joi, 19 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 16-17 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 16-17 rezumat

Vine din nou o zi în care are loc procesul de custodie. Esma explică de ce ar trebui dat Yigit lui Nefes și Tahir, care s-au căsătorit, dar în timpul pledoariei, Vedat, care întârziase, trimite o poză și un mesaj către Tahir care brusc se ridică și pleacă grăbit. Toată familia Kaleli îl urmează, bănuind că din nou s-a întâmplat ceva grav, Vedat obținând o amânare.

Apoi vedem ce s-a întâmplat în ultimele zile. În casă la Kaleli cu toții, mai puțin Saniye, se bucură de căsătoria fratelui lor. În acest timp, Eyșan se duce la închisoare să-l dadă pe vărul ei care pare că a înnebunit de-a binelea gândindu-se că Tahir o atinge pe femeia lui. Acum el este foarte hotărât să-l omoare și s-o pedepsească crunt pe Nefes, iar Eyșan nu știe cum să-l potolească. Însă Vedat zice că s-a gândit la o variantă în care va împinge pe altcineva să-l omoare pe rivalul său, fără să se bănuiască cine e creierul operațiunii. Eyșan e înmărmurită, că nu-și dă seama ce uneltește mintea bolnavă a lui Vedat. La secția de poliție, Mithat încearcă s-o facă pe Berrak să vorbească, dar fata se teme prea mult și nu vorbește deloc despre cele ce i s-au întâmplat recent, deși este clar că Mithat știe adevărul, dar în lipsa mărturisirii ei, nu poate demonstra nimic.

Mercan, îndurerată că Tahir i-a luat și ultima fărâmă de speranță, ia lucrurile care reprezintă zestrea ei și le arde în fața casei, iar bârfitoarea numărul unu a satului o vede și bineînțeles că abia așteaptă să spună tuturor că Mercan e nebună. Cemil se enervează iar și promite să-l omoare pe Tahir pentru că fata lui e distrusă de durere.
După ce Vedat și Berrak sunt eliberați, el e cât pe ce s-o omoare considerând că din cauza ei, că nu a respectat înțelegerea și nu i-a pus medicament lui Nefes în ceai, lucrurile nu au mers așa cum plănuise. Necip se oferă să facă tot ce vrea șeful lui, doar s-o lase pe fată în pace. Vedat acceptă, dar o ține pe Berrak legată de lanț, într-o cameră goală din vilă. Planul lui Vedat este diabolic el vrea s-o omoare pe Mercan, dar în așa fel încât să se creadă că ea s-a sinucis din cauza lui Tahir, iar Cemil să-l omoare drept răzbunare.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 16-17 rezumat

A doua zi, la piață, Nefes stă de vorbă cu Mercan și află că ea nu mai vrea să moară pentru dragostea pierdută și că va face tot ce poate să meargă mai departe și să-l uite pe Tahir. Însă nimeni nu știe ce-au vorbit cele două.
Yigit are un telefon pe care-l ascunde sub pernă, și îl anunță pe Tahir că Berrak este în vilă, sechestrată. Atunci el pune la cale o diversiune, împreună cu un comisar de poliție, Ali, și reușește să intre în casa lui Vedat noaptea, dar Berrak nu vrea să fie eliberată de teamă că sora ei, Ceylan (de fapt, este fetița considerată moartă la naștere a lui Nefes și Vedat), va fi ucisă. Necip și Vedat pândesc casa lui Dagdeviren și când Mercan rămâne singură acasă, o cheamă și o adorm cu o batistă îmbibată cu o substanță narcotică. Imediat o duc pe fată la o casă și o spânzură, deși ea se trezește din amețeală, dar nu este în stare să riposteze. Vedat ia telefonul lui Mercan, îi face o poză cu ștreangul de gât și pleacă la proces. Acolo îi trimite lui Tahir de pe telefonul fetei poza cu mesajul că se sinucide din cauza lui. Tahir iese din sală să o caute pe Mercan, în speranța că o poate salva.

Mercan reușește să se sprijine cu vârful degetelor de la un picior de un cui dintr-o grindă și încearcă să scape din laț, însă nu reușește din cauza efectului substanței din batistă. Vedat face greșeala să mai trimită un mesaj, tot de pe telefonul lui Mercan, spunându-i lui Tahir unde se află. Atunci el ajunge la timp, deși Mercan a scăpat piciorul din sprijinul în care stătea și e cât pe ce să moară. Tahir ajunge la ea și o dă jos, dar fata este inconștientă. Imediat cheamă o salvare și o duc la spital. Nazar vede că nu are puls și o bagă direct în operație. Viața lui Mercan atârnă de un fir de păr.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 16-17 rezumat

Necip, la ordinul șefului său, se duce cu telefonul lui Mercan la casa unde o spânzuraseră, și îl aruncă într-un vas de flori plin cu apă. Chiar atunci apare Nefes, care, din cauza discuției avute la piață, nu crede că Mercan s-a sinucis, ci că Vedat a făcut-o, și Necip o aude când îi spune lui Fatih despre faptul că fata este la spital. Vedat înnebunește de furie auzind că nici de data asta planul lui nu a mers, și, văzând că Eyșan răsuflă ușurată la vestea că Mercan trăiește, de ciudă, o pune s-o omoare în spital. Eyșan nu vrea, dar nu are încotro și acceptă, deși este dificil să facă asta pentru că toată familia Dagdeviren stă acolo permanent. Cemil chiar este decis să-l omoare pe Tahir, indiferent dacă fata lui va trece peste acest moment sau nu.

Comisarul Ali, la îndemnul lui Tahir, începe să o caute pe Ceylan. Nefes, la rândul ei, acționează și ea, spunându-le gemenilor și lui Asiye despre ce bănuieli are față de așa-zisa sinucidere, mai ales că toată lumea arată cu degetul acuzator către ea, bârfind că la piață i-a spus ceva urât lui Mercan și ea de asta s-ar fi omorât. După aceea se duce la psiholog să discute cu el cele întâmplate, ca să vadă dacă discuția din piață a fost sinceră sau Mercan doar s-a prefăcut. La spital, Eyșan, căruia Vedat i-a dat o seringă cu o substanță letală să o pună în perfuzia lui Mercan, este prinsă aproape în flagrant de Mithat, care pune doi polițiști s-o păzească permanent pe fată.

În toată această vâltoare de evenimente, Cemil are un singur gând, să-l împuște pe Tahir. Și la un moment dat, chiar o face, împușcându-l în piept, apoi îl târăște într-o magazie, lângă casa unde sunt ascunse Ceylan (fetița este surdo-mută) și femeia care are grijă de ea. Ceylan intră și îl vede pe Tahir, dar nu are cum să-l ajute. Cemil se duce la Kaleli să le spună că Tahir va muri în chinuri...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 14-15 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 18 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.