miercuri, 9 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 29 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 29 rezumat

Tahir și Nefes tocmai veneau spre vila lui Vedat, care era plecat până la Fikret, și văd flăcările de la etaj. Tahir se repede până sus, sparge geamul și îl salvează pe Yigit. Acasă la Kaleli, polițistul Ali îl avertizează pe Tahir că preluarea băiatului reprezintă o încălcare a legi dar acesta răspunde că nu-i pasă. Mustafa și Asiye aud discuția dar Tahir nu are chef să le explice toată pățania. Saniye cobește că Vedat va veni iar la ei cu poliția să-l ia pe Yigit.

Fikret, după ce aude ce are de spus psihopatul, conchide că Nefes a acceptat cam repede propunerea lui, dar Vedat este convins că instinctul matern a fost mai puternic decât iubirea pentru Tahir. Apoi zâmbește cu superioritate ca și cum ar spune că o cunoaște foarte bine pe femeia lui. În acel moment este anunțat telefonic despre incendiu și pleacă în grabă de la Fikret, bineînțeles amânându-și planurile de plecare peste graniță. La conac, încă sunt flăcări, pompierii își fac datoria, însă oamenii lui nu știu să-i spună unde-i este fiul. Furios, el o sună pe Nefes și o acuză de răpire, dar Tahir preia conversația și îi răspunde că el doar l-a protejat pe copilul care l-a numit tată. Vedat pleacă imediat către casa Kaleli iar pe drum stă de vorbă cu Fikret, care îl avertizează din nou pe nebun că greșește, că e bine ca Yigit să fie cu mama lui și că Vedat va avea de suferit dacă nu se oprește din jocul lui nebun. Deocamdată, un blocaj pe șosea îl face pe Vedat să se întoarcă acasă unde urzește noi răzbunări. Ajuns acasă, se duce la un seif de unde ia glontele rămas în perete când l-a împușcat Nefes, având intenția s-o reclame la poliție.

La Dagdevireni, Turkan îi îngrijește vânătăile lui Nazar iar Mercan poate vorbi din nou. Femeia se întreabă oare ce se va întâmpla când Cemil va afla despre comportamentul ginerelui său. A doua zi dimineața, Mercan se duce singură, mergând în baston, la masă, dar Vedat apare la ușă. Turkan îl bruschează și îl împinge afară atenționându-l ca dacă-i spune lui Cemil ce i-a făcut lui Nazar, îl va face bucățele. Dar Vedat are tupeul să-i spună soacrei lui că dacă i se va întâmpla ceva, Nazar va avea și mai mult de suferit. Triumfător, psihopatul intră înăuntru și se așează la masă întrebând-o răutăcios pe Mercan ce mai face. Cemil o îndeamnă pe fiică-sa să-i răspundă musafirului, dar ea tace. După ce stau la masă, Vedat îl ia deoparte pe Cemil și îl asmute din nou împotriva lui Tahir insinuând că el este cauza stării lui Mercan de acum. Amândoi plănuiesc să aducă un transport de arme de contrabandă și să le plaseze într-una din vasele familiei Kaleli, în așa fel încât să-i bage la închisoare pe Mustafa și pe Tahir.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 29 rezumat

În acea dimineață gemenii nu sunt acasă. Ei și-au petrecut noaptea pe o bancă pentru că de cu seară s-au bătut cu unii, de care nu-și amintesc nici măcar numele sau motivul bătăii, dar știu cum arătau. Mustafa îi sună și îi cheamă la birou, apoi se duc toți trei la un hotel unde se pare că îi văd pe bătăuși și începe runda a doua de pumni.
Nefes îl pregătește pe Yigit pentru școală apoi se duce s-o vadă pe Mercan, iar Turcan își cere scuze de la ea pentru că a judecat-o greșit și i-a stat împotrivă. Mercan îi spune lui Nefes că se teme că dacă vorbește despre Vedat, Nazar va avea de suferit.

Saniye se află la cumpărături când primește un bilet de la Fikret care o acuză că din cauza ei au murit Tahir nebunul și Sakine iar viețile lor (al lui Fikret și Saniye) sunt ruinate acum. Femeia simte că-i fuge pământul de sub picioare, iar tipul care i-a dat bilețelul o cheamă să stea de vorbă cu cel care i-a scris mesajul. Saniye se îndreaptă către cimitir, unde se află Fikret, iar până acolo își amintește scenele de când era tânără și s-a dus să-i spună tatălui lui Sakine că fata lui a fugit cu Tahir nebunul, indicându-i și adresa din Istanbul unde se ascund. Tânărul Fikret ia adresa din mâinile tatălui fetei... Acum el se află la mormântul lui Sakine, singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat și pe care a fost nevoit s-o împuște (deocamdată nu știm de ce). Saniye ajunge la mormânt și Fikret îi amintește că îl iubea pe Tahir nebunul, dar acesta era îndrăgostit de Sakine, la fel ca și el. Apoi o acuză că din răzbunare și gelozie i-a spus tatălui fetei unde se află împreună cu Tahir, distrugând viețile a patru oameni din care doi sunt în pământ acum. La final Fikret o roagă pe Saniye să păstreze discreția asupra acestei întrevederi. Biata femeie este dată peste cap, se simte rău...

Vedat se întâlnește cu avocata și îi arată glontele sugerând că a venit vremea să se răzbune pe Nefes și s-o bage la pușcărie. Ea îi spune că asta va însemna o pedeapsă de 8 ani, dar pe psihopat nu-l interesează. După aceea el îl sună pe Cemil să vadă dacă a reușit să face ceva cu transportul de arme despre care au vorbit. Însă în acest timp frații Kaleli și bătăușii sunt arestați pentru tulburarea liniștii publice. Ali le spune gemenilor și lui Mustafa că dacă-și cer scuze, plângerea va fi retrasă.

Saniye ajunge acasă împleticindu-se și i se face rău chiar în fața intrării. Nefes, Mercan și Nazar sunt acolo și o ajută să meargă înăuntru. Mustafa completează ultimul cec din banii pe care îi datora lui Vedat și îl trimite pe Tahir să-l ducă. Între timp Nazar a ajuns acasă, dar Vedat îi spune să plece în camera ei și să nu apară când vine Tahir. Psihopatul ia cecul și îl arde în fața lui Tahir amenințând că va lua ceva mult mai valoros de la ei.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 29 rezumat

Asiye se află cu Nefes la cumpărături, pentru că ea și Tahir vor petrece o seară specială. El cumpără un inel de logodnă și o invită la un restaurant pe soția lui, care este și mai frumoasă acum, într-o rochie elegantă și dusă la salon. El îi explică faptul că poate căsătoria lor a fost prea rapidă și nu au avut timp de undele pregătiri, dar acestea se pot face și acum, apoi îi dă inelul. Toată noaptea și-o petrec împreună, pe malul mării, prin parcuri, iar dimineața îi prinde împreună în pat, sugerând că acum Nefes i s-a dăruit cu totul omului iubit. Însă nici Vedat n-a dormit toată noaptea pentru că și-a pus planul în aplicare. A transferat armele pe unul din vapoarele lui Mustafa apoi i-a cerut avocatei să facă plângerea împotriva lui Nefes. Episodul 29 din serialul Lacrimi la Marea Neagră se încheie cu poliția care vine și trezește familia Kaleli cerând s-o aresteze pe tânăra femeie....

Dar oare ce scop au avut bătăile dintre gemeni și străini? Cum va înfrunta mama Saniye greșelile trecutului și ce vor face Mustafa și Tahir împotriva lui Vedat? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 28 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 30-31 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.