joi, 7 martie 2019

Cennet, rezumat episoadele 31-36 tr, final de serial



Cennet, rezumat episoadele 31-36 tr, final de serialCennet nu poate să ignore ceea ce simte în sufletul ei și oricât i-ar spune mama sa care a fost adevărul, durerea ei crește și nu poate s-o creadă pe Arzu, că ar fi venit s-o salveze și pe ea. Ca și cum asta n-ar fi fost de ajuns, Kaya face o ultimă mutare care complică situația.

Cennet continuă pregătirile de nuntă, dar nu știe că sunt mai multe persoane dispuse să riște orice pentru ca această căsătorie să nu aibă loc. Una dintre ele este Nilgun, care nu vrea să-l vadă pe Selim alături de o asemenea femeie, fiica unei mame denaturate. Pe de altă parte, Melisa nu poate să renunțe la Selim și se aliază cu Nilgun de această dată. Dar pe măsură ce totul evoluează, Arzu, care s-a lăsat jucată pe degete de Kaya, își face și ea propriul joc.

În ziua nunții, Melisa duce până la capăt un plan pus la cale cu Nilgun și reușește s-o impresioneze pe Cennet, care, prostuță, o crede, și astfel ea va spune NU în fața ofițerului stării civile, spre disperarea și mare surpriză a lui Selim. Cu toate că el își dă seama că Melisa este capul răutăților, de data asta se gândește serios dacă nu cumva Cennet nu-l iubește cu adevărat și se îndepărtează de ea.

Acum se fac și se desfac prietenii, iar Arzu va juca un rol în această rețea de amiciții vechi și noi. Ea are de gând să joace o carte periculoasă, crezând că trebuie să existe o cale de a scăpa de Kaya și de trecutul împreună cu el care o apasă. Astfel, află de la Khalil despre un anume Cihan cu care Kaya are conturi vechi, rămase nereglate. Îl contactează pe acest Cihan și pune la cale un plan menit să-l scoată din joc pe Kaya, dar Arzu nu știe cu cine are de-a face și în ce se bagă, de fapt.

Selim, deși o iubește pe Cennet, consideră că a venit vremea să-i arate adevărul și se gândește s-o supună unui test, iar dacă va fi să fie să se despartă cu adevărat, își va asuma fapta. Dar nu vrea să lase totul așa, fără să-i demonstreze ce înseamnă iubirea adevărată.

Arzu se hotărăște să fie o mamă adevărată pentru fata ei cea mare și îi face lui Cennet o ofertă de nerefuzat. Însă din umbră Kaya urmărește totul și este pregătit să contribuie la formarea unei familii, așa cum își dorește, deși e conștient că Arzu are o altă părere.
Arzu și Cihan îi fac o surpriză lui Kaya la un eveniment caritabil. Kaya pălește pentru că simte că urmează cele mai negre zile pentru el. O avertizează pe Arzu că se joacă cu un foc extrem de periculos, dar ea, din păcate, nu-l crede și va plăti un preț enorm pentru greșeala făcută.

În trecut, soția lui Cihan a murit incendiată, iar el crede că făptașul este nimeni altul decât Kaya. În realitate, altcineva i-a omorât soția, Kaya știe, dar nu poate demonstra acest adevăr, așa că, deocamdată stă în expectativă. Când Arzu își dă seama că Cihan se va răzbuna pe Kaya luându-i pe cei dragi, este prea târziu. Acum Arzu vrea cu orice preț să-și apere fetele. Dar Cihan, începând s-o cunoască mai îndeaproape pe Arzu, începe s-o placă și își schimbă planurile.

Cihan pune la cale o capcană în care o atrage pe Melisa, care crede că a omorât un om cu mașina. De fapt, totul e o înscenare, iar Arzu se află acum la mâna lui Cihan dacă vrea ca fata ei să nu fie arestată pentru crimă. El îi cere să divorțeze de Mahir cât mai curând posibil și să se căsătorească cu el. Arzu nu are de ales.

Mahir află că copilul lui Ozlem este al lui, dintr-un test ADN făcut după ce Melisa dezvăluie tuturor că Ozlem avea un iubit tânăr. Dar când Ozlem o aude pe Sema că ei vor doar copilul, după care o vor alunga pe ea, se gândește să avorteze. Totuși lucrurile vor avea un alt curs, datorită evenimentelor prin care ei vor trece.

Cu toate că Arzu vrea să nu se afle motivul real al divorțului, până la urmă le spune lui Mahir, Melisei și lui Sema despre ce este vorba. Acum, cu toții vor să o protejeze, dar pe moment nu prea e nimic de făcut. Ca să se bucure de viață, Arzu închiriază o vilă pentru ea și fetele ei până când se va căsători cu Cihan, crezând că el a vorbit serios când a spus că va fi o căsătorie doar pe hârtie. Cele câteva zile până la cununie le petrece frumos. Kaya nu știe ce se întâmplă, deocamdată.

Selim o atrage pe Melisa într-un joc ca să-i arate lui Cennet ce înseamnă să iubești cu adevărat. După ce Melisa își dă seama că a fost păcălită, înțelege în sfârșit că Selim n-a iubit-o niciodată și că iubirea dintre el și Cennet este indestructibilă.

Când vine ziua nunții, Arzu se îmbracă în negru, ca pentru o înmormântare. Cihan nu se opune, deși nu-i convine. Cennet cu Melisa și Selim se hotărăsc să zădărnicească nunta și reușesc. Pe de altă parte, cei trei tineri îl găsesc pe acela care a jucat rolul victimei în accident, și care era doar rănit, și îl aduc în fața așa zisei cununii, chiar înainte ca Arzu să semneze certificatul de căsătorie. Acolo, ca martor legat la mâini se află bietul Kaya, căzut în mâinile celui mai mare dușman al său. În toată această tevatură, mai mor niște persoane, din cauza lui Cihan, printre care și bravul Khalil.
Acum, pentru că planul i-a fost zădărnicit, Cihan este peste măsură de furios și vrea să se răzbune pe toată lumea. Le prinde pe cele două surori și le leagă una de alta, într-o pustietate, lăsându-le să moară lent. Pentru ele, acesta e momentul în care încep să înțeleagă ce mult contează că se au una pe cealaltă.

Arzu este gata de orice sacrificiu pentru a-și vedea fetele întregi și a le salva. Finalul serialului este oarecum trist. Într-un schimb de focuri, Cihan și Kaya se împușcă reciproc și în final mor amândoi, nu înainte ca Cihan să afle că soția sa a fost ucisă de Turan, omul lui de încredere. Arzu, care era acolo și putea să-l avertizeze pe Kaya că Cihan, deși căzut, a luat pistolul în mână din nou, n-o face, iar acum, când apele s-au limpezit, se simte vinovată de această moarte.

Dar viața merge înainte. După câteva luni, Melisa, vindecată de obsesia pentru Selim, pregătește nunta lui cu Cennet. Relele s-au dus, viața își urmează cursul său normal. Arzu a scăpat de trecutul care o apăsa, și totuși umbra unei vinovății persistă. Nunta lui Selim cu Cennet aduce o frumoasă surpriză pentru Melisa, care se îndrăgostește la prima vedere de Cem, cântărețul adus de Selim în locul formației care renunțase în ultima clipă la eveniment. Cem se pare că-i împărtășește sentimentul pentru că sunt amândoi de nedespărțit toată seara.

La sfârșit, noaptea, Arzu e trezită de un apel... pe ecran vede numărul lui Kaya... care o cheamă afară, în grădină ....

iar eu vă spun doar că, uneori, lucrurile se rezolvă și într-un alt plan, nu numai în realitatea care ne înconjoară.


*** S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I ***


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Cennet, ep. 26-30 tr 

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Cennet - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.