joi, 7 noiembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 50 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 50 rezumat

Genko, gândindu-se la refuzul direct la familiei Kaleli, se hotărăște să-i distrugă. Noaptea, o ambarcațiune acostează lângă una din bărcile lui Mustafa și trei tipi mascați, îmbrăcați în negru, intră în barca cealaltă, la camera motorului. Oamenii lui Genco plasează explozibil. Dimineața Mustafa vrea să scoată nisip împreună cu căpitanul Cemal, iar Tahir ar trebui să rămână cu familia. Peste zi, Tahir primește un telefon de la un număr necunoscut că ambarcațiunea s-a dus la fund iar operațiunile de salvare sunt în derulare.

În episodul trecut, Nefes și Tahir erau la spital, unde medicul ginecolog le explică faptul că nu au de ce să se teamă, că totul este în regulă. Genco se află la salonul de manichiură iar Murat vrea să-i vorbească, dar afaceristul spune că-l înțelege că are probleme cu familia că și el a avut cândva. Murat spune că nu este vorba despre neînțelegeri, dar Genco își vede de ale lui și vorbește în continuare la fel, pentru ca cei din jur să creadă că Murat este în conflict cu Kaleli. Apoi îi oferă o cameră la hotel, pe care i-o va plăti el, ca semn de recunoștință pentru că i-a salvat viața. În retrospectivă, vedem că Genco s-a interesat la Cemil Dagdeviren despre Murat și așa a aflat mai multe despre geamăn.

Hanife se duce pe la familia Kaleli să aducă niște leacuri pentru rana lui Tahir, fără să-i pese că el este însurat, dar când Osman pomenește despre Murat, ea se gândește la acesta ca la un viitor ginere, iar Hanife este condusă la ușă. Murat a acceptat oferta de a rămâne la hotel iar a doua zi este așteptat de Genco care-i propune un job. Geamănul refuză, considerând că omul nu-i este dator chiar într-atât. Genco îi lasă cartea de vizită, dar Murat îi spune că și-a uitat cheile de la mașină la el. Însă afaceristul zice că nu sunt cheile lui, ci poate sunt cele de la mașina lui Murat. Genco i-a lăsat cadou o mașină, cu care îl îndatorează până peste cap pe geamăn. Apoi Murat îl sună pe Fatih să-i spună că de acum înainte el va merge pe propriul său drum. Când Fatih întreabă ce-i cu mașina aia, el nu-i spune nimic despre felul în care a obținut-o, ci doar îi atrage atenția că nu ar trebui să rămână toată viața în umbra lui Mustafa. Fatih se duce la birou unde are parte de aceleași rele tratamente din partea fratelui mai mare ca și până acum, ceea ce-l pune pe gânduri și îl face să privească altfel cuvintele lui Murat.

Mercan găsește hăinuțele dăruite lui Nefes la gunoi și le ia de acolo apoi le aruncă în mare. La docuri Cemal îi spune lui Mustafa că deja 4 afaceriști din Trabzon i-au vândut lui Genco firmele lor. Ali trece pe acolo și spune că autorii jafului nu au fost prinși și că jaful din ziua precedentă a fost un fel de mesaj. Tahir își propune să treacă pe la Fikret, care-l cunoaște pe Genco, să-l întrebe despre acesta. Fikret îi spune că Genco este foarte bogat dar că este un tip cu multe părți ascunse, că o mare parte din bani i-a făcut prin trafic de droguri, arme și alte afaceri ilegale. Concluzia este că el n-ar trebui să se amestece în treburile lui Genco pentru că lucrurile ar putea ieși foarte urât, dar Tahir nu pare să fie dispus a urma sfaturile date cu sinceritate.

Mai târziu Genco se întâlnește cu Murat și acesta îl provoacă la un fel de partidă de tir ca să vadă cât de bine știe să tragă. Însă după ce Murat trage câteva focuri într-o țintă dreptunghiulară de mărimea unui om, un bodyguard de-al lui Genco ia arma (cu amprentele lui Murat pe ea), o învelește într-o pânză și o ascunde în haină. Apoi se duce la ținta de după care scoate cadavrul celui care a vrut să-l înjunghie pe Genco. Astfel, Murat poate fi acuzat de crimă. După aceea afaceristul zice că acea cameră de hotel este plătită permanent pentru Murat și că el ar trebui să se îmbrace cu haine scumpe și elegante. Genco propune ca Murat să-l cunoască pe fiul său, Tarîk, care momentan se află în Rusia cu afaceri. După ce geamănul pleacă, Genco ordonă oamenilor săi acțiunea de montare a explozibilului în ambarcațiunea lui Mustafa.

Nefes și Tahir merg să-l ia pe Yigit de la școală și observă că Hazan este noua profesoară. Acest lucru nu le este pe plac, mai ales lui Nefes care redevine geloasă, în special pentru că Yigit zice că profesoara lui e tânără și frumoasă. Genco se pregătește să serbeze ziua fiicei sale Melek și merge cu ea la cumpărături. După aceea se invită la Cemil Dagdeviren la o cafea. O anunță și pe Nilufer despre asta adăugând că se așteaptă ca Hazan să vină și ea la aniversarea surorii sale.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 50 rezumat

Acasă la Kaleli se discută despre plecarea lui Murat. Fatih se preface că nu știe nimic, dar apoi îl așteaptă pe geamănul lui în restaurantul hotelului unde acesta locuiește. Murat vine îmbrăcat elegant, dar Fatih nu este impresionat. Familia Tamar ajunge la Cemil acasă, la cafea, dar conversația se leagă greu. Cemil și Genco rămân singuri, iar afaceristul începe să se intereseze de Kaleli. Înainte să plece, Genco o invită pe Mercan la ziua lui Melek.

La Kaleli, Mustafa este sfătuit de Osman să nu se mai poarte urât cu gemenii, dar acesta nu ascultă, deși toată lumea este de acord că greșește. Mai mult, chiar se ceartă cu Fatih care îl lasă baltă și pleacă. Osman îi spune lui Tahir că Genco este un tip foarte periculos, e venit de 15 ani în Trabzon, toată lumea știe cu ce afaceri dubioase se ocupă, dar nimeni nu face nimic să-l oprească.

Genco află și despre cancan-urile lui Tahir și Nefes din cauza lui Vedat. În aceste momente Tahir primește telefonul din prima scenă a episodului 50 din serialul Lacrimi la Marea Neagră. Acum toată familia se duce la docuri să aștepte rezultatul căutărilor. Dar paza de coastă se întoarce cu două cadavre acoperite....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 49 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 51-52 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.