marți, 24 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 19 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 19 rezumat

Yigit și Ceylan ajung acasă la Kaleli însoțiți de Berrak care acum a trecut la statutul de dădacă și a scăpat de bătăi. Bineînțeles, Ceylan este prezentată drept sora ei. Vedat o cheamă pe avocată să vadă ce ar mai putea face ca să ia custodia definitivă a băiatului, dar aceasta îi explică de ce nu au șanse de câștig. El se enervează foarte tare și trage cu pistolul în geamurile livingului speriindu-și inclusiv bodyguarzii. Eyșan îi propune să-l lase pe Yigit la Nefes și ei doi să rămână cu Ceylan, dar Vedat nici așa nu se învoiește.

La spital Mercan își revine, deși nu poate decât să miște foarte puțin degetele de la mână. Nefes merge în rezerva ei și văzând asta, o roagă să-i strângă mâna dacă Vedat a spânzurat-o. Mercan confirmă. Între timp Vedat a auzit că Mercan și-a revenit și apare la spital. Tahir îl ia la rost, dar el se repede către Mercan, căreia îi crește tensiunea și toate aparatele de control arată că este în stare de alertă.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 19 rezumat

Nefes se repede la Vedat după aceea, făcând greșeala să-i spună că Mercan i-a strâns mâna drept confirmare că el a spânzurat-o. Acum Vedat este în alertă și se va gândi ce are de făcut pentru ca fata lui Dagdeviren să nu-l dea de gol. Oare va încerca s-o omoare din nou? Gândindu-se rapid la ce posibilități are, îi înșiră lui Eyșan tot ce s-ar putea întâmpla dacă Mercan vorbește, și ia pe loc decizia să se căsătorească cu Nazar, considerând că astfel va împușca mai mulți iepuri dintr-o lovitură. Însă în ceea ce privește afacerile lui Cemil, se înșeală, pentru că clienții tot un străin îl vor considera.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 19 rezumat

Vedat se duce să propună asta familiei Dagdeviren, iar ei, neștiind adevărul, sunt bucuroși să-i dea fata, deși Nazar parcă n-ar accepta așa o căsătorie rapidă, mai ales că-l iubește pe Murat. Eyșan o avertizează pe Nefes ce se va întâmpla, spunându-i să împiedice cununia fugind din Trabzon cu Tahir și Yigit. Însă Nefes refuză și apoi îi spune lui Eyșan un adevăr foarte dureros - că ea este, de fapt, singura victimă a lui Vedat. Eyșan simte foarte profund aceste vorbe și pleacă spre plajă plângând. Își amintește cum în adolescență a încercat să se spânzure din cauza tatălui lui Vedat, dar vărul ei a salvat-o. Prin ceața amintirilor, îl vede pe unchiul ei bătând-o apoi violând-o. Cu mintea rătăcită și sufletul îndurerat, Eyșan merge fără să se oprească spre mare....

Nazar cu Vedat merg în arest la Cemil ca să-i ceară consimțământul și, ca să vadă socrul său că vorbește serios, Vedat a adus inelele chiar acolo, și le vor pune pe degete în fața lui Cemil. Murat află despre această căsătorie și de furie nu mai știe ce să facă. El o răpește pe Nazar și o duce în munți într-o casă de vacanță unde o ține legată. Cei doi se ceartă, Murat n-o poate convinge că Vedat e un criminal și un psihopat, iar la un moment dat Nazar găsește niște cioburi și se dezleagă, anunțându-l pe Vedat unde se află. După aceea îi dă una după cap lui Murat, pentru că acesta nu voia să fugă din calea lui Vedat. Când acesta apare la casa respectivă, Murat nu este descoperit pentru că Nazar l-a ascuns.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 19 rezumat

Când ajunge acasă, Murat, care generase o mică furtună în familie, le spune tuturor că o iubește pe Nazar iar Saniye e distrusă auzind așa ceva. A doua zi acasă la Kaleli vin iar cei de la asitența socială, iar Tahir a organizat imediat o cameră a lui Yigit unde acesta se joacă cu Ceylan și cu Balîk, fata lui Asiye și Mustafa. Asistenții sunt încântați de ceea ce văd și dau o notă bună condițiilor din casa Kaleli. În curând urmează o nouă înfățișare la tribunal în cazul custodiei lui Yigit, iar Nefes îi repetă copilului că trebuie să spună că vrea să stea cu mama lui.

Însă Vedat recurge la o stratagemă și îl duce pe Yigit la închisoare ca să i-o arate, apoi îi spune că acolo va sta mama lui câțiva ani buni dacă se află că i-a falsificat semnătura de pe acceptul de trecere a graniței. Drept consecință, Yigit, foarte trist, spune la tribunal că vrea să stea cu tatăl său. Kaleli sunt stupefiați să audă așa ceva, dar Yigit nu le spune de ce a răspuns altfel decât ar fi fost normal. Furios, Tahir ia înregistrarea cu mărturisirea crimei comise asupra fratelui lui Nefes și o duce la poliție...



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 18 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 20 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin











2 comentarii:

  1. Unde pot vedea ep 19 din " lacrimi la marea neagra"? Exista si un site " safe"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cautati pe google cu numele Spune-mi tu Mare Neagra si il veti gasi. Dar toate site-urile care publica fisiere video au si reclame agresive, care pot contine virusi. Din pacate..!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.