sâmbătă, 19 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 36 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 36 rezumat

Mercan accelerează iar lațul din jurul gâtului lui Berrak se strânge. Mercan crede că îl pedepsește pe Vedat pentru cruzimea sa, fără să știe că el este bine mersi, pe stradă. Jurând că se va răzbuna pe cele cinci prietene, psihopatul o sună pe Nefes ca să-i spună grozăvia ce va urma în secundele următoare și adaugă că mai bine o vizitează la pușcărie decât să știe că e fericită cu Tahir. După aceea Vedat îl sună pe Fikret.

Mustafa și Tahir, după confesiunea lui Asiye vor să-l salveze pe Vedat ca să nu intre la închisoare femeile lor. Nazar s-a trezit și vede că patul surorii sale este gol după care o caută prin casă și își dă seama că a plecat, pentru că nu vede camionul în curte. Disperată îl sună pe Murat să-i spună să meargă la casa din deal. Nefes, după convorbirea cu Vedat, a luat scuterul lui Murat și a plecat către casă. Așadar, acum toată lumea se îndreaptă spre același loc să-l salveze pe nebun, ca să nu suporte victimele sale consecințele legii. Dar Mercan aproape că a spânzurat-o pe Berrak...

Vedat ajunge la Fikret, dar nu răspunde clar la întrebările acestuia, pentru că este preocupat de gândul că cele patru femei vor fi arestate inclusiv pentru răpire. Fikret îl întreabă dacă într-adevăr are de gând să depună plângere la poliție, el răspunde că va face, dar nu imediat. Că vrea să le tortureze știind că le este frică de consecințe o vreme. Însă Fikret nu crede că femeile vor fi arestate fără probe concludente, dar Vedat răspunde că sunt camere video în casă care precis au înregistrat incidentul cu răpirea lui. Dar după ce pleacă psihopatul, Fikret îl sună pe Doruk (care este omul lui la Vedat) și îi spune să distrugă înregistrările din seara răpirii.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 36 rezumat

La casa din deal Berrak a fost salvată de la moarte și acum cu toții discută situația. Berrak recunoaște că a greșit cedând în fața lui Vedat când l-a dezlegat, iar acum vrea să-l vadă mort. În cele din urmă se duc cu toții la casele lor, conștienți că Vedat va riposta. Acum Tahir este furios că Nefes s-a băgat în situația asta complicată și că nici măcar nu i-a spus de la început ce face. Nefes răspunde că i-a făcut plăcere să-l vadă pe fostul ei bărbat legat și fără apărare. Tahir îi spune că asta este o prostie. Că Vedat nu iubește nimic și pe nimeni, decât pe el însuși. Că prin fapta lor l-au insultat și că va riposta foarte dur și că el poate să o protejeze de orice, dar nu și de lege.

Vedat ajunge acasă și unul din oamenii lui îi înmânează niște înregistrări pe un stick. Rezultă că el îi spusese asta înainte de a ajunge la Fikret. Pe înregisrări vede că Doruk le-a ajutat pe femei, astfel că acum știe cine-i spionul lui Fikret. Mustafa o ia la întrebări pe Asiye să vadă dacă povestea ei se potrivește cu cele auzite la casa din deal, apoi o face să-și dea seama că fapta lor este foarte gravă și poate avea consecințe urâte. A doua zi el le spune gemenilor să aducă niște arme acasă pentru că se pot aștepta la orice din partea psihopatului.

Doruk o sună pe Nazar să-i spună că a șters dovezile de pe camerele de supraveghere așa că să nu aibă nicio teamă. Dar el nu știe că Vedat este în posesia unor copii făcute înainte ca el să șteargă totul și nici nu bănuiește că e deja descoperit ca fiind omul lui Fikret. Saniye este singură acasă și se întreabă ce se petrece cu familia ei. Cele cinci femei se află acasă la Osman și jură să-l uite pe Vedat și răul pricinuit de el și să meargă mai departe prin viață. Nefes este sunată de Esma care îi spune că le-a făcut rost de un fel de contract pentru firma de catering, care nu le va aduce foarte mulți bani, dar le va face reclamă. Fetele se apucă să facă o listă de cumpărături pentru gemeni în timp ce Tahir și Mustafa ajung acasă la Vedat. Tahir îl bate pe rivalul său și îl amenință că dacă face plângere la poliție, el (Tahir) nu mai are nimic de pierdut și se va răzbuna cumplit. Însă Vedat nu cedează și nu-i face jocul lui Tahir. După ce frații Kaleli pleacă, Vedat ordonă să i se pregătească mașina și se duce la Fikret, dar acesta, deși îl vede bătut și își dă seama că Tahir a fost făptașul, nici nu se uită la Vedat. Acesta din urmă, ca să se răzbune, îi spune printre dinți că va avea grijă de Doruk.

Murat și Fatih livrează mâncare iar fetele fac meniul. Tahir vine acasă și o ia pe Nefes pe malul mării spunându-i că l-a bătut pe Vedat. Osman se duce pe la Kaleli să o salute pe Saniye și face o remarcă vizavi de cât de mare e casa ei, și e singură în ea, și cât de mică este a lui și e plină de lume. Dar Saniye rămâne impasibilă, iar a doua zi văzând că Mustafa, Asiye și Balîm nu vor să stea la masă, le spune că nu-i așteaptă în mod special.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 36 rezumat

Vedat începe distracția. Poliția vine acasă la Dagdevireni să le aresteze pe Mercan și Nazar, iar o altă echipă merge la Osman să le aresteze pe Nefes, Asiye și Berrak. În urma acestor descinderi, Cemil face o criză. Acum toată lumea știe ce se întâmplă, dar Saniye și Osman nu înțeleg nimic, pentru că nimeni nu le-a povestit ce s-a întâmplat. La poliție, Esma iese și le spune celor din familia Kaleli și Dagdevirenilor că ancheta este în curs iar cazul e cât se poate de grav. Vedat a făcut plângere pentru tot ce a pățit, inclusiv pentru bătaia de la Tahir, însă el nu este de găsit.

Fikret află despre plângerea lui Vedat. La prima înfățișare, femeile cer fiecare iertare pentru celelalte inculpate în timp ce Esma le reprezintă. Tahir și Mustafa își reproșează că nu l-au oprit pe Vedat la timp și cer iertare pentru cele cinci femei. La final, judecătorul cere ca ele să fie arestate timp de 30 de zile, și dacă totul se adeverește, să fie trimise la închisoare conform faptelor comise.

Episodul 36 din serialul Lacrimi la Marea Neagră se încheie cu cele cinci femei ajunse într-un dormitor comun la închisoare....

Și totuși unde este Vedat? Fikret are de gând să le ajute pe femei cu ceva? Cemil își va apăra fetele împotriva psihopatului? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 35 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 37 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.