marți, 20 august 2019

Mireasa din Istanbul, ep. 77 turcesc, rezumat

Mireasa din Istanbul, ep. 77 turcesc, rezumat

Emir este din nou supărat că taică-său nu are timp de el. Faruk a plecat devreme la birou și a uitat să stea de vorbă cu el. Emir se retrage trist în dormitorul lui apoi pleacă la școală, unde are de adus de acasă semnătura părinților pentru un proiect școlar internațional. Văzând că Faruk este mereu ocupat și nu are timp de el, Emir semnează în locul tatălui său și duce hârtia necesară la școală.

Mireasa din Istanbul, ep. 77 turcesc, rezumat

Ozgur se trezește din operație și lămurește lucrurile în privința accidentului, spunând adevărul. Acum Ozkan este cel care trebuie să-și ceară scuze pentru acuzațiile de suicid aduse lui Faruk. Ozgur îi trimite un mesaj Sureyyei și o anunță că ar vrea să discute cu ea. Sureyya se duce la spital în vizită iar Ozgur îi explică tot ceea ce s-a întâmplat, acceptând că totul a fost în mintea ei și că Faruk nu este vinovat cu nimic.

Mireasa din Istanbul, ep. 77 turcesc, rezumat

Acum Ozkan nu are încotro și acceptă să predea acțiunile lui Adem, ca să poată să se retragă din companie datorită scandalului provocat de nepoata lui. Adem plusează capital, ca să fie la nivelul fraților lui, consolidându-și poziția în firmă și în board-ul administrativ. Adem și Guneș își văd mai departe de relație, la fel și Esma cu Garip care ies în afara orașului ori de câte ori au ocazia. Dilara și Adem încep prima ședință comună la psiholog care se încheie cu tendința lui Idil de a-i împăca, de dragul copilului lor.

Mireasa din Istanbul, ep. 77 turcesc, rezumat

La conacul Boranilor se pregătește o mică reuniune în care toate femeile îi fac câte un cadou copilului Dilarei. În acest timp, frații împreună cu Akif sunt la un restaurant, distrându-se pe seama lui Osman căruia îi fac cadou o căciulă rusească, aluzie la faptul că toți știu de relația lui cu Anastasia. La o bucată de vreme, Dilara, Sureyya, Senem și Ipek se duc la acel restaurant surprinzându-și soții dansând cazacioc. Distracția continuă, cu toții cântă și se simt bine împreună. A doua zi Fikret primește o veste foarte bună, că o companie germană vrea să facă afaceri cu ei. Despre asta știa doar el și Adem, și se bucură de acest succes în fața fraților lor în biroul lui Faruk.

Mireasa din Istanbul, ep. 77 turcesc, rezumat

Sureyya și Faruk sunt chemați la școală în legătură cu plecarea lui Emir la Londra într-un schimb au-pair. Ei nu știu nimic despre asta și atunci directorul le arată acceptul cu semnăturile lor falsificate de Emir. În urma discuției de acasă cu băiatul lui, Faruk ia o decizie surprinzătoare pentru toată lumea.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 76 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 78-79 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.