vineri, 29 noiembrie 2019

Gulperi ep. 6-10 rezumat

Gulperi ep. 6-10 rezumat

6. Gülperi a decis să renunțe la Hasan pentru libertatea și fericirea lui dar se pregătește pentru cea mai grea situație legată de acest fiu al ei. Hasan are un alt plan în minte și acest lucru va schimba viața tuturor. Pe de altă parte, Kadîr este foarte supărat după ce a aflat tot ce Seyma i-a ascuns și a luat o nouă decizie. Kadir, care dorește ca fiecare să plătească prețul pentru ceea ce face, și începe să-și amintească lucruri din tinerețe și să pună la îndoială alegerile din viața sa. Bedriye încearcă să găsească o soluție certă la presiunea căsătoriei care încă planează asupra ei. În timp ce Gulperi lucrează din greu pentru a-și întreține familia și a o ține aproape, va trece printr-o experiență care îi va pune în pericol viața pentru a-și proteja copiii.

7. Yakup caută noi oportunități de a obține custodia pentru Hasan. Gulperi, a cărei viață este în pericol datorită ​​loviturii de cuțit, îl sperie destul de mult pe Hasan. În timp ce ea zace neputincioasă în camera de spital, Hasan merge după Ali să-i ceară socoteală. Cu toate acestea, acest lucru duce la probleme și mai mari. Când află că Gülperi a fost înjunghiată, Kadîr lasă deoparte totul și caută s-o ajute pe ea și familia ei. Dar acest lucru nu scapă neobservat. În timp ce Bedriye este vinovată de cele întâmplate cu mama ei, Can nu are de ales decât să se roage. Yakup, care știe ce s-a întâmplat cu Gülperi și cu copiii săi, caută noi oportunități de a-l obține legal pe Hasan. Seyma își continuă planurile de a o ține pe Gulperi departe de Kadir. De această dată, viața o va lovi pe Gülperi de unde nu se aștepta niciodată.

8. Gülperi nu cunoaște planurile pregătite de Seyma pentru ea. O provocare și mai mare o așteaptă pe Gülperi, care a fost nedreptățită și alungată din casă împreună cu copiii ei. Distanța pe care trebuie să o pună între ea și Kadir face această luptă și mai dificilă și îl determină pe avocat să reflecteze asupra propriile sentimente, apoi să obțină răspunsuri pentru care nu este pregătit. Hasan este obligat să-i ofere lui Seyit un viitor dar trebuie să riște pentru familia sa. El trebuie să îndeplinească o sarcină care i se cere, dar Hasan nu este dispus să facă acest lucru. Pe de altă parte, Bedriye încearcă să facă față durerii de a fi acuzată de furt. Hasan își dă seama că are probleme mult mai mari decât anticipase. Pe de altă parte, Gülperi nu cunoaște planurile lui Seyma pentru ea și ajunge la un punct în care iarăși lumea ei se zdruncină datorită unui adevăr pe care l-a aflat și la care nu se aștepta.

9. Kadîr ajunge într-un punct ireversibil în relația lui cu Seyma. Gülperi se prăbușește în fața nedreptății și este obligată să ia noi decizii cu privire la locul lui Kadîr în viața sa. Avocatul își dă seama că nu mai poate continua așa și că trebuie să-și asculte inima. Planurile lui Seyma devin și mai crude. În loc să se răzbune pe cine trebuie, Hasan își riscă propria viață. Acest lucru îi va afecta atât pe Gülperi, cât și pe Kadir. Pe măsură ce Bedriye și Can încearcă să se adapteze la noua lor viață, aceștia sunt tulburați de o vizită neașteptată. Gülperi și Kadîr, care încearcă să-și pună viața în ordine, trebuie să treacă printr-un nou test. În ciuda tuturor deciziilor pe care le-a luat, Gülperi se va regăsi într-o poveste complet nouă, în fața a ceea ce spune Kadir.

10. Gülperi, care a avut o lovitură de unde nu se așteptase, se hotărăște cu greu să se întâlnească cu Kadîr. Șocată de ceea ce-i spune acesta, Gülperi încearcă să-l țină departe de ea. Dar tot ceea ce credeau că au lăsat în trecut trebuia lămurit și mai târziu amândoi se vor confrunta cu adevăratele lor sentimente. După ce o salvează pe Selen, Hasan își dă seama că Seyit a luat o decizie greșită. Școala se transformă într-o tortură pentru Bedriye, în timp ce pentru Can experiența aceasta este una foarte plăcută. Seyma continuă să lupte împotriva lui Gülperi și a familiei sale pe toate fronturile. Yakup, care cooperează cu ea, încearcă s-o învingă pe Gülperi cu planul său, care îl include și pe Kadîr.

Orice inadvertențe față de acțiunea serialului se datorează traducerii din limba turcă prin intermediul traducătorului automat Google.



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Gulperi - ep. 2-5                                     urmează: Gulperi episoadele 11-15 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Gulperi - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.