luni, 9 decembrie 2019

Gulperi ep. 11-15 rezumat

Gulperi ep. 11-15 rezumat

11. Gülperi pregătește o zi de naștere surpriză pentru Can, dar este distrusă când își dă seama că fiul său a fost răpit. Încercând să îl găsească prin orice mijloace, Gülperi este forțată să ia o decizie dificilă pentru a-și salva fiul. Bedriye, care se învinovățește pentru răpirea lui Can, este ucisă (??) în timp ce Hasan îl urmărește pe Ejder fără să clipească. De asemenea, Seyit îl susține în această monitorizare. Kadîr, care vrea s-o sprijine pe Gülperi, își dă din nou seama cât de rea poate fi Șeyma datorită lui Jacob. Aproape că nu-i vine să creadă ce aude, până la urmă Kadir este obligat să facă o alegere de la care nu mai există cale de întoarcere în ceea ce-o privește pe soția sa. Deși Gulperi își păstrează speranțele pentru fiul său, în ciuda tuturor, o așteaptă o veste foarte proastă.

12. Când Gulperi află despre ce s-a întâmplat cu fiul său, îl cere pe Ejder pedepsit pentru asta. Ea, care este dispusă să îndure tot felul de dificultăți pentru a-l salva, cere socoteală lui Ejder când află ce i s-a întâmplat fiului său. Acesta va plăti prețul greșelii sale cu vârf și îndesat. În timp ce Kadîr se străduiește să o ajute pe Gülperi, el se ocupă și de problemele din familia sa. Șeyma este pe punctul de a lua o decizie care va afecta și viața lui Gülperi. Hasan se chinuie să-l găsească pe Can și se confruntă cu o realitate foarte dură - aceea că își poate pierde mama în orice moment. Deoarece Bedriye se simte vinovată, cooperează cu Gökhan și pleacă după Can. Călătoria lui Gülperi și a copiilor ei în căutarea lui Can se va încheia cu un sfârșit neașteptat.

13. În timp ce Gülperi așteaptă cu nerăbdare decizia judecătorului, o mare surpriză care va afecta ambele familii îi așteaptă afară. Gülperi ajunge la Can ca urmare a unui efort foarte mare, dar se prăbușește când află că fiul ei nu mai aude. El are putea să-și recâștige sănătatea prin tratament, dar este imposibil pentru Gülperi să ofere acești bani. În timp ce Artemis încearcă să digere faptul că Kadir și Șeyma divorțează, apropierea de Selen și Hasan îi face viața și mai dificilă. Kadir încearcă să anticipeze mișcările lui Șeyma, dar de data aceasta ea este cu un pas înaintea lui. La proces, Gülperi reprezentată de Kadir și Seyma reprezentată de Jacob, se confruntă din nou cu copiii. Pentru a influența decizia judecătorului, ambele părți prezintă toate informațiile pe care le au. În timp ce Gülperi așteaptă cu nerăbdare decizia judecătorului, o mare surpriză, care va afecta ambele familii, îi așteaptă afară.

14. Gülperi este gata să plătească tratamentul pentru Can și ca să facă rost de acei bani lucrează zi și noapte. Pe de altă parte, Hasan se îndepărtează din nou din cauza a ceea ce a auzit despre Gülperi în instanță. Kadir înaintează protocolul de divorț în fața lui Șeyma, pe care n-o mai poate suporta cu toate jocurile sale. Artemis, care reacționează la divorțul părinților ei, va fi distrusă odată ce va afla că Jacob este avocatul lui Șeyma . În timp ce Bedriye se confruntă din nou cu Damla, Can se teme că nu își va mai vedea mama și frații. Pe de altă parte, Seyit vine cu o propunere neașteptată ca Gülperi să-l ia înapoi. Gülperi este dezamăgită de noi surprize.

15. Deși Gülperi nu își poate ascunde uimirea față de propunerea lui Seyit, reacția lui Hasan, care aude discuția, este enormă. Întoarcerea lui Eyup schimbă toate planurile din familia Tașkin. Seyma a divorțat de Kadir, iar Artemis încearcă să se adpteze la o nouă viață. În timp ce Kadir face tot posibilul pentru a o împiedica pe Artemis să fie afectată de acest proces, el face, de asemenea, o surpriză neașteptată lui Gülperi. Hasan află ce s-a întâmplat cu Bedriye și încearcă să rezolve problema fratelui său. Bedriye se transformă complet atunci când îl întâlnește pe tatăl său. Gülperi va trebui să înfrunte necunoscutele trecutului la un moment neașteptat.


Orice inadvertențe față de acțiunea serialului se datorează traducerii din limba turcă prin intermediul traducătorului automat Google.


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Gulperi - ep. 6-10 tr                                     urmează: Gulperi episoadele 16-20 tr.

sursa foto: captură video de pe showtv.com.tr

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Gulperi - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.