duminică, 30 decembrie 2012

Suleyman, serialul (2)

In continuare nu ma pot dezlipi de ecranul monitorului. Am ajuns la episodul 29, mai este un episod subtitrat, iar restul sunt de pe televiziunea turca.
Nu cred ca voi avea rabdare sa reinceapa serialul, ci ma voi uita, asa, fara sa inteleg vorbele, la episoadele in turca netraduse.

Suleyman, serialul (2)
Se spune despre acest serial ca este un fenomen. O fi, nu zic ca nu. Pentru mine este o revelatie. Nu cred ca am fost vreodata atat de captivata de un film, de actiunea lui, de actori, de tot!

Eroii principali ai serialului  

Intre timp, Hurrem s-a mai maturizat, desi parca tot isterica a ramas, barfitoare si uneltitoare, a facut si al patrulea copil; iubirea dintre Hatice si Ibrahim s-a implinit intr-o casatorie si un copil, care, din comentariile de pe facebook inteleg ca nu va trai, in calea lui Suleyman apare Isabella de Castilia, intre ei fiind o atractie evidenta care datorita pozitiei sociale (ea, printesa, desi prizoniera lui Suleyman, el - conducatorul celui mai puternic imperiu al momentului) nu se manifesta decat prin priviri galese, contrazise de cuvintele aruncate la nervi ale Isabellei, care din barbar nu-l scoate pe sultan.

Sumbul se cearta toata ziua cu colegul lui de camera, Mustafa creste frumos, Mahidevran este rasplatita pentru educatia pe care i-o da.

Pictura cu sultanul Suleyman la batranete

Personajele s-au mai schimbat de la inceputul serialului, psihologic, ma refer, relatia Suleyman - Hurrem a evoluat, parca si costumele sunt mai frumoase, iar bijuteriile sunt naucitoare de-a dreptul. Mi-as dori sa am un inel ca acela de pe degetele lui Suleyman sau Ibrahim, sub forma de turban, incrustat cu siruri (oblice, la inelul lui Suleyman) de diamante albe si cenusii. Dar cred ca si cu niste safire albe m-as multumi, doar sa fie acel model. :)  Vedeti poza, inelul din mijloc.



Pentru alte episoade din serialul Suleyman Magnificul și articole cu același subiect, vă rog accesați pagina "Stele tv".



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.