joi, 9 ianuarie 2020

Ma numesc Zuleyha episodul 4 rezumat

Ma numesc Zuleyha episodul 4 rezumat

Hünkar își dă seama că s-a întâmplat ceva și pleacă s-o caute pe Züleyha, care s-a blocat din cauza rochiei într-un podeț și astfel soacra ei o găsește și o aduce la conac fără să fie văzută de musafiri sau de servitorime. Apoi o convinge că trebuie să accepte cununia, îi dă rochia ei de mireasă de acum 40 de ani și o aduce la masă. Căsătoria are loc. Sermin, care e mereu cu ochii-n paișpe să vadă ce se întâmplă aflase de la Fadik că Hunkar era plecată, iar acum se întreabă de ce Züleyha nu poartă rochia adusă de Demir de la Paris. Sermin se duce în casă fără să fie observată și începe să cotrobăie după rochia din Franța, dar pentru că riscă să-i fie văzută dispariția de la masă, o pune pe Fadik să caute în continuare și s-o informeze dacă a găsit-o.

După ce se încinge petrecerea, Hunkar se duce în dormitorul matrimonial și varsă puțin vin roșu pe așternuturi, apoi pleacă împreună cu Haminne în dormitoarele ei. Demir să poartă foarte frumos cu Zuleyha și devine soțul ei în fapt, chiar dacă o vede cu ochii în lacrimi și nefericită (pe parcurs însă, va începe să fie dominator și dictatorial cu ea, la un moment dat chiar un pic agresiv). A doua zi cei doi proaspăt căsătoriți pleacă la Paris în luna de miere. Între timp aflăm că directorul închisorii are o înțelegere cu Hunkar și toate scrisorile pe care le scrie Yilmaz, el le arde. Însă Yilmaz începe să fie batjocorit de colegii de celulă pe seama iubitei lui, iar tensiunea acumulată izbucnește la un moment dat violent. Yilmaz bate un gardian venit să ia un pat pentru un alt deținut și pentru asta face carceră.

Veli apare la fermă și vine să stea de vorbă cu Hunkar într-un moment în care și Sermin se află acolo. Hunkar o dă afară pe Sermin ca să poată sta de vorbă cu Veli între patru ochi, spunându-i acestuia că știe cine este, că joacă jocuri de noroc și că și-a vândut sora vitregă. La început Veli face pe ofensatul, dar văzând că Hunkar cunoaște multe amănunte despre el, amenință că i-ar putea spune lui Demir că Yilmaz nu era fratele Zuleyhăi. Atunci Hunkar îi dă un plic cu bani în schimbul plecării lui definitive din Adana. Veli promite din gură că nu va mai veni pe acolo, dar nu-și ține promisiunea pentru că rămâne în Adana și este văzut de Sermin și de o prietenă de-a ei peste câteva zile. Însă acum, Hunkar îl trimite pe Gaffur cu Veli la gară și îi poruncește să se asigure că este în tren și că pleacă la Istanbul. Pe drum, Veli încearcă să-i spună lui Gaffur că Yilmaz nu este frate cu Züleyha, dar acesta nu îi face jocul.

După ce se întoarce din luna de miere, Züleyha este surprinsă vomitând de către Gulten și astfel se răspândește vestea că este însărcinată. Hunkar abia așteaptă să-i spună asta lui Sermin ca să-i spulbere visele la moștenire. De altfel, Sermin are probleme în relația ei cu Sebahattin care vrea să divorțeze dar ea nu e de acord. Însă ea acum este preocupată cum să facă să împiedice nașterea copilului Zuleyhăi și prietena ei îi sugerează să-i dea niște ceaiuri care provoacă avort. După ce Veli pleacă de la conac, Hunkar îl cheamă pe Gaffur și îi dă niște bani să-și cumpere un teren care este vecin cu proprietatea lor, ca să nu cumva să vină acest Veli și să se facă el vecin cu familia Yaman. Însă Hunkar îi spune lui Gaffur să nu povestească soției lui, Saniye, despre acest lucru, dar el se duce imediat cu plicul cu bani și îl arată nevestei, uitând de sfatul stăpânei sale.

Yilmaz este acuzat și de alte fărădelegi, deși nu există probe, de familia mafiotului înjunghiat și este aproape de a primi sentința capitală. Avocatul familiei Yaman află și o sună pe Hunkar, iar convorbirea este auzită de Gulten, care e devastată și care imediat îi va spune Zuleyhăi ce a auzit. Züleyha face o scenă și o acuză pe Hunkar că a păcălit-o, dar femeia face cu adevărat eforturi să-l salveze pe Yilmaz de la moarte. Oricum, până la urmă reiese că Yilmaz va primi închisoare pe viață din cauza problemelor pe care le-a cauzat în pușcărie cu violența lui, sau cel puțin 24 de ani, datorită altor infracțiuni care i s-au pus în cârcă.

Ma numesc Zuleyha episodul 4 rezumat

După ce Zuleyha aude vestea proastă de la Gulten, leșină iar Sebahattin constată că tensiunea ei e foarte scăzută. Femeia se interesează dacă a vorbit ceva în timp ce era inconștientă, iar doctorul îi spune că a rostit numele lui Yilmaz și o întreabă dacă într-adevăr îl iubește așa de mult. Ulterior, cei doi stau de vorbă iar Sebahattin îi spune lui Züleyha că-i este prieten și că a văzut-o în ipostaze intime cu Yilmaz înainte ca el să fie arestat, bănuind că copilul e al lui. Züleyha devine îngrijorată, dar medicul o liniștește, că nu are de ce să se teamă de el. După aceea, pentru că ea vrea să-l vadă pe iubitul ei măcar încă odată, el îi face rost de un bilet de tren cu care va ajunge la Istanbul și îi dă și bani de cheltuială. În acel moment este de față și Hanimme, dar ei nu o bagă în seamă deloc. Züleyha trebuie să plece noaptea pe la 11, iar Demir va fi ținut de vorbă de către doctor la un birt unde merge cu amicii, ca să nu plece acasă înainte de ora respectivă.

Omul lui Sebahattin vine și o preia pe Zuleyha să o ducă la gară. Doctorul îl ține de vorbă pe Demir povestindu-i despre problemele cu Sermin (verișoara lui Demir, fiica fratelui lui Adnan Yaman, tatăl lui Demir și cel care a pus bazele averii familiei Yaman), dar până la urmă trebuie să plece acasă amândoi. Pe drum doctorul mai găsește câteva tertipuri ca să tragă de timp. La conac, Hanimme caută în cutia cu bijuterii să se gătească de drum și îi spune lui Hunkar că ea pleacă cu nepoata ei (Zuleyha) la Istanbul. Hunkar nu o crede, dar când bătrâna pomenește de biletul de tren, se duce în dormitorul matrimonial și vede că este gol ... În pușcărie un deținut prieten cu Yilmaz, Suleyman, îi spune acestuia că scrisorile sale sunt arse de către directorul închisorii la ordinele unei doamne din Adana (el se afla întâmplător în birou când cei doi vorbeau la telefon). Atunci Yilmaz face un plan și va stârni agitație în celulă iar Suleyman va trebui să-l înjunghie, pentru ca mai apoi Yilmaz să fie dus la spital și de acolo să evadeze. Însă Suleyman se pare că nu se pricepe foarte bine și nimerește într-un organ vital....

Dacă Yilmaz va trăi și dacă Zuleyha va reuși să plece cu trenul din Adana vom vedea în episodul următor. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 3 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 5 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.