miercuri, 15 februarie 2017

Kosem episodul 17 rezumat




Kosem episodul 17 rezumat
Iskender o salvează pe Kosem din lupta de stradă care se iscă (la ordinul lui Safiye) iar Handan, la palat, găseşte o scrisoare din care reiese că cineva ştie cu cine s-a întâlnit ea la seraiul perlelor (cu Derviş) şi o ameninţă că va plăti pentru asta. Derviş, după ce află, se enervează pentru că lui i se pare că în calitate de mare vizir poate să se întâlnească cu cine vrea. Haci găseşte un cercel în timp ce investighează cine a scris acel mesaj. Kosem o ia pe fetiţa Meleki să-i fie ajutor la palat, acum, că mama ei este moartă. Când Kosem îi povesteşte lui Ahmet prin ce a trecut, sultanul bănuieşte că Safiye încă are putere şi că cineva din afară acţionează la comanda ei. Kosem se sfătuieşte cu Cennet în legătură cu informaţia aflată de la Mehmet, despre implicarea lui Derviş în uciderea fostului sultan, dar odalisca o sfătuieşte să nu se grăbească să-i dezvăluie lui Ahmet acest secret.

Kosem episodul 17 rezumat Haci află că cercelul este a unei servitoare de-a lui Kosem, dar acest joc este plănuit de Menekse care a pus cercelul în locul respectiv. Acest plan este menit s-o facă pe Handan să creadă că Kosem e în spatele intrigii şi că ar fi aflat despre idila ei cu Derviş. Până la urmă, datorită lui Menekse, Kosem va află şi ea despre iubirea dintre marele vizir şi sultana Valide, deşi asta nu se întâmplă fără victime - servitoarea loială lui Kosem va fi găsită moartă la hammam. Kosem se aliază cu Mehmet Giray ca să-l aducă pe Derviş la un sfârşit şi se întâlnesc să ţeasă o intrigă în timp ce Derviş este la o şedinţă de consiliu cu ceilalţi viziri. Însă pentru ca lucrurile să fie corect făcute, Reyhan trebuie să iasă din umbră. Acesta va cere să i se asigure protecţie şi bani pentru tot restul vieţii sale pentru ajutorul ce-l va da. În turn, Safiye primeşte un nou bileţel în pâine, de la Nasuh, că atentatul asupra lui Kosem nu a reuşit.

Kosem episodul 17 rezumat Cennet o salvează pe Eycan de la moarte mărturisind în favoarea ei ca martor. Kosem şi Reyhan încep să-şi pună planul în aplicare, dar Derviş îl prinde și îl omoară pe Reyhan, cu adevărat, de data asta, apoi marele vizir o informează pe Handan că a scăpat de o ameninţare. Însă degeaba l-a omorât pe Reyhan, pentru că acesta i-a spus lui Kosem tot ceea ce ştia. Favorita nu ştie ce s-a întâmplat cu Reyhan, ea doar observă dispariţia acestuia şi îl alertează pe Zulfikar, care merge să-l caute împreună cu Mehmet Giray. Humașah, fata lui Safiye, revine la palat din Egipt, după mulţi ani şi toată lumea se arată îngrijorată. Kosem îl întreabă pe Bulbul ce-i cu femeia asta care-i sperie pe toţi. Iskender este trimis la Safiye în locul slujnicei şi acesta găseşte înaintea ei biletul din pâine, apoi îi spune fostei sultane că nu va mai primi nici o informaţie din exterior de azi înainte şi că în biletul care este la el în mână scrie că Humașah este în capitală. Ajuns înapoi la palat, Iskender îl înştiinţează pe Zulfikar despre metoda prin care Safiye primea mesajele.

După primele contacte dintre Kosem şi Humașah, Kosem crede, sau cel puţin aşa spune, că sultana este o femeie de treabă şi că nu seamănă cu mama ei. Însă cât de curând Kosem intră într-om încurcătură, Handan dă vina pe ea pentru că Halime a vrut să meargă la Mustafa. În final Handan vrea s-o pedepsească pe Kosem, dar Halime n-o susţine în acest demers. Humașah încearcă să obţină iertarea mamei sale de la Ahmet, dar sultanul îi explică de ce asta nu se va întâmpla. Humașah îi cere s-o vadă pe mama sa, și rămâne foarte impresionată de decăderea ei. Iskender doreşte să afle cine este şi să-şi găsească familia şi se duce din nou la omul din Uskudar să-l întrebe despre cămaşă. Acum recunoaşte că este cămaşa lui iar bătrânul îl întreabă dacă nu cumva are un semn din naştere pe umăr. Iskender confirmă şi urmează ca a doua zi să meargă la familia lui.

Kosem episodul 17 rezumat
Kosem are nevoie de ajutorul lui Haci că să dovedească relaţia dintre Derviş şi Handan şi pentru a-l obţine îi dezvăluie agăi despre crima comisă de Derviş. Însă chiar şi aşa, se pare că Derviş este foarte încrezător, că are multă putere şi că nu există nici o dovadă a regicidului. Selahuddin Efendi vine cu Iskender la palat şi îi spune lui Bulbul că acesta este prinţul pierdut. După ce Haci descoperă că şi Handan ştia de crima lui Derviş, Kosem se duce la Handan, care de asemenea se ţine tare, că nu există nici o dovadă a otrăvirii sultanului Mehmet. Kosem spune că de fapt, are o dovadă şi aceea va fi de ajuns. Nervoasă, Handan o loveşte pe Kosem în cap cu cilindrul în care se pun mesajele. Sultana cade şi rămâne inconştientă. Tocmai atunci intră Humașah, găseşte sânge pe părul lui Kosem iar Handan bolboroseşte că a fost atacată şi doar a ripostat ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Kosem ep. 16                             urmează: Kosem episodul 18

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








12 comentarii:

  1. Când îl pui pe 18?��

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Daca te uiti la comentariile de la restul rezumatelor vei observa ca Oana a zis ca va pune episoade noi cand va avea timp! Si daca ai fi citit pe acest blog la "Despre mine" ai fi observat ca a spus ca nu ii place sa i se adreseze aceasta intrebare (adica "Cand pui urmatorul episod")...

      Ștergere
  3. Extraordinar! Parca am înjurat o era doar o întrebare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Una e să pui o întrebare și una e să postezi trei

    RăspundețiȘtergere
  5. A pus trei pentru ca probabil ia plăcut foarte mult acest episod și e nerăbdătoare sa l citească și pe următorul!ce atâta drama !

    RăspundețiȘtergere
  6. Toți suntem nerăbdători să citim următorul rezumat dar nu sărim pe biata Oana cu trei întrebări despre același subiect

    RăspundețiȘtergere
  7. "Biata" oana ..da ce face trage la jug..Biata oana

    RăspundețiȘtergere
  8. Îți dai seama că m-am referit la faptul că ea are și un serviciu se ocupa și de blog și mai are și o familie

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate ereu 3 anonime su 2.

    RăspundețiȘtergere
  10. Afirmația ta poate fi adevărat dar eu cred că era una și aceeași persoană

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.