joi, 26 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 21 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 21 rezumat

Vedat este pe iaht dar se gândește ce are de făcut, pentru că nu vrea să plece în America numai el cu Ceylan. Își face un plan și, de față cu fetița, se rade de barbă și mustață în baie, după care, totuși, se îndreaptă spre un hidroavion, având poliția de coastă pe urmele lui. Psihopatul, însă, nu se urcă în avion ci se întoarce pe țărm unde îl așteaptă unul din oamenii lui care-i dă niște carduri și o mașină închiriată. Ali are grijă să-i blocheze conturile lui Vedat știind că acesta nu se va descurca fără bani și în felul acesta vor da ușor de el. Polițistul îl informează și pe Tahir despre ceea ce a făcut.

Mustafa dă declarație la poliție cu tot ce știe de Necip. Acolo i se arată arma crimei, iar el recunoaște că este a lui, însă a fost de multă vreme declarată pierdută.
Vedat rămâne foarte repede fără benzină iar la o benzinărie află că toate acele carduri pe care le avea sunt cu banii blocați, apoi fuge cu fetița când vede poliția pe urmele lui. Deși Ceylan este obosită și flămândă, Vedat o forțează să meargă prin pădure până dimineața, când fură niște roșii dintr-o grădină.

Tahir află ce s-a întâmplat cu Mustafa și Necip bănuind că Vedat a pus cadavrul acolo, dar probabil ajutat de cineva. Oamenii lui Vedat se duc la poliție și mint autodenunțându-se cum că ei l-ar fi ucis pe fratele lui Nefes din cauza unei neînțelegeri de la niște datorii mai vechi. Mithat își dă seama că totul este o făcătură, dar nu are dovezi și astfel sunt arestați țapii ispășitori în locul adevăratului criminal. Încă odată Vedat scapă de o pedeapsă.

Tahir se interesează despre ce a făcut Vedat în timpul când a fost ucis Necip, dar acesta a făcut în așa fel încât să aibă un alibi perfect, și a ieșit din mașină în timp ce trebuia să aștepte la bijutier să prefacă un inel, apoi a intrat în altă mașină, fără să fie văzut de bodyguardul său. După exact 2 ore a revenit, la fel, pe neobservate, și a luat inelul care era gata. De aceea, nimeni nu știe că Vedat n-a stat în mașina lui în fața magazinului de bijuterii în ziua aceea. Tahir nu se potolește și fiind sigur că Vedat a avut un ajutor, ia câteva grenade ascunse de el într-o magazie, se duce la vila lui Vedat și le aruncă pe acolo până când unul din gealații psihopatului, de frică, îi spune că șeful său este ajutat de un tip.
Poliția descoperă pe plajă corpul neînsuflețit al lui Eyșan.

Nazar este supărată că Vedat a dispărut chiar de la cununie și începe să regrete tot mai mult că a făcut pasul acesta. Cemil află că Tahir ar fi plecat și bănuiește că Ceylan este fiica lui Nefes, apoi încearcă să-i spună aceste lucruri lui Nazar, dar ea este furioasă și nu vrea să discute. Mai mult, ori de câte ori ei îl bârfesc pe Tahir că a luat o femeie cu doi copii, ea le amintește că s-a măritat cu Vedat, care are și el doi copii. Însă părinții lui Nazar spun că asta este altceva. Bârfa despre Nefes și cei doi copii ai ei se răspândește în sat, și din nou imamul Osman o ajută ținând o predică favorabilă la moschee.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 21 rezumat

Mustafa este judecat pentru crima asupra lui Necip, și, dat fiind probele, se decide rămânerea lui în arest spre disperarea familiei Kaleli. Nefes, care chiar dacă s-a mai apropiat de Saniye, aceasta tot pe ea o vede cauza tuturor relelor din familia ei, acceptă să plece împreună cu Yigit, ca să nu mai fie ținta săgeților otrăvite ale soacră-sii. După o ultimă cină în familie, Tahir îi duce pe Nefes și Yigit la nava lui, împreună cu Ali care ar trebui să-i conducă în altă parte.

Însă Vedat se află pe navă cu Ceylan și după ce ajung în larg, el iese din cabină, toarnă benzină peste tot, îl rănește pe Ali și îl leagă, apoi o forțează pe Nefes să-l lege pe Tahir de mâini și de picioare, urcându-l pe marginea vasului, pentru ca mai apoi să-l împingă în mare. Nefes chiar zice că nu-l iubește pe Tahir și încearcă să-i adoarmă vigilența lui Vedat în timp ce caută o metodă de a-și ajuta omul iubit. Dar până una-alta, ea trebuie să-l împingă pe Tahir în valuri, legat....


*** SFÂRȘITUL  SEZONULUI   ÎNTÂI ***


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 20 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 22 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.