marți, 7 ianuarie 2020

Ma numesc Zuleyha episodul 1 rezumat

Ma numesc Zuleyha episodul 1 rezumat

Povestea începe cu Yilmaz și Zulehya care se regăsesc după ce s-au pierdut unul de celălalt într-un tren care pleacă din Istanbul. Zulehya a supraviețuit unui atac vicios și Yilmaz a devenit un criminal fugar încercând să o salveze. Zulehya refuză să-l părăsească și declară că nu poate trăi fără el. Amândoi părăsesc Istanbulul fără să știe unde vor ajunge.

Mai apoi povestea ne duce înapoi cu două zile. Cei doi îndrăgostiți au muncit din greu pentru pregătirea nunții lor. Yilmaz este angajat ca mecanic de unchiul Ayhan care îl iubește ca pe fiul lui. Pe de altă parte, Zulehya lucrează ca și croitoreasă. Yilmaz și-a cheltuit întregul salariu pe două verighete și speră să se apropie de fratele vitreg al lui Zulehya, chiar dacă sunt conștienți că el ar putea să nu fie de acord cu mariajul și se tem că ar putea fi nevoiți să fugă dacă nu vor avea permisiunea. Veli (fratele vitreg) este un personaj suspect, iubește jocurile de noroc, este violent și își tratează soția și sora vitregă cu lipsă de respect. Într-una din nopțile sale de joc cu un gangster local, Veli își joacă toți banii, dar negociază pentru a-și achita datoriile vânzându-și sora domnului Naci.

Ma numesc Zuleyha episodul 1 rezumat

Sub pretextul că trebuie să ia măsuri mamei domnului Naci pentru o haină nouă, Zulehya este condusă spre casa gangsterului. Odată ajunsă înăuntru, este închisă într-o cameră în așteptarea domnului Naci! Soția lui Veli care a auzit despre planul pus la cale în secret se grăbește să-i spună lui Yilmaz sperând că poate ajunge la timp pentru a o salva pe Zulehya. Yilmaz ajunge în casă și, auzindu-i țipetele, urcă la etaj și deschide ușa. Acolo îl vede pe domnul Naci atacând-o pe Zulehya și are loc o luptă violentă. Yilmaz îl înjunghie mortal pe Naci. Ei fug la unchiul Ayhan și la soția sa. Temându-se pentru viața lor și încercând să evite arestarea pentru crimă, Yilmaz se îndreaptă spre gară și urcă în primul tren care pleacă din Istanbul. Între timp, Zulehya află ce s-a întâmplat, pleacă și ea la gară și urcă în același tren pentru a se alătura iubitului ei. Obosiți, cad într-un somn adânc și nu văd că au fost jefuiți. Acum sunt lăsați fără niciun ban.

În alt vagon protagonistul principal, Demir Yaman, stă cu ochii pe fereastră. Este un bărbat frumos cu părul închis la culoare, bine îmbrăcat și are un aer demn. Ochii lui sunt atrași de Zulehya, care a ieșit din tren căutând un robinet stradal cu apă. Bărbatul este imediat impresionat de frumusețea ei și se uită la ea îndelung, dar o pierde din vedere și, deși o caută, nu o mai găsește.

Trenul a intrat în gara Adana. Demir este întâmpinat de o mașină cu șofer care îl preia. Cei doi îndrăgostiți coboară și ei, dar nemaiavând bani, își amanetează verighetele pentru mâncare, apoi încep să meargă pe străzi în căutare de muncă. În sfârșit, se îndreaptă spre ferma lui Yaman unde lucrează Gaffur (majordomul principal și vechi prieten din armată cu Yilmaz). Zulehya spune prietenului și familiei sale că este sora lui Yilmaz pentru a evita bârfele. Cei doi trag speranța că vor fi ajutați și vor reuși să supraviețuiască.

Demir a ajuns acasă unde este întâmpinat de Hunkar, mama sa. Este ora mesei la fermă. Demir are oaspeți și discută cum să aducă utilaje agricole pe Câmpia Cukurova, deși Hunkar este foarte împotrivă. Invitații sunt Sermin și Sebahattin (Sermin este nepoata lui Demir, iar soțul ei, Sebahattin, este medic la spitalul local). Se poate observa cu ușurință că Hunkar și Sermin nu se suportă.

Din întâmplare, Demir o mai vede încă o dată pe Zulehya, stând afară din casa muncitorilor, unde locuiește Gaffur. Este o noapte fierbinte și nu poate să doarmă, așa că a ieșit afară să privească stelele când o viperă o sperie. Ea țipă, dar este ușurată când Demir o protejează vine și ucide șarpele. Acum își dă seama că aceasta este fata din tren și este surprins când o vede chiar sub nasul lui! Află că ea și Yilmaz sunt frate și soră și îi cere mamei sale să analizeze situația lor.

Cei doi sunt angajați să muncească la câmp. Gaffur nu se bucură să audă asta, pentru că știe că Yilmaz este un mecanic priceput și se simte amenințat de prezența sa. Știe că Demir îl va plăcea. Cei doi protagoniști sunt conduși într-o zonă extrem de săracă, plină de mizerie și noroi unde vor locui. Yilmaz este rușinat că trebuie să trăiască într-o asemenea sărăcie. Hunkar îl cheamă pe Yilmaz să-l întrebe câte ceva și îl găsește un bărbat cinstit și onorabil. El răspunde sincer că împreună cu sora lui se ascund de autorități și așa au ajuns la ferma Yaman. Într-o zi, în grădină, Hunkar are ocazia să vorbească și cu Zulehya și, după ce a auzit că a studiat croitoria, o angajează ca asistentă personală, spre invidia celorlalte servitoare.

Între timp, în Istanbul, Huseyin (omul lui Naci) îi caută pe Yilmaz și Zulehya și ajunge până la Adana. La fermă, Hunkar văzând situația sătenilor și a copiilor lor îi cere lui Gaffur să împartă niște hrană drept ajutor, apoi îi cere lui Sebahattin (care este medic) să asigure vaccinarea copiilor. Gaffur nu este mulțumit de acest aranjament și nu ține cont de dorințele lui Hunkar. La sosirea în sat, le dă doar o jumătate de sac de alimente pentru a fi împărțite la 4 case. Gaffur fură atât de la angajatorii săi cât și de la colegi.

Ma numesc Zuleyha episodul 1 rezumat

A doua zi, Demir are probleme cu motorul avionului personal. Yilmaz, care lucrează pe câmp, ascultă motorul și rezolvă problema. Demir este impresionat de cunoștințele lui despre motoare și îl folosește ca mecanic și șofer personal ceea ce provoacă și mai multă gelozie lui Gaffur.

La fermă are loc o festivitate de nuntă cu mai multe perechi de miri. Doamna Haminne, bătrâna de la conac, stă pe verandă și, deși are demență, își desfășoară activitatea cu încântare. Hunkar înmânează pungii cu bani fiecărui cuplu căsătorit. Sermin bârfește cu fosta soție a lui Demir, care este acum gravidă în 6 luni (au divorțat crezând că ea nu poate avea copii). Hunkar este foarte neliniștită de această veste, pentru că dacă Demir este infertil, fiica lui Sermin ar fi următoarea care va moșteni proprietatea.

Hunkar o ia pe maică-sa de la masă ca să o pună la somn. Din păcate, demența lui Haminne o determină să rătăcească noaptea. Acum toată lumea o caută cu torțe. Hunkar caută aproape de casă și ajunge în dreptul locuinței lui Yilmaz și Zulehya, văzându-i în ipostaze intime, astfel că își dă seama că cei doi nu sunt frate și soră!

Dacă doamna Haminne va fi găsită și ce va face Hunkar după ce a aflat că Demir și Zulehya nu sunt frate și soră, veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.



a fost: Ma numesc Zuleyha - prezentare                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 2 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.