luni, 30 decembrie 2019

Gulperi ep. 21-25 rezumat

Gulperi ep. 21-25 rezumat

21. Când Gülperi și Kadîr își dau seama că Can era în mașină cu ei în timpul producerii accidentului, sunt devastați. Kadir este hotărât să nu renunțe la caz. Gulperi începe să facă demersuri să-și aducă copiii lângă ea. Hasan este preocupat de mama lui și frații mai mici și începe pe cont propriu niște investigații, ca să vadă dacă tatăl său, Eyup, a fost implicat în accident. Astfel, îi cere ajutorul lui Seyit, însă acesta intră imediat într-un pericol iminent. Seyma este convinsă că Gülperi și Kadîr s-au decis să se căsătorească. Drept urmare, ea plănuiește să facă tot posibilul să le distrugă viața și să împiedice cununia.

22. Kadîr și Gülperi sunt acum mai legați decât oricând și nimic nu pare să-i poată despărți. Legal, au devenit soț și soție. Ei sărbătoresc această fericire de a fi împreună, chiar dacă este pentru scurt timp. În curând se vor confrunta cu noi probleme. Hasan privește într-o altă lumină lucrurile în legătură cu tatăl său, Eyup, determinându-l să vadă realitatea și cauza celei mai mari dezamăgiri din viața sa. Gokhan începe imediat să caute să afle ce s-a întâmplat cu Seyit care a dispărut. Gulperi și Kadîr după o perioadă de timp ajung la un anumit punct al călătoriei lor prin viață și decid că pot să spună tuturor despre fericirea lor. Totuși, datorită acestui fapt vor avea de înfruntat o situație neașteptată care-i forțează să facă niște alegeri la care nu s-au gândit.

23. Cei doi soți vor să le spună lui Hasan și Artemis despre căsătoria lor, dar ajung să fie ei cei puși în fața unei surprize când înțeleg că tinerii sunt împreună. Atitudinea lui Gülperi față de ei cauzează probleme relației cu Kadîr. Gokhan crede că Hasan are de-a face cu moartea lui Seyit și plănuiește să se răzbune. Hasan și Artemis, care au trăit în lumi diferite până acum, fac totul ca să se adapteze și să reziste dificultăților. Seyma caută căi noi pentru acțiunile sale, dar este riscant să mai încerce să-i separe pe Gulperi și Kadîr. Cei doi soți își dau seama că vor fi împinși într-o situație diferită pe neașteptate, și că multe din evenimentele pe care le trăiesc, nu le-au anticipat înainte de a decide căsătoria.

24. La auzul cererii lui Artemis, Gülperi se prăbușește și este obligată să recunoască faptul că acum sunt blocați. Deși Kadir spune că încă trebuie să reziste, Hasan nu este conștient de faptul că este pe punctul de a se afla adevărul. Hasan trebuie să intervină și să-și dea seama că Gökhan se află într-un punct critic. Acest eveniment va schimba din nou lucrurile despre care credeau că sunt stabile. În același timp, Hasan este forțat să intre într-o nouă luptă cu frații săi. Gülperi și Kadir au intrat în cel mai dificil moment a vieții lor împreună. Kadir este șocat de mișcarea neașteptată a lui Gülperi. Hasan, Bedriye și Can vor lua o decizie complet diferită.

25. Căsătoria lui Gulperi și Kadîr se năruie, iar vestea se răspândește rapid. Suna se duce imediat la Kadîr să-i întrebe ce se petrece. Eyup află veștile pe patul de spital și plănuiește un joc care va afecta pe toată lumea. Yakup vrea să se elibereze de datoria față de Eyup așa că vine cu niște idei de a-l folosi pe Hasan drept colac de salvare. Hasan devine confuz când aude că este singurul moștenitor al averii familiei. Ca s-o enerveze pe maică-sa, Hasan acționează ca și cum n-ar fi el însuși. Persoana care se opune direct acestei atitudini este Artemis, dar ea nu poate să împiedice anumite consecințe. În timp ce Gulperi dorește să se reunească cu Hasan și Bedriye, se produce ceva neașteptat. Eyup o răpește pe Seyma, pe care o dă la schimb lui Kadîr pentru Gülperi.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Gulperi - ep. 16-20                                     urmează: Gulperi episoadele 26-30 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Gulperi - prezentare.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.