joi, 3 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 26 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 26 rezumat

Episodul 26 din serialul Lacrimi la Marea Neagră are mai puțină acțiune; multe dintre scene sunt reflecții despre iubire, speranțe pentru viitor și coșmaruri ale prezentului. Atât gândurile conștiente ale lui Tahir, cât și visele inconștiente ale lui Nefes examinează realitățile și posibilitățile vieții lor. O mare parte din acest episod are loc în spital și, deși acest lucru este rezonabil, având în vedere rănile lui Nefes, poate că unii telespectatori vor găsi că e un episod mai plicticos decât celelalte, care ne-au ținut de multe ori cu sufletul la gură.

O mașină accelerează în noapte, Tahir este emoționat, iar Nefes e culcată pe bancheta din spate semi-conștientă. O mașină se apropie de ei, șoferul strigând: „Soția mea este în viață?” E Vedat! În încercarea lui de a-l ucide pe Tahir, a împușcat-o pe Nefes în spate. Tahir profită de un camion de pe drum forțându-l pe Vedat să iasă în peisaj.

Tahir și Vedat se întrec cu mașinile pe stradă deși Nefes este rănită grav. De fapt, amândoi vor același lucru, s-o salveze pe femeie, dar rivalitatea dintre ei nu poate fi stinsă nici într-un asemenea moment. În sala de operații Nefes visează. Vorbește despre iubire; adică bărbații spun că iubesc femeile, nu pot trăi fără femei și totuși le rănesc. Bărbații spun „iubesc femeile până la moarte și, cu toate acestea, iubesc moartea. Ei greșesc în pasiunea lor bolnavă pentru iubire. Ei greșesc, dar femeile sunt pedepsite. ”

Yigit, care nu joacă un rol proeminent în scenariul acestui episod până către sfârșit, se află în biroul lui Esra, plângând în timp ce desenează când Ali i se alătură. Esra a făcut demersuri, i-a găsit părinții lui Ceylan și acum tatăl a venit și a luat-o acasă. Esra crede că Yigit este trist pentru că și-a pierdut prietena. Apoi Ali spune că nu ar trebui să fie trist pentru că se vor vizita reciproc, dar Yigit răspunde că nu plânge din cauza lui Ceylan, el doar simte că plânge.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 26 rezumat

La Kaleli acasă, mama Saniye este singură la bucătărie. Asiye nu-l găsește pe Mustafa la telefon și nimeni nu știe unde se află Tahir, Nefes, Berrak și Ceylan. Gemenii ajung acasă și insinuează că s-a întâmplat ceva și că precis este implicat Vedat. Asiye îi spune lui Fatih că el și Murat trebuie să meargă în căutarea familiei dispărute. Tahir așteaptă pe holul spitalului, acuzându-se pentru că i-a provocat rănirea. Mustafa a ajuns la sediul poliției unde Mithat își ia la revedere de la colegi. Mustafa se interesează de Tahir crezând că acesta s-a predat pentru „uciderea” lui Vedat, deși au găsit mormântul gol. Mithat este confuz la început, dar când Mustafa îl asigură că Vedat este viu, polițistul dezvăluie că cineva îl protejează pe psihopat, cineva care este mult mai periculos. În acel moment, Mustafa primește un apel de la Tahir care îi spune că Nefes a fost împușcată și că se află la spital.

Vedat a supraviețuit accidentului auto, dar nu poate apela la ajutor pentru că nu are semnal. Disperat, începe să alerge și nimerește într-o capcană de urs. Mithat trimite oameni să-l caute. Fatih și Murat se întorc acasă fără a da de Tahir, Nefes sau Mustafa. Firat îi spune fratelui său să înceteze să se mai gândească la Nazar pentru că este căsătorită, dar Murat spune că vrea un semn că îi pasă de el.

Nazar vorbește la telefon cu mama ei Turkan, în timp ce încearcă să-și acopere din rănile provocate de Vedat. Când Turkan o întreabă dacă el a maltratat-o, ea spune că nu, dar când apelul s-a încheiat, Nazar spune că speră că Vedat va avea de suferit teribil înainte de a muri pentru durerea pe care a provocat-o.

Pe masa de operație, Nefes visează că Vedat îl ia pe Yigit și Tahir îl urmărește calm și nu face nimic în timp ce ea țipă pentru a-și salva fiul. În zona de așteptare a spitalului, Mustafa îi vorbește lui Tahir spunând că Nefes este puternică și va supraviețui. Tahir tace, dar este atent când Mustafa îi spune că Mithat crede că cineva îl protejează pe Vedat.

În următoarea scenă avocatul lui Vedat vorbește cu „protectorul”, Fikret, spunându-i că Vedat a împușcat-o pe Nefes. Se pare că Fikret pusese pe cineva pe urmele lui Vedat la casa din vârful muntelui. Bărbatul a recuperat pușca. Fikret știa că Nefes nu a murit, și apoi spune ca pentru sine că s-a săturat să-l scoată pe Vedat din bucluc. Până la urmă Mithat și oamenii lui îl găsesc pe Vedat și îl duc la spital în timp ce Tahir suferă pe stâncile de pe malul Mării Negre. El visează la un viitor fericit pentru toată familia, se plimbă pe plajă, își imaginează familia în jurul mesei, dansuri și mâncare, mama care tricotează.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 26 rezumat

Vedat se află în spatele gratiilor, familia Kaleli se află în sala de așteptare, iar Nazar se duce la spital pentru a se întâlni cu Murat. Cum ajunge acolo, asistenta iese și spune că operația este în desfășurare, dar Nefes are nevoie de sânge grupa B3 negativ. Nazar știe că Mercan are acel tip de sânge, așa că îi trimite pe gemeni s-o aducă pe sora ei la spital. Mercan acceptă imediat să doneze și astfel Nefes este salvată tocmai de cine nu te așteptai până mai în urmă cu câteva episoade.

Vedat este disperat să iasă din închisoare și cere un telefon știind că are acest drept, de a suna un avocat. Dar avocata nu-i răspunde la apeluri, așa că îl sună pe Fikret care îi spune să rămână acolo un timp și să se calmeze. Mithat este circumspect în legătură cu persoana pe care o sună Vedat și, bănuind că nu cu avocata lui a stat de vorbă, caută numărul în lista de apeluri efectuate și îl sună pe Fikret înapoi, însă acesta știe și el regulile și nu răspunde. În schimb aruncă telefonul de la care a vorbit, apoi cere un alt mobil de la unul dintre oamenii săi.

Nefes a supraviețuit operației și a fost dusă la terapie intensivă. Visează că rătăcește într-o pădure în căutarea lui Yigit care este pierdut. Apoi devine agitată și tensiunea arterială crește periculos. În acel moment, Yigit, acasă fiind, se trezește plângând și chemându-și mama. El iese afară să o caute; în același timp, medicii încearcă să o salveze pe Nefes. Yigit se depărtează de casă mergând în pădure și se rătăcește. Când Asiye constată că a dispărut, familia începe să-l caute, lăsând pliante în sat și chemând pe toți să-i ajute. Unii cred că a fost răpit de Vedat, dar Yigit pur și simplu a rămas într-o groapă de unde nu mai putea ieși.

Avocata îl scoate pe Vedat din pușcărie și, în ciuda faptului că îi spune că Fikret vrea să-l vadă, Vedat nici nu vrea să audă și se duce direct la spital. În unitatea de terapie intensivă, îl vede pe Tahir cu Nefes, dar oamenii lui Fikret îl trag deoparte. Nefes poate pleca acasă a doua zi.
Fikret se duce la mormântul lui Sakine, femeia pe care o iubea, dar pe care tot el a ucis-o. Oamenii lui îl aduc pe Vedat în cimitir. El îi spune lui Vedat că femeia pe care o iubește va fi întotdeauna alături de el, indiferent dacă este moartă sau vie și îl sfătuiește a nu știu câta oară că trebuie să renunțe la planurile sale și să plece acasă. Vedat pleacă dar nu va asculta de sfaturile mentorului său, apoi Fikret cheamă un bărbat și îi spune că au ceva de pus la cale, după ce își dă seama că Vedat nu știe ce se petrece cu Yigit.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 26 rezumat

Vedat, care se întoarce acasă, descoperă că este casa goală și află că Nazar s-a dus la familia ei. În timp ce ea doarme, Turkan ridică puloverul fetei și vede vânătăile cumplite de pe spate. Nazar o face pe Turkan să promită că nu-i va spune tatălui său Cemil pentru că va complica totul și vor avea cu toții de suferit.

Care este următoarea mișcare a Fikret? Va afla Nefes că Yigit lipsește? Ce va face Vedat pentru a o pedepsi pe Nazar pentru că a ieșit din casă? Vedat va fi acuzat pentru împușcarea lui Nefes? Își va păstra Turkan promisiunea și nu-i va spune lui Cemil că Vedat a bătut-o pe Nazar? Cine îl va găsi pe Yigit? Și, desigur, cât de repede se va recupera Nefes din vătămarea ei gravă? Rămâi la curent dacă citești constant rezumatele serialului Lacrimi la Marea Neagră de pe blogul pulbere-de-stele.com.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 25 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 27 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.