marți, 26 noiembrie 2019

Iya - ce haine sa porti in perioada sarcinii

Iya - ce haine sa porti in perioada sarcinii

Sarcina este o etapă uriașă în viața unei femei. Aduci o viață nouă pe această lume, iar mamele fac tot ce le stă în putere pentru a se asigura că micuții lor sunt sănătoși și foarte bine îngrijiți. Dar adeseori, mamele uită că și ele trebuie să fie îngrijite în egală măsură. Confortul din perioada sarcinii este primul lucru la care trebuie să te gândești, deoarece corpul tău are nevoie de el, astfel încât să ai o sarcină ușoară și ca să nu pui în pericol fătul. Purtarea hainelor potrivite în timpul sarcinii nu este un lux, ci o necesitate și ar trebui să știi dinainte cam ce materiale ai voie să porți și ce nu, sau ce fel de haine de gravidă trebuie să-ți cumperi, în așa fel încât să le folosești și pe perioada alăptării.

De ce trebuie ca femeile însărcinate poarte haine confortabile?


Iya - ce haine sa porti in perioada sarciniiHainele pe care le porți îți pot afecta sănătatea în timpul sarcinii. Iată motivele pentru care femeile însărcinate ar trebui să poarte haine confortabile:
Corpul tău se schimbă drastic în doar câteva săptămâni. Întreaga fază a gravidității este, de fapt, o schimbare extraordinară, deci trebuie să porți haine gravide care nu sunt doar confortabile, dar și potrivite pentru ritmul tău de creștere. În timpul sarcinii, corpul este în alertă ridicată, din cauza schimbărilor hormonale. Unul dintre rezultatele dezechilibrului hormonal este sensibilitatea pielii. Aceasta înseamnă că ești mai predispusă la alergii și erupții cutanate decât înainte de a fi gravidă. Purtarea materialului potrivit este imperativă în acest caz, în special dacă deja aveai o piele sensibilă.

Primul trimestru de sarcină este sinonim cu apariția vărsăturilor pentru majoritatea femeilor. Purtarea de haine incomode nu este chiar cea mai înțeleaptă decizie, deoarece este evident că nu vei face decât să te simți și mai rău. Hainele strâmte pot provoca arsuri la stomac și indigestie, ca să nu mai vorbim de faptul că pot face rău ființei care crește în tine.

Să parcurgi nouă luni de sarcină înseamnă că vei trece și prin diferite anotimpuri. Multe femei gravide se plâng de căldură și transpirație în timpul verii și de prea mult frig în timpul iernii. În zilele de vară sunt indicate haine gravide de bumbac care absorb transpirația și păstrează răcoarea, mai ales în timpul zilei. Iarna, poartă haine din lână. Postura de somn se schimbă în timpul sarcinii, în special în ultimul trimestrul. În timp ce dormi, alegeți o ținută adecvată de noapte care să fie lejeră și moale.

Ce fel de haine gravide trebuie să porți?


Iya - ce haine sa porti in perioada sarciniiSarcina poate să nu fie în acord cu ideea ta despre modă, mai ales atunci când perechea preferată de blugi și topul care definește talia nu se mai potrivesc deloc. Totuși, toată speranța nu se pierde, pentru că poți părea în continuare un milion de dolari și să fii și confortabil. Deci ce fel de haine trebuie să porți?

Rochii sau bluze de bumbac, lărguțe în partea de sus și foarte largi de sub talie în jos. Bumbacul ajută la absorbția transpirației și menține răcoarea, este prietenos cu pielea, astfel încât să funcționeze și în favoarea ta. Pantalonii sau fustele pot fi fixate cu un cordon nu foarte strâns, în acest fel, vei ajusta etanșeitatea lui dacă nu te simți bine.

Odată cu sarcina, talia și sânii cresc în dimensiune - așa că va trebui să investești în sutiene cu cupe mari care pot ajuta și la alăptare, după sarcină. De asemenea, evită sutienele subțiri sau căptușite, deoarece acest lucru poate inhiba circulația sângelui. Evită țesăturile sintetice, elastina, șifonul sau georgette. Hormonii sunt în exces și datorită lor vei transpira excesiv. Purtarea acestor materiale nu te ajută deloc, dimpotrivă.

Iar dacă vrei să cauți tot felul de haine pentru perioada sarcinii, am găsit haine gravide pe Iya.ro și dacă accesezi site-ul, vei găsi o multitudine de haine pentru femei însărcinate și de lenjerie intimă pentru perioada de alăptare. Este un magazin online complex pentru gravide, unde fiecare găsește ceea ce are nevoie, ba chiar și hăinuțe pentru bebeluși și accesorii se găsesc pe Iya.ro. Dacă dorești să- afli informații suplimentare, contactează-i la telefon 0742 098 188, sau, dacă locuiești în zonă, mergi la magazinul lor din strada Lianelor, Nr. 8, din Turda, jud. Cluj.

Și nu uita, sarcina nu este doar despre bebeluș, ci și despre tine!



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










12 comentarii:

  1. Interesant subiect pentru viitoare mamici, multumim de informatii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bun articolul! Ma gandesc sa fac si eu un top de chestii before & after nastere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hainele confortabile sunt absolut necesare pe timpul sarcinii. Eu încă alăptez și îmi prind bine lucrurile special create pentru această perioadă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bun aricolul pentru viitoarele mamici !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt atâtea opțiuni pentru haine de gravidă acum, încât ai nevoie doar de puțină informație despre material și calitate. Tocmai de aceea articolul tău este binevenit și forte util mămicilor în devenire.
    Mulțumesc, le voi recomanda!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca as fi insarcinata as opta pentru tinute cat mai comode, dar si chic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne, cat de utile sunt hainele speciale pentru sarcina, pe care le poti folosi si ulterior la alaptat. Ma bucur ca acum sunt atat de multe optiuni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vad cateodata haine asa de dragute la sectiunea de gravide ca le-as lua si pentru mine :-D

    RăspundețiȘtergere
  9. Văd că încep să apară haine din ce în ce mai drăguțe și lejere pentru gravide :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiu ca se gasesc foarte greu hainele pentru aceasta perioada, cand o sa am nevoie o sa caut pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumoase sfaturile tale!! Sigur voi gasi articolul util pentru cand voi avea nevoie sau pentru prietenele mele. 😘

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte util articolul pentru viitoarele mamici.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.