luni, 7 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 27 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 27 rezumat

Când am văzut-o pe Nefes ultima dată, ea a supraviețuit unei operații de succes pentru rana făcută de Vedat, dar anestezia a determinat-o să experimenteze coșmaruri, în special despre Yigit. Deși nu știe, Yigit lipsește; s-a rătăcit în pădure în căutarea mamei sale. Când familia Kaleli devine conștientă de faptul că el lipsește, îl caută, cu voluntari din oraș, dar se întorc acasă cu mâinile goale. În acest nou episod din serialul Lacrimi la Marea Neagră, Nefes se trezește, cerând ca Tahir să i-l aducă pe Yigit. Ea simte că el este în pericol, iar Tahir îi promite că îl va vedea a doua zi.

Se pare că Fikret, prietenul lui Vedat, a găsit copilul, dar nu ni se arată cum, ci doar că Yigit se află într-un dormitor în vila lui Fikret. Între timp, Vedat discută custodia cu avocata sa. El vrea ca ea să-l recupereze pe Yigit de la Nefes, deoarece nu există nicio dovadă împotriva lui că a împușcat-o. Când Fikret îl sună, Vedat îi spune că va „juca” frumos, va primi custodia lui Yigit, apoi îi va duce pe Nefes și pe Yigit înapoi acasă. El nu știe ceea ce s-a întâmplat cu băiatul și nici unde este acum.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 27 rezumat

Tahir se alătură lui Mustafa și gemenilor în căutarea lui Yigit în timp ce Asiye, Osman și mama Saniye așteaptă acasă. Berrak a plecat și pare să își facă planuri după ce a vorbit cu Esma. Acasă la Dagdevireni, Turcan a descoperit rănile lui Nazar dar îi este foarte greu să păstreze tăcerea. Când iese din cameră, Nazar o roagă pe sora ei Mercan să se descurce bine, pentru a putea spune autorităților că Vedat a spânzurat-o. Ea spune că acesta este singurul mod în care pot scăpa de psihopat, moment în care Mercan începe să vorbească și spune: „Te rog, salvează-mă”.

În acest timp Berrak se duce direct la Vedat și nu face altceva decât să-l acuze că l-a răpit pe Yigit. Acum este prima dată când Vedat a auzit că băiatul lipsește și, bineînțeles, se duce la Kaleli unde îi amenință pe toți dacă și-ar pierde fiul. Berrak se întoarce la Dagdevireni și îi spune lui Nazar că Murat este foarte îndrăgostit și că trebuie să găsească o cale de a scăpa de Vedat, astfel încât să poată fi alături de bărbatul care o iubește.

După aceea Vedat se duce la Fikret să ceară ajutor în găsirea lui Yigit, dar Fikret îl dă afară. Când Yigit se trezește, Fikret îl asigură că îl va duce la mama lui, dar trebuie să doarmă mai mult ca să se refacă. Fikret îl sună apoi pe Tahir, care este în pădure, noaptea, pentru a-i spune că l-a găsit pe Yigit și îi dă adresa.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 27 rezumat

Vedat se întoarce acasă furios. El o vede pe Nazar, acuzând-o că este bucuroasă că este supărat, apoi pornește muzică de Vivaldi la pick-up și se duce s-o bată iar. Nazar nu se teme, însă, pentru că ea ripostează, făcându-l ratat, Vedat o lasă în pace. A doua zi dimineața, el îi spune să nu se obișnuiască să vorbească așa cu el că vor fi consecințe. Nazar îi spune că mama ei a văzut-o învinețită, dar tatăl ei Cemil nu știe de bătaie, însă dacă va afla, va fi prăpăd pentru el.

Tahir ajunge la Fikret și, după ce i-a mulțumit că l-a găsit pe Yigit, pleacă la Nefes. Fikret recunoaște dragostea pe care Tahir și Yigit o au unul pentru celălalt și consideră că Tahir este tatăl copilului, că Vedat și-a pierdut de mult acest drept. Fikret îl sună pe Vedat pentru a-i spune că Yigit a fost găsit și este în siguranță cu familia Kaleli. Fikret pare să joace jocuri cu Vedat, provocându-l într-un fel, deși tolerează cruzimea lui Vedat și îl ajută.

Vedat ajunge, însă, să pună la îndoială revenirea lui Yigit la mama sa, afirmând cu emfază că el este tatăl lui. Fikret îi dă apoi lui Vedat o lecție severă despre ce înseamnă să fii „tată”, citând toate lecțiile pe care un copil ar trebui să le învețe de la tatăl său, lecții pe care acesta nu le-a învățat niciodată și nici nu le-a transmis copilul său.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 27 rezumat

Vedat pleacă la Istanbul ca să găsească o cale perfect legală la care nu se gândise până atunci de a-l obține pe Yigit, și îl sună pe Fikret ca să-i spună asta, și că, în plus, va pleca împreună cu copil și cu Nefes în America, unde Tahir nu îi va găsi niciodată. Fikret își dă seama că „lecția” lui despre paternitate a căzut pe urechi surde și plânge din cauza nedreptăților pe care vrea Vedat să le facă.

Turkan merge la cumpărături, Nazar rămâne cu Mercan care descoperă că își poate mișca degetele de la picioare. O întreabă pe mama ei dacă o poate duce pe Mercan la ea acasă, la Vedat, deoarece el va fi plecat mai mult timp și îi este urât singură, înconjurată de bodyguarzi. Turkan este de acord, sperând că Nazar o poate ajuta pe sora ei să-și revină. Berrak vine în vizită și le spune surorilor că Yigit și Nefes sunt împreună și în stare bună.

Mustafa și Tahir merg la docuri la muncă. Ei îl invită pe Fikret la cină pentru a-i mulțumi că l-a găsit pe Yigit, iar Mustafa comentează că Fikret este un ciudat. La scurt timp, Mithat vine să-i spună lui Tahir că pușca cu care Vedat a împușcat-o pe Nefes nu a fost găsită, deci nu există dovezi care să-l acuze pe Vedat de crimă. Mustafa îl invită și pe Mithat la cină, explicând că vrea să-i mulțumească lui Fikret pentru ajutorul acordat. Cu siguranță că Mithat îl va investiga pe Fikret și va descoperi că el a fost cel care l-a împușcat pe unchiul de nume al lui Tahir asupra femeii pe care o iubea, Sakine.

Sarcasmul dintre mama Saniye și Asiye continuă iar Mustafa este de obicei prins la mijloc și asta poate fi amuzant. Cu toții se pregătesc pentru cină când ajunge Fikret pentru a împărtăși masa cu ei. El îi dă un cadou lui Yigit, un ceas vechi, și spune că tatăl lui îl va învăța să citească ceasul. Yigit este confuz pentru că știe că Vedat este tatăl său, dar îl iubește pe Tahir ca pe un tată adevărat.

Mercan lucrează cu Nazar și un kinetoterapeut și revenirea ei este destul de spectaculoasă. Vedat obține custodia legală a lui Yigit printr-un fel de șiretlic avocățesc, anulând vechea custodie ca fiind o eroare judiciară. Fikret cumpără nisip de la Mustafa, iar Tahir și Nefes se ocupă de Yigit. O lună mai târziu, însă, zilele liniștite s-au încheiat. Vedat s-a întors. Îl sună pe Fikret să-i spună că vine să-l ia pe Yigit în America.

Episodul 27 din serialul Lacrimi la Marea Neagră se încheie cu Vedat sosind la casa Kaleli și luându-l cu forța pe Yigit din familie. Ultima scenă arată pe Yigit care îl strigă pe Tahir „tată” în timp ce Vedat îl bagă în mașină.

Acum ne rămân multe întrebări. Ce rudenie există, dacă există, între Fikret și Vedat? Sunt rude de sânge? De ce Fikret vorbește filosofic despre paternitate? De ce Fikret îl numește pe Vedat „fiu” când dezaprobă clar ceea ce a făcut și ce intenționează să facă? De ce vrea Fikret să se apropie de familia Kaleli atunci când, de fapt, poartă ranchiună împotriva lor? De ce nu se teme de ei? Când va descoperi familia cine este el cu adevărat? Mercan va dezvălui vinovăția lui Vedat? Ce va face Cemil Dagdiveren când va descoperi că Vedat pleacă în America, lăsând-o în urmă pe fiica sa Nazar? Dar toate acestea într-un episod viitor. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 26 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 28 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.