luni, 4 februarie 2019

De ce sunt inchirierile auto eficiente si ieftine

De ce sunt inchirierile auto eficiente si ieftine

Închirierea de mașini reprezintă o opțiune pe care lumea o folosește din ce în ce mai mult în secolul XXI. Companiile low-cost ne permit să călătorim în orice oraș al lumii cu foarte puțini bani. Acum ne putem mișca dintr-un loc în altul apelând la servicii de închirieri auto la costuri mici. Dar nu doar turiștii individuali pot închiria o mașină când ajung în vacanță, ci și un rezident al unui mare oraș. Închirierea unei mașini pe anumite perioade de timp este o alternativă mult mai ieftină la cumpărarea unui automobil. Acesta vă poate economisi bani, mai ales dacă nu utilizați în mod regulat o mașină.

Cine apelează la închirieri auto


1. Aveți un eveniment special

De ce sunt inchirierile auto eficiente si ieftine

Ați fost invitat la o nuntă în alt oraș sau faceți revederea de 10 ani cu foștii colegi de facultate. În ambele cazuri e mai eficient să călătoriți cu trenul sau avionul până în locația respectivă și acolo să închiriați o mașină pentru deplasările curente. În orice caz, mașini de închiriat în București ieftine cu siguranță veți găsi, așa cum cred că găsiți astfel de companii în fiecare mare oraș al țării. Pe de altă parte veți face și o impresie bună, pentru că mașina închiriată va fi curată, strălucitoare și, foarte probabil, o mașină de categorie superioară, pe care poate că în mod normal nu v-ați permite s-o aveți.

2. Călătoriți cu familia în vacanță

De ce sunt inchirierile auto eficiente si ieftine

Oamenii se gândesc adesea să închirieze o mașină atunci când merg în vacanță și nu călătoresc cu propria lor mașină până la destinație. De altfel, această variantă este cea mai costisitoare, cel puțin în ceea ce privește transportul, având în vedere costurile mai ridicate ale benzinei și alte taxe pe care trebuie să el achitați pe teritoriul fiecărei țări. Așa că dacă ați luat avionul spre destinația dvs. de vacanță, închiriatul unei mașini în locația respectivă devine un lucru firesc de făcut.

În continuare iată câteva din avantajele închirierii auto:


  • Libertate de mișcare

În timp ce vă bucurați de vacanță, nu doriți să vă faceți griji cu privire la taxiuri, orare sau stații de autobuz. Vreți doar să explorați și să vă bucurați de timpul dvs. Depindeți doar de trafic și de vreme, așa că dacă sunteți pe cont propriu, cu mașina dvs. închiriată, nu trebuie să vă adaptați la programul autobuzelor turistice și nici să vă dați stingerea pentru că ele nu mai circulă după o anumită oră. În plus, puteți să vă faceți de acasă o listă cu tot ceea ce vreți să vedeți în zonă. Atunci când unele obiective sunt departe de centru sau unele de altele, ori aflate în suburbii, singura opțiune de luat în calcul este o mașină numai pentru dvs.

  • Faceți economie

Puteți economisi bani în toate situațiile când închiriați o mașină, dar mai ales dacă locuiți într-un oraș mare și periodic aveți nevoie de una. Aceasta este posibil pentru că în acest caz nu este responsabilitatea dv. să cumpărați vignetă, să aveți reviziile la zi, să schimbați știu eu ce ulei sau piese necesare. Singurele cheltuieli le reprezintă benzina și chiria mașinii. Plus de asta, nu e greu de găsit o firmă de închirieri auto în București la prețuri mici, de exemplu.

  • Aveți parte de confort

De ce sunt inchirierile auto eficiente si ieftine

În calitate de turist, închirierea unei mașini vă permite vizitarea unor locuri îndepărtate, a unor trasee personalizate sau a unor restaurante cu vedere, lucru imposibil de realizat cu taxiul sau cu autobuzul local. Aceste locuri speciale sunt de regulă inaccesibile cu autobuzul. Dacă reveniți în țară după o călătorie, nimic nu este mai bun decât o mașină sau un șofer uber care vă așteaptă la aeroport să vă ducă acasă. Dacă nu știați, unele companii de închirieri auto lucrează și cu șoferii uber, atunci când dvs. sunteți prea obosit ca să conduceți o mașină ori situația de moment impune o altă persoană la volan. Opțiunea de închirieri auto pentru aeroportul Otopeni este una mai ieftină decât să luați un taxi.

Așadar, spuneți-i da confortului, libertății de mișcare, alegerilor eficiente.

Voi ați închiriat vreodată o mașină ieftină, în București sau în alt oraș?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











10 comentarii:

  1. m-am convins personal ca in multe cazuri este mai comod si bine sa inchiriezi o masina, mai putina alergatura, chiar daca costa un pic mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. In afara sunt de acord ca este mai rentabil sa inchiriezi o masina, insa in Romania nu stiam ca e avantajos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca doar pentru o zi sau ceva de genul, este ceva mai scump, dar pe termen mai lung cred ca se cunoaste diferenta.

      Ștergere
  3. Eu nu am inchiriat, dar cumnata mea o face de fiecare data cand vine in tara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt pentru asta! Nici la mine nu a fost cazul pana acum, dar ma gandesc serios in viitoarele mele calatorii, sa apelez la o masina inchiriata.

    RăspundețiȘtergere
  5. E char utila inchirierea unei masini atunci cand esti in vacanta si nu vrei sa depinzi de mijloacele de transport in comun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincera sa fiu... nu am închiriat o mașină pana acum dar este o soluție tare bune si te salvează de mult stres! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. O singură dată am închiriat o mașină când am fost la o nuntă. Pot spune că mi-a făcut ziua mai bună, recomand serviciul de închirieri auto.

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi am fost peste tot cu masina personala, dar mi se pare o solutie foarte buna inchirierea unei masini.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pana acum nu ne-am inchiriat masina atunci cand am mers in vacante. Cateodata simt ca mai tare ne incurca (condus, agolmeratie, locuri de parcare, etc.). Parca e o grija in plus😊 Probabil daca am merge intr-o vacanta mai lunga, in care ne dorim sa vizitam mai multe orase, atunci ne-am inchiria o masina 😊

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.