joi, 25 iulie 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 60-61 turcesti, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 60-61 turcesti, rezumat

Fikret este uluit de cele auzite și se hotărăște să-i spună lui Akif despre asta, dar are grijă să-l roage pe acesta să nu sufle o vorbă către Faruk, urmând să rezolve ei singuri situația. Akif începe să se intereseze despre trecutul doamnei Ulfet și află lucruri interesante, precum faptul că aceasta a fost căsătorită - aflăm și că Esma, în tinerețe, i-a spus lui Fevzi că sora lui vrea să facă facultate iar acesta s-a opus, conform cutumelor vremii, și a măritat-o pe Ulfet cu un bărbat pe care ea nu-l iubea - și că la un moment dat soțul ei a dispărut fără urmă iar Ulfet a rămas cu o avere impresionantă. Despre acest lucru ar putea să știe Sedef și Azime, două tinere care și ele au dispărut în mod suspect din viața lui Ulfet în trecut. Se pare că ea și-ar fi omorât soțul, iar Sedef și Azime ar ști despre acest lucru.

Mireasa din Istanbul, ep. 60-61 turcesti, rezumat

Esma se bucură de cererea în căsătorie a lui Garip și își anunță familia, dar fiii ei bineînțeles că nu primesc cu bucurie vestea. Însă de data asta Esma le spune că doar a făcut anunțul și că nu le cere părerea ori acordul. Sureyya și cu Ipek o susțin pe bătrână în timp ce Fikret este cel care nu se va putea obișnui deloc cu ideea. Faruk și Osman încearcă să se adapteze situației. La conac, Nazif o vede pe Dilara într-un magazin cu hăinuțe pentru copii și bebeluși și își dă seama că ea n-a renunțat la copil. Duce voios vestea soției lui și discută în bucătărie despre asta, iar Adem îi aude întâmplător. După ce Adem îl pune pe Nazif să-i povestească împrejurările în care a văzut că Dilara ar fi însărcinată și acesta îi dă toate indiciile, el se bucură de această veste și ulterior va anula hotărârea de divorț. De asemenea, se duce la Idil și îi spune despre ceea ce a aflat, dar și despre faptul că a încercat s-o contacteze pe Dilara însă ea îl respinge în continuare.

Mireasa din Istanbul, ep. 60-61 turcesti, rezumat

Senem se întâlnește cu Guneș-Azime și stabilesc să se vadă în particular să discute. Ele se cunosc din trecut, când au fost foarte apropiate, dar Guneș a dispărut deodată din viața lui Senem. Acum Senem o așteaptă pe Guneș pe la ea, iar Akif nu știe cum să facă să plece de acasă ca să stea de vorbă cu Fikret să-i spună ce a aflat despre Ulfet. Senem îl trimite pe Akif să vadă un meci la cafenea și o cheamă pe Guneș la ea. Akif se bucură că poate să plece. În zilele următoare, însă, Akif observă că Senem îl tot trimite de acasă lucru pe care până atunci nu-l mai făcuse, și începe să bănuiască faptul că Senem îl înșală. La un moment dat îi pune o aplicație pe telefonul mobil și o urmărește, văzând că pleacă de acasă și intră într-o ceainărie. Astfel o descoperă pe Guneș și află despre trecutul ei comun cu Senem, dar amândouă îl roagă să nu dezvăluie nimănui acest lucru pentru că deocamdată Ulfet nu trebuie să afle asta.

Mireasa din Istanbul, ep. 60-61 turcesti, rezumat

Ipek, Esma, Sureyya și Gulistan merg să facă cumpărăturile necesare pentru logodnă. Toată lumea află despre Esma și Garip, iar într-o seară are loc ceremonia, conform tradiției. Fikret este cel mai stânjenit de această situație cu care nu se poate pune de acord. Cafeaua cu sare este pregătită de Sureyya, dar din geșeală ceașca respectivă îi este oferită lui Akif. După ce invitații se amuză, seara se încheie. Alături, Ulfet care știe despre logodnă, se simte singură și merge într-o încăpere din apartamentul ei unde se retrage când are stări de melancolie. Cineva o deranjează și sună la ușă. Este Sedef, femeia din trecut, care acum apare ca s-o șantajeze că dacă nu-i dă bani, va spune tuturor despre ea că este o criminală. Ulfet nu se lasă intimidată și o alungă de la ușă, dar, de fapt, este îngrijorată că umbrele trecutului ei ar putea să iasă la iveală tocmai acum.

Mireasa din Istanbul, ep. 60-61 turcesti, rezumat

Esma începe să-și împartă viața între copiii ei și Garip. Când rămâne la el, își invită familia la micul dejun, dar nici Faruk și nici Fikret nu au chef să stea la Garip acasă de vorbă cu el. Osman declină din prima invitația, iar Ipek și Sureyya sunt singurele care acceptă cu drag. Faruk stă câteva minute la masă, apoi se eschivează și pleacă în oraș cu Yaz sub pretextul că are de făcut cumpărături. Akif este cu el și la un moment dat, Faruk se duce la un alt raion apoi Akif rămâne cu căruciorul în care se află Yaz. Un apel telefonic îi distrage atenția și o femeie lasă lângă el un cărucior identic. Akif ia căruciorul femeii când termină de vorbit și astfel se face involuntar un schimb de copii. Abia când Faruk ajunge acasă, după ore bune, Sureyya vede că în căruț este un băiețel. Totul se termină cu bine când Faruk se întoarce la magazin și o găsește pe mama copilului, disperată că s-a putut întâmpla așa ceva.

Mireasa din Istanbul, ep. 60-61 turcesti, rezumat

Guneș se duce acasă la Ulfet văzând că lipsește de ceva timp de la La Costume și o găsește în camera ei secretă, unde a păstrat jucării și haine de copil, pentru că a pierdut o sarcină și nu a mai putut avea niciodată urmași. Ulfet îi spune despre vizita lui Sedef iar Guneș promite să se ocupe. După aceea Guneș se întâlnește cu Sedef și o amenință că dacă își pune planul în aplicare, ar putea să-și piardă, "întâmplător", viața. Sedef pare să fie pusă cu botul pe labe, însă are de gând doar să facă modificări planului ei.

Adem o cheamă pe Dilara pe la conac să-i arate ce fericit este și că a pregătit o cameră a copilului. Dilara nu e bucuroasă că Adem a renunțat la divorț și îl respinge constant. Adem o trimite acasă cu Nazif, ca să vadă unde locuiește aceasta și se miră când aude că stă la Osman. Într-o zi merge la acesta acasă și îi cere Dilarei să-l lase să meargă cu ea la un control medical să audă bătăile inimii copilului. Ea acceptă și îi spune că programarea este pentru ziua următoare.

Mireasa din Istanbul, ep. 60-61 turcesti, rezumat

Ulfet se pregătește să sărbătorească a 30-a aniversare a afacerii și magazinului ei exclusivist, La Costume. Pentru aceasta îi invită și pe Borani. Seara debutează foarte bine, toată lumea bună din sectorul de fashion al Istanbulului fiind invitată. Guneș ține un discurs în onoarea sărbătoritei, apoi, ca din senin, apare Sedef - neinvitată, și vorbește la microfon. Ulfet și Guneș sunt foarte îngrijorate, în timp ce Fikret e atent la tot ceea ce se întâmplă. Însă Sedef nu spune nimic compromițător, dimpotrivă, aduce omagii lui Ulfet, apoi iese afară. Fikret se duce după ea și o întreabă dacă o cheamă Sedef, propunându-i să i se alăture în demersul împotriva mătușii sale.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 58-59 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 62-63 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.