miercuri, 15 ianuarie 2020

Ma numesc Zuleyha episodul 9 rezumat

Ma numesc Zuleyha episodul 9 rezumat

Toată lumea caută căruciorul și pe Adnan. Hunkar o găsește pe Haminne acasă, lângă micuța seră și nimeni nu bănuiește că ea ar fi de vină pentru dispariția bebelușului. Gaffur îi ceartă pe cei care păzesc poarta, Züleyha este foarte agitată, doar Sermin zâmbește satisfăcută, deși nu are nicio implicare în dispariția copilului. Cineva vine cu informația că un anume Moslem, din sat, ar fi fost văzut împingând un căruț de copil iar Demir se și repede la colibe, furios, la Moslem și la taică-său, Rustan. Moslem se ține bățos, dar când Demir amenință, tună și fulgeră, Rustan, care este bolnav de inimă, face o criză și în zorii zilei moare. Moslem nu este vinovat, Demir află că de fapt, nu el, ci cineva care seamănă cu el ar fi fost văzut cu un căruț. Oamenii vorbesc despre un individ care locuiește izolat, Fevzi, și a cărei nevastă a pierdut un copil și a cam luat-o razna, că se poate să fi găsit bebelușul și să-l fi luat acasă. Fevzi seamănă cu Moslem și precis el este făptașul.

Vorbele astea ajung și la urechile lui Gaffur care vrea să găsească copilul ca să primească recompensa de la stăpân. Demir a alertat și autoritățile și Yilmaz vede în ziar anunțul dispariției lui Adnan. Atunci el își dă seama că Yamanii cred că el a răpit copilul și va merge să-l caute, întrebând-o pe fosta lui vecină de la colibe cine ar fi putut face așa ceva. Ea îl îndrumă către Fevzi și Yilmaz ajunge acolo înaintea lui Gaffur. După aceea, lasă căruciorul în apropierea porții conacului Yamanilor, trage câteva gloanțe în aer ca să-i avertizeze și pleacă. Demir găsește copilul și toată familia e ușurată de griji, dar se gândesc cine să fie cel care se joacă cu ei în felul ăsta. Ulterior Haminne își amintește că a uitat copilul în pădure și astfel se dezleagă tot misterul (este evident că Fevzi a crezut că micuțul era abandonat), dar din păcate a murit un om datorită atitudinii feroce a lui Demir.

Ma numesc Zuleyha episodul 9 rezumat

În acest timp Züleyha a fost oarecum ținută din scurt mai ales de către Hunkar, care nu o lasă să iasă prea mult din casă pentru a nu afla accidental din gura servitorilor sau a muncitorilor că Yilmaz trăiește. Între ele două are loc o confruntare la un moment dat, Zuleyha îi spune soacrei sale că nu înțelege ce tot are de șușotit cu Demir, întreabă de ce uneori este ținută doar în casă și cere explicații. Demir o lămurește că fiind bogat și influent, are și dușmani și încearcă s-o protejeze. Ajuns acasă la Fekeli, Yilmaz îi povestește acestuia ce a simțit când l-a luat în brațe pe Adnan, lucru care i se pare curios, din moment ce este fiul rivalului său.

Cum spuneam mai sus, în sat Rustan moare iar Yamanii află. Gaffur se duce primul pe acolo să-și exprime condoleanțele dar este luat în răspăr. Hunkar vrea să ofere de mâncare, pomană pentru cel plecat la ceruri, însă sătenii în frunte cu Moslemo refuză, sătui de comportamentul stăpânului lor care parcă nu mai este cel de altă dată. Yilmaz se mai duce și el prin sat și îndeamnă oamenii să nu se mai bazeze pe Demir pentru că el le va da de toate - și deja le-a adus haine și de mâncare. După aceea îi dă bani drept răsplată lui Nazire pentru că l-a ajutat când era rănit. La conac se aude despre această ispravă, Demir vrea să-i pedepsească pe oameni dar Cengo îl potolește.

Fekeli face un plan de răzbunare. După ce anterior cumpărase un teren la Cukurova pe numele lui Yilmaz, acum îi cumpără o fabrică de prelucrare a bumbacului. Următorul pas este să plătească un anunț la ziarul local cu decesul său. Chiar în timp ce Demir descoperea că bunăstarea lui Yilmaz provine de la Fekeli, Hunkar citește anunțul de deces din ziar, apoi îi spune și lui Demir despre asta. El se enervează și îl numește pe Fekeli ucigașul tatălui său (rezultă că pentru acea crimă a stat el în pușcărie), deși mafiotul i-a spus lui Yilmaz că nu l-a ucis pe seniorul Adnan Yaman tocmai pentru că s-a gândit că are un copil de crescut.

Ma numesc Zuleyha episodul 9 rezumat

La bucătărie scandalul relației dintre Sebahattin și Gulten izbucnește. Fadik nu-și ține gura și îi spune lui Sanyie, iar aceasta, după ce o ia la rost pe Gulten, își dă seama că fata avea nevoie de doctor pentru Yilmaz, nu că ar fi fost o relație. Dar bârfele rămân. Sermin se tot interesează de Veli, ba și discută cu el la telefon (el - de la un telefon public mințind-o ca e la hotel și are o întâlnire de afaceri), află că stă în zona suburbană a Adanei și flirtul lor continuă.

Seara, are loc un eveniment la un restaurant de lux unde vine toată crema înaltei societăți din Adana. Zuleyha strălucește de frumusețe, Demir este foarte încântat, când apare Yilmaz, elegant îmbrăcat, ca proaspăt om de afaceri ce este. Toată familia Yaman îl vede, și el pe ei ....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 8 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 10 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.