pe Kaya, coșmarul vieții ei. La un moment dat, el o duce la o locuință de-a lui și acolo Arzu are ocazia să scape. O face înfigându-i lui Kaya o furculiță în piept (sau cuțit - nu se vede bine, pe film este blurat). Crezând că l-a omorât, îl lasă acolo și pleacă spre casă, la timp ca s-o împiedice pe Melisa să facă o nouă criză de nervi extremă.

Intr-o zi când Cenghiz este singur acasă, Arzu vine pe la el, apoi apare, ca din senin, Kaya, care nu murise, așa cum a crezut Arzu. El îl omoară pe Cenghiz sucindu-i gâtul și aruncându-l pe scări ca să pară totul un accident. Arzu e îngrozită. În acest timp Melisa s-a dus acasă la Cennet și a găsit scrisoarea maică-sii pe care o rupe fără s-o citească, dorind ca ea împreună cu Arzu să-i spună surorii sale adevărul. Însă până să se întâmple asta, începe s-o urmărească pe maică-sa să vadă ce relație este acum între ea și Kaya, pentru că această mică viperă are un plan diabolic de pus în aplicare.

Selim, care inițial voise să meargă la poliție să-și denunțe tatăl, se duce acum la companie și le arată fraților Soyer pozele incriminatoare. Orhan se tulbură atât de mult încât în furia lui vrea neapărat răzbunare și găsește de cuviință că Selim este cel care trebuie să plătească această crimă. Dar pe de altă parte, el e primul care se întreabă cine a făcut pozele, cine mai știe de acest fapt? Apoi mai este și complicația cu banii care nu există în urma tranzacției terenului lui Rîza - încurcătură creată tot de Kaya care a contrafăcut semnătura lui Cenghiz, pentru că acesta, de fapt, nu a vrut să vândă terenul. Acum totul este anchetat de poliție, iar Orhan crede că Selim știa de la bun început că taică-său l-a ucis pe Rîza și caută continuu răzbunare.

În toiul scandalului dintre cele două familii până mai ieri prietene, Ozlem se află la mijloc. Ea vine acasă la Mahir să-și exprime părerea de rău pentru cele întâmplate, dar este primită cu ostilitate și chiar dată afară de iubitul ei. Când spune în gura mare că îi poartă copilul în pântec, Melisa și Orhan rămân perplecși. Chiar și așa, Mahir tot o dă afară, îi spune să avorteze copilul că între ei nu mai poate fi nimic deoarece ea este sora ucigașului tatălui său. Ozlem este devastată și nu știe cum să procedeze mai departe, pentru că nu vrea să renunțe la copil. Din fericire, Selim este alături de ea, dar mai important, Sema este aceea care îi ține partea și o invită să rămână la Soyeri în casă, pentru că ea vrea ca acest băiat să se nască și să fie un Soyer.

Lucrurile se înrăutățesc pe măsură ce Kaya devine partener în afacerea Arisoilor și Soyerilor, ajutat de Nilgun. El îi ia locul lui Cenghiz și se oferă să pună la loc cele 120 de milioane lipsă, spunând că pe terenul luat voia să facă o fermă. Sema înțelege gravitatea situației, la fel și Mahir, iar ei doi îi obligă pe Orhan și pe ceilalți să semneze pentru Kaya, deoarece aceasta e singura soluție viabilă ca firma să nu intre în faliment. Arzu e nervoasă și se duce să se certe cu Kaya în biroul lui Cenghiz, care îi aparține criminalului acum. Kaya face pe curtenitorul și o invită la cină, ca pe vremuri, la un anumit restaurant. Melisa îi vede și aude discuția, însă nici Kaya nu e prost și a observat-o pe fată că îi urmărește pitită pe după un perete. Deși nu au probe împotriva lui, nici unul dintre frați nu-l agrează pe Kaya, și nici Selim nu-l poate suferi. El nu are încredere în acest criminal cu sânge rece, dar datorită împrejurărilor, că este socrul său, va ține această neîncredere pentru sine și va fi mereu cu ochii pe el, fiind convins că el a făcut pozele din noaptea fatidică și că l-a șantajat pe Cenghiz să-i cedeze terenul în schimbul tăcerii. Cennet nu știe ce se petrece, ea habar nu are ce grozăvii se petrec în jurul ei și o crede sincer pe Melisa care acum pozează în prietenă.

Arzu nu se mai teme să-i spună fiicei sale mai mari adevărul despre ea, însă în acest demers lucrurile scapă de sub control. Melisa, care si ea avea un plan pentru Arzu, Kaya și Cennet, își vede jocurile date peste cap din cauza lui Orhan. Ea vrea s-o convingă pe Cennet că Arzu își înșeală soțul cu Kaya și merg amândouă la restaurantul unde trebuia să fie doar o cină în doi. Kaya, care o văzuse vorbind la telefon cu Cennet, își dă seama că Melisa n-a renunțat la Selim și că, deși știe că Cennet e sora ei, o joacă pe degete cum vrea. Atunci el organizează un mic complot și o atrage pe Melisa afară unde o amenință cu pistolul apoi o face să-i promită că nu va sta în calea lui Selim și a lui Cennet de acum încolo. Însă Orhan, care este foarte tulburat de când a aflat vestea despre Cenghiz și Rîza și are vedenii cu taică-său, vine la restaurant cu un pistol și îl împușcă pe Selim...

Kaya a obținut in cele din urmă ceea ce și-a dorit, adică să convingă pe Melisa că la restaurant vin toți cei din firmă ca să sărbătorească intrarea lui în boardul administrativ. Iar în acest moment, nimeni nu se întreabă de ce ar vrea Soyerii să sărbătorească acest moment, care nu este pe placul lor? Dar Selim este numai rănit. După ce se reface, spre bucuria multora dintre cei apropiați, Orhan tot ar vrea să-l omoare, drept răzbunare pentru că Cenghiz l-ar fi ucis pe Rîza. După ce își dă seama că această ură nu duce nicăieri, Orhan va pleca în Dubai să continuie proiectul de la începutul serialului, ieșind astfel din scenă.

Cennet, rezumat episoadele 21-25 trArzu se gândește ce să facă să-l elimine pe Kaya din viața lor, considerând că el este cauza tuturor relelor care li se întâmplă. Ea nu mai poate ține pasul cu toate problemele și nu se mai poate ocupa și de Kaya, și de Melisa care a jucat teatru în tot acest timp și care nu înțelege să renunțe la Selim. În aceste condiții Arzu va căuta vreun dușman de-al lui Kaya prin intermediul căruia să scape de el. În acest demers o ajută Khalil, care cunoaște bine trecutul stăpânului său, și îi dă informațiile necesare despre un anume Cihan căruia Kaya i-ar fi ucis soția în chinuri groaznice. În continuare, Arzu se va ocupa să-l cunoască pe acest Cihan și să-l îndrepte împotriva lui Kaya, fără să-și dea seama că se bagă într-un pericol mai mare decât toate celelalte de până acum la un loc.

Către sfârșitul episodului 25, Cennet este răpită, datorită unei intrigi din trecut a Melisei, și dusă într-o clădire părăsită. Răpitorul este cel pe care Melisa l-a plătit ca să îi fure geanta lui Cennet și apoi s-o rănească pe ea, ca s-o determine pe Cennet să aibă încredere în ea. Individul vrea mai mulți bani de la ea, ceea ce Melisa nu e dispusă să facă, și atunci el o răpește pe Cennet, crezând că astfel Melisa se va conforma dorinței lui. Dar Melisa nu se sinchisește. Arzu, la fel ca și Selim, află că fata ei este răpită și încearcă s-o găsească însă până să poată ajunge la locul respectiv, tipul care stă s-o păzească se apucă să bea ceva, apoi vrea să o violeze. Arzu presimte că ceva e în neregulă cu Cennet și o caută strigând-o printre halele părăsite din zonă. Cennet e la capătul puterilor și strigă după maică-sa, neștiind că mama ei este chiar acolo, aproape de ea. Arzu o aude și nu pregetă să intre peste răpitorul agresiv, apoi își salvează fiica de la o soartă asemănătoare cu a ei cu prețul de a deveni o criminală. Îi dă în cap cu o cărămidă violatorului până când acesta nu mai mișcă. Cennet este semi-conștientă, și nu aude că Arzu îi spune că ea este mama ei și că de-acum încolo n-o va mai părăsi niciodată.



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Cennet, ep. 16-20 tr                                     urmează: Cennet, ep. 26-30

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Cennet - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.