joi, 9 ianuarie 2020

Ma numesc Zuleyha episodul 3 rezumat


Ma numesc Zuleyha episodul 3 rezumat

După o serie de peripeții, în care Yilmaz încearcă să scape de poliție, este prins și arestat și ulterior mutat la Istanbul. Până acolo, el a reușit să ascundă în pădure buletinele false. La secție e percheziționat și i se găsește verigheta în buzunarul hainei, iar el găsește o scuză plauzibilă. Züleyha este speriată că nu l-ar mai putea vedea niciodată pe iubitul ei. Hunkar, este evident că nu e deranjată de probabila sarcină a lui Zuleyha, pentru că, având în vedere că Demir este, foarte posibil, steril, copilul ar fi un moștenitor numai bun pentru ferma Yaman, dacă Hunkar reușește să manipuleze rapid lucrurile spre o căsătorie.

La bucătărie, Saniye este invidioasă că stăpâna se poartă cu mănuși cu Zuleyha și o ține să locuiască în conac. Acum, ea îi povestește lui Hunkar adevărul despre fuga din Istanbul și că Yilmaz l-a înjunghiat din greșeală pe Naci. Hunkar se interesează la un avocat și află că Yilmaz ar putea lua 30 de ani de pușcărie sau ar putea fi chiar executat. Züleyha este devastată, dar Hunkar o roagă să se gândească la copil acum, asigurând-o că ea nu va divulga secretul. Până la urmă Züleyha este trimisă să locuiască din nou în sat, ca să nu stârnească bârfe și suspiciuni printre muncitori și servitorimea casei. Când Gulten este trimisă să facă curat în camera unde a locuit Zuleyha, aceasta găsește verigheta inscripționată cu numele lui Yilmaz și își dă seama că cei doi nu erau frate și soră. După aceea se duce pe la ea și îi aduce verigheta, spunându-i că știe să țină un secret.

Demir se întoarce de la Paris și află toate câte s-au petrecut, dar se supără să audă că Züleyha stă din nou în sat și că lucrează la câmp. Imediat se duce cu mașina pe tarlaua unde lucrau muncitorii și o ia de mână ducând-o la mașină. Zuleyha îi povestește totul, mai puțin faptul că ea și Yilmaz nu sunt rude. Demir îi promite să-i ajute fratele ca să primească o pedeapsă mai mică, apoi o aduce iarăși la conac, spre disperarea servitorimii care credea că au scăpat de ea. Hunkar este satisfăcută de rezultat, chiar dacă nu se arată pe față, ca să nu stârnească suspiciuni.

Demir pleacă la Istanbul și obține permisiunea să vorbească cu Yilmaz, cu care discută și la urmă îi promite să îi dea un alt avocat și să-l ajute cu o sentință mai ușoară cu jumătate din pedeapsă și fără să fie executat. Când ajunge la conac, îi dă veștile bune lui Züleyha, iar ea se arată recunoscătoare față de stăpânii ei. După ce i se furnizează adresa închisorii, ea începe să-i scrie lui Yilmaz și îi pune în primul plic o șuviță de păr, apoi îi dă plicul lui Gulten să-l pună la poștă. Însă Gulten va duce scrisoarea în altă parte... În același timp și Yilmaz scrie o scrisoare pe care o înmânează gardinaului pentru a fi expediată pe adresa fermei Yaman. Dar timpul trece, Yilmaz va scrie mai multe scrisori, însă nu va primi niciun răspuns, pentru că nicio scrisoare nu va ajunge în mâinile iubitei sale.

La una dintre întrevederile lui Demir cu maică-sa acesta își exprimă intenția de a se însura cu Züleyha. Hunkar se arată surprinsă, dar este, de fapt, ceea ce își dorea. Pe de altă parte, se duce la Zuleyha și îi spune ce are fiul său de gând, dar o amenință că dacă nu acceptă și nu va minți că îi face un copil, Yilmaz va putrezi în închisoare și va muri spânzurat. Urmează o cină "în familie" la care Züleyha poartă o rochie de ocazie dăruită de stăpânii ei. Ea nu ar vrea să le facă pe plac, dar se pare că este întrucâtva atrasă de promisiunea unei vieți îndestulate alături de un soț precum Demir Yaman, totuși în conștiința ei se luptă să facă ceea ce este corect.

După cină, Demir o duce cu mașina prin fermă, iar muncitorii privesc uluiți la ce se întâmplă. Mașina oprește la un restaurant luxos și acolo Demir își face propunerea de căsătorie alături de un cadou scump - un colier, fără să observe (ori se face că nu vede?) că Züleyha nu participă sincer la eveniment. Seara, în camera ei, își deplânge soarta pe care este nevoită să o accepte.

Încep pregătirile de nuntă. Sermin este otrăvită de ciudă când aude așa ceva pentru că simte că va pierde avantajul fiicei sale pentru că Demir nu avea moștenitori. Însă graba cu care se rostogolesc evenimentele o fac să bănuiască faptul că Zuleyha ar fi deja însărcinată. Zilele trec și ajungem în ziua cununiei. Demir îi spune Zuleyhăi că știe că nu-l iubește, dar într-o zi îl va iubi așa cum o iubește el acum. Musafirii sosesc la conac, iar Demir așteaptă ca mireasa să apară în curte pentru oficierea cununiei... Dar Züleyha, care nu poate uita că a promis că nu va trăi fără Yilmaz, fuge în secret din casă și se aruncă în apă de pe un pod încercând să se sinucidă...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 2 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 4 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.