luni, 12 august 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 72 turcesc, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 72 turcesc, rezumat

Adem este uluit să-l audă pe Faruk vorbind așa iar acesta trebuie să se explice în fața lui și îi spune că într-adevăr vede că Fikret nu a greșit, că venirea copilului l-a schimbat în bine și asta îl face să aibă încredere în el. Adem petrece mult timp la spital, dar asta o va face pe Dilara să spere într-o împăcare, iar ea are o dezamăgire când își dă seama că s-a înșelat. Guneș se simte lăsată singură, însă Adem face tot posibilul să nu o uite, îi lasă bilețele prin casă, îi trimite flori, o sună, îi trimite poză cu băiețelul lui și o implică în viața lui în așa fel încât să poată să suplinească lipsa lui momentană din relația lor.

Anastasia se acomodează cu oamenii de la conac. Mustafa si Nazif sunt seduși de frumusețea fetei, iar Gulistan și Nurgul sunt atente la fiecare pas al ei. Osman se îndrăgostește de ea și de aici se va dezvolta o relație frumoasă (verișoara lui Ipek a fost expediată în străinătate într-unul din episoadele trecute). Datorită Anastasiei, Osman va sta mai mult pe acasă, ceea ce nu va trece neobservat de la un moment dat încolo.

Mireasa din Istanbul, ep. 72 turcesc, rezumat

Faruk anunță la masă că a hotărât ca acțiunile lui Okan să fie preluate de Adem care va avea o funcție de conducere la fel ca și ceilalți frați Boran. Esma, neștiind că Adem cel ranchiunos a rămas în trecut, se împotrivește. Faruk are de dus ceva muncă de lămurire cu ea. Cu toate acestea, bătrâna stă de vorbă cu Adem între patru ochi când are ocazia, și îi spune tot ceea ce are ea de spus în privința lui.

Okan este anunțat că s-a găsit un cumpărător pentru acțiunile lui, dar Faruk nu-i dezvăluie deocamdată cine este acesta. Când are loc întâlnirea de cedare a acțiunilor, Okan se arată indignat că Adem ar urma să-i preia locul și refuză vehement, spunând că dacă vor găsi pe altcineva, va ceda acțiunile, dar nu va face asta în favoarea lui Adem. Între timp, Ipek, care devine foarte apropiată sufletește de Okan, trimite la conac actele de divorț. Fikret rămâne perplex să le vadă când ajunge acasă, dar se comportă ca și cum ar avea un as în mânecă și va putea întoarce totul în favoarea lui.

Mireasa din Istanbul, ep. 72 turcesc, rezumat

Deși stabilise cu Ipek să încerce să mai dea o șansă relației, și totul pare să decurgă așa cum plănuise el, cei doi soți purtându-se ca niște adolescenți îndrăgostiți care-și fac surprize, Okan îi întinde o nouă cursă lui Ipek. Sub pretextul că o ajută să găsească o casă de închiriat unde să locuiască singură, Okan o însoțește când merge să vadă o locuință, însă agentul imobiliar, cunoscut de-al familiei Boran, vine exact când cei doi inspectează casa. Astfel, bârfa este gata să explodeze.

Chiar în ziua în care avea loc procesul și cei doi soți aveau de gând să se împace, Fikret află de la Nazif că Ipek a fost cu Okan într-o casă, căutând să închirieze. Fikret este dat peste cap cu totul și crede că Ipek este o prefăcută. La înfățișarea de la tribunal, ea, încrezătoare că amândoi vor spune că nu doresc să divorțeze, rămâne uluită să-l audă pe Fikret că, de fapt, vrea....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 70-71 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 73 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.